Dudlíček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42
6.11.09 09:03

Tak tak,Mathiskovi jsem koupila tohodle od Chicca ,jsem zvedavá,jestli se mu zalíbí.Když mě se tak líbí prckové,kteří mají oblíbenou hračku a tahaj jí všude sebou :srdce: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
6.11.09 09:19

Mě se taky vždycky líbiy děti, které s sebou pořád nosily oblíbenou hračku :wink: - ale pozor, je to dost rikantní. Ondra má oblíbeného slona, bez kterého v postýlce neusne, a já nemůžu sehnat stejného v „náhradním“ exempláři. Takže jestli ho ztratíme, jsme nahraní :(.

Mmch, kdyby někdo měl doma tohohle slona přebytečného (je myslím z Tesca, ale my ho dostali, tak si nejsem jistá :oops: ), tak za něj dám téměř cokoliv :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
6.11.09 12:56

tak tak souhlasim s Katkou..neni bezpecne mit jen jeden exemplar.muze se ztratit a co pak?
Nase mala takhle mela a ztratila opicku z MS a ona uz se neprodavala.Chodila,hledala,ja se ptala tady a nakonec me napadl MMB a tam ji jedna pani mela,chlapecek se s ni nehral tak mi ji poslala.
KATKO tak to vyzkousej.

Allyo hracka hezka ale prijde mi na spinkani pro tam maleho prcka zbytecne velka.
Mala mela jako miminko neco podobneho co mela Katka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
6.11.09 18:56

No obrovský opravdu je,skoro jak Maty.Tohle právě ještě nemám vyzkoušený v praxi,a nejspíš ten usínáček Matese opravdu zalehne :-) zkusím se po něčem podobném podívat.Děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí