Dům na klíč 4kk, 4+1

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
27.3.20 06:29
@Janli píše:
@Nelickaa spojte se s nějakým realiťákem v okolí, ať Vás odkáže na člověka, který se zajímá o developing. Je spousta investorů, kteří mají pozemky a shánějí firmy, co jim na nich budou stavět domy. Vy si tím uděláte jméno a budete mít zajištěné zakázky. Zatím na to jdete blbě. A nikde se nezmiňuj, že začínáte, zrovna ze začátku si pod sebou podříznete větev…Takhle se reklama nedělá…

Co je nenápadný?? Jakou reklamu? Jen odpovídám a doporučuji. To tady nesmím? Tak proč se na to akes ptal? Oni mají zakázek dost, ale díky za radu😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
27.3.20 08:53

@Nelickaa dva nováčci si tady najednou začnou radit v takovéto záležitosti… :mrgreen:. To je tady každou chvíli, špatný pokus o reklamu.

• Citovat
  • Upravit
3
27.3.20 09:28

@Janli
Nezjišťuju, jestli je někdo nováček. Prostě byl vznesen dotaz, odpověděla sem. Protože si za tím stojím. A pokud vás to nezajímá, tak se do toho láskave nepleťte. Jestli někdo chce něco doporučit a něco o tom vím, tak odpovím. Já třeba hledám kočárky a taky sem tu narazila na konkrétní značku. Hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.3.20 09:29

@Janli Nevím v čem spatřujete reklamu? Zajímají mě zkušenosti se stavebními společnostmi, já ve stavebnictví nepodnikám, tudíž ten obor neznám a zajímají mě podněty a zkušenosti jiných. Jinak pro Vaší informaci, realitní společnosti a makléři zprostředkovávají prodej nemovitostí, nikoliv stavby domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
27.3.20 09:33

@AKES děkuju za poučení, podnikáne v oboru, takže jsem dala tip, jak se může začínající firma rozjet, aby si nemusela dělat reklamu někde, kde je to zakázáno ;). A asi tě to překvapí, ale i realitky zprostředkovávají prodeje developerských projektů, tedy staveb na klíč. Ono je to celé dost provázané.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max