Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Janli píše:
@Nelickaa spojte se s nějakým realiťákem v okolí, ať Vás odkáže na člověka, který se zajímá o developing. Je spousta investorů, kteří mají pozemky a shánějí firmy, co jim na nich budou stavět domy. Vy si tím uděláte jméno a budete mít zajištěné zakázky. Zatím na to jdete blbě. A nikde se nezmiňuj, že začínáte, zrovna ze začátku si pod sebou podříznete větev…Takhle se reklama nedělá…
Co je nenápadný?? Jakou reklamu? Jen odpovídám a doporučuji. To tady nesmím? Tak proč se na to akes ptal? Oni mají zakázek dost, ale díky za radu😉
@Nelickaa dva nováčci si tady najednou začnou radit v takovéto záležitosti…
. To je tady každou chvíli, špatný pokus o reklamu.
@Janli
Nezjišťuju, jestli je někdo nováček. Prostě byl vznesen dotaz, odpověděla sem. Protože si za tím stojím. A pokud vás to nezajímá, tak se do toho láskave nepleťte. Jestli někdo chce něco doporučit a něco o tom vím, tak odpovím. Já třeba hledám kočárky a taky sem tu narazila na konkrétní značku. Hezký den
@Janli Nevím v čem spatřujete reklamu? Zajímají mě zkušenosti se stavebními společnostmi, já ve stavebnictví nepodnikám, tudíž ten obor neznám a zajímají mě podněty a zkušenosti jiných. Jinak pro Vaší informaci, realitní společnosti a makléři zprostředkovávají prodej nemovitostí, nikoliv stavby domů.
@AKES děkuju za poučení, podnikáne v oboru, takže jsem dala tip, jak se může začínající firma rozjet, aby si nemusela dělat reklamu někde, kde je to zakázáno
. A asi tě to překvapí, ale i realitky zprostředkovávají prodeje developerských projektů, tedy staveb na klíč. Ono je to celé dost provázané.