Disfunkční děloha, pomůže duphaston?

• Fotoalbum (10)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
501
31.8.06 13:28

Dano a jak jsi zjistila že ti nedosůstá sliznice a žluté tělísko? Brali ti krev nebo nějak jinak?
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
31.8.06 13:38

Kajko,vyšetřením v narkoze.Vzali vzorek děložní liznice.Výsledky byly do pár dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
31.8.06 13:45

Aha tak to jsem vůbec netušila že se to taky dělá. A to žluté tělísko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
31.8.06 13:50

Z toho stěru právě zjistli tu sliznici i to tělísko.
Mně na to gyndr.poslal rovnou.Něco se mu nezdálo na UTZ tak to vyřešil takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
31.8.06 14:05

Aha, tak díky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
31.8.06 14:10

MATYS ahoj.Já beru Duphaston už asi 2 a půl roku a mám ho na oddálení menstruace,protože bez těchto prášku jsem ji mívala po 15 -18 dnech.Beru ho od 16 - 25 DC 2× denně.A zatím pořád funguje.Menstruace po něm chodí naprosto přesně 4 den po vysazení prášků.Pokud chceš vědět i něco víc,tak mi klidně napiš SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
10.11.06 10:39

Ahojky,
duphastom beru už asi 8 měsíců a poslední 3 měsíce začínám mít problémi jako předtím než jsem ho začla brát (menstruace 10 a více dní) :cry:
Pomalu se to zas začíná stupňovat. Teď poslední cyklus to mám tak, že dnes už 6. den jen špiním. Ms příjde vždy tak jak má (tedy to špinění), ale samotná Ms propukne až…jestli se jí vůbec dočkám :cry:
Nemáte s tím někdo zkušenost?V pondělí se chystám k doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
16.1.07 13:54

Zdravím všechny,
s Duphastonem bohužel nemám dobré zkušenosti :( , brala jsem ho 3 měsíce a začala jsem mít problémy se žlučníkem (jsou to jedny z možných vedlejších účinků u tohoto přípravku) a tak mi lékařka předepsala Utrogestan - funguje bezvadně a hlavně bez jakýchkoliv dalších projevů :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
20.6.09 14:09

Duphaston

ahoj holky, no tak mě teď Duphaston zlobí, mám ho druhý měsíc (do té doby jsem brala Utrogestan, který teď zas nebyl), minule MS přišla 4.den a teď je to už 7.den a nic…
Po U. chodila naprosto vždy 4.den…
Jaké máte zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.10 18:06

Ahoj mě doktorka předepsala duphaston abych otěhotněla a beru ho 16 den od prvního dne mens. ráno a večer…

• Citovat
  • Upravit
denisaL
16.3.10 08:08

Ahoj holky, já měla předepsaný duphaston po IUI…na deset dní, asi pro lepší uhnízdění případného mimča…Včera jsem ho dobrala, tak teď buď MS přijde, nebo budu testit…

• Citovat
  • Upravit
TUFLIK
5.7.11 17:00

DUPHASTON

:srdce: Ahoj mě ho doktor napsal kvůli nepravidelné menstruaci a z důvodu že sem chtěla otěhotnět za 5měsíců co sem ho brala jsem otěhotněla hned po zjištění sem ho úpřestala brát a začala sem špinit tak mi ho doktor zase předepsal a díky němu sem nepotratila brala jsem ho do 3měsíce.Takže já si myslim že nemá vliv na ovulaci.

• Citovat
  • Upravit
4068
8.7.11 12:21

Ahojky holky, jsem po revizi dělohy,na kontrole jsem už byla a MS od 14.4. nikde,ted jsem brala Duphaston a už je to 10 dní od dobrání 8 dnů 2×denně a MS nikde, těhotná nejsem, máte s tím někdo zkušenost?Asi budu muset znova k dr. :-( před revizí jsem měla MS jako hodinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kotateczko123
22.7.11 10:30

Ahoj. Brala jsem Duphaston tři měsíce po 5 dnech a po během poslední dávky jsem otěhotněla. Teď ho musím brát do 10tt, tak uvidím, jak to dopadne.

• Citovat
  • Upravit
4068
22.7.11 12:43

kotateczko123
ahojky,tak to moc držím palečky.Já jsem už u dr. byla a řekl mi že mám nízkou sliznici, bud je to hormonama a nebo mi při revizi více poškodili sliznici, jsem z toho psychicky rozhozená, tak mi dal etroferm a duphastol a mám ho brát 8 dní 2×denně + brát kyselinu listovou a po těch 8 dnech mám odmenstruovat a zavolat mu a prý se domluvíme co a jak dál.
Držím ti palečky at ti to vyjde a vše už je bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí