Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
a prosim kdo mate skusenosti stim Duphastonem?pribraly ste po nem??nebo neco??pze ja beru Hormony dohromady uz pul roku a celkove jsme nabrala 15 kg..Potom clostibelgitu se potim jak chlap:-( kez by se uz zadarilo..Je mi 24..
Ahoj Mileno, tak já brala půlroku clostilbegyt a nepřibrala jsem nic… vůbec nic mi po něm nebylo a po duphastonu jsem taky nic nezpozorovala…držím ti palce
Beruska03:jak dlouho si tedy celkem cekala na mimi??No ja jsem zvedava:-(
Lenuska25: Lenci jak dlouho jste se snazily??jak dlouho si brala duphaston??
Ahoj
Milena 87: nic si z toho nedělej ještě to taky nemám na 100% můžu to mít mimoděložně to nevím všechno mi řekne doktor až ve středu jestli je prcek v pořádku… jinak jsme se snažily rok a duphaston jsem brala od dubna minulýho roku a už jsem si říkala že asi nebudu že bude nějaký problém a hodila jsem to snažení za hlavu takže v lednu jsme to dělali jenom 2× no a povedlo se nemysli na to tak a uvidíš že se zadaří já jsem si taky říkala že to nejde na to myslet ale podvedlo se
…
Messi: no uvidíte co Vám řekne doktor až k němu půjdete ![]()
jinak všem děkuju ![]()
Beruska:Dva roky?a duphaston si brala jak dlouho?Lenuska::moc gratuluji a verim ze vse bude v poradku..Napis jak si ve stredu dopadla..No snazim se na to nemyslet:-( ale nechapu..Uz jsem stoho hotova..Ja jsem mlada ale pritely je 37 a jde videt ze mimi moc chce..A ja tez..No vsem dekuji za rady..
já brala Duphaston „jen“ 2 měsíce a klaplo to… 17-25 den cyklu.
Já doberu druhý platíčko zítra. Ale žádný těhu příznaky nepozoruju a na test je ještě asi brzo.
ja ho mam 18.-24 den…a po menstruaci 3-7 den ten clostibelgit..myslis ze to mam spravne davkovani toho duphastonu?ale snad mudr.vi co mluvi..
Milena 87: Mě ho nadávkovala 15-25 den po MS. První měsíc jsem ho tak brala a MS jsem dostala 27 den. Ale teď jsem četla názory, že brání ovulaci, tak jsem ho pro jistotu nasadila od 17. dne. Takže myslím, že ho bereš správně ![]()
Messi:dekuji za info…No snad to brzy prijde.Jak dlouho se snazis ty??
Milena 87: nemáš vůbec zač ![]()
My se snažíme cca od března loňskýho roku. Ale až do prosince jsem nenestovala ovulaci ani nepočítala plodný dny. To jsem začala až teď. A jestli ani tenhle měcíc nevyjde, tak poženu manžela na spermio. Naštěstí je s tím smířený a počítá s tím ![]()
A jak dlouho se snažíš ty?
Messi:No to mam:-D no ted v dubnu to budou dva roky..Presne pred dvema lety v Dubnu sme cekaly holcicku..Ale 24tt sme ji musely dat pryc.DAuwnuv-syndrom mongolismus..Od te doby stale nic..Mudr rikal,ze my vzala hormony..Hormony beru od cervence..Hormony se mi upravily..Ale stale nic se nedeje..Ted jsem dostala ten duphaston zacnu ho brat ted v sobotu..TAk jsem zvedava..Mam to ted na dva mesice..Pokud opet nic tak pry pujdu na laparoskopii..TAk doufam ze do Brezna se zadari..Mela jsme to v kartach..A zatim co me rekli se vyplnilo..Ty mas uz dite?nebo poprve?Drzim palecky!!!a vlastne vsem snazilkam!! ![]()
No devcatka dekuji moc za povzbuzeni:-D no ja ten duhaston zacnu brat ted od 4.2..Menstruaci mam pravidelnou,ale mam to treba jen 3dny a to krvaceni je fakt male..No ja beru k tomu Duphastonu jeste ten clostibelgit,,,ch jo..