Disfunkční děloha, pomůže duphaston?

• Fotoalbum (10)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3165
25.5.06 17:25

Ahoj holky také beru Duphostan. Chtěla bych se zeptat těch, co než jej začaly užívat měly pravidelnou MS, zajímá mě kolikátý den po dobrání se MS dostavila? A jestli další měsíce s Duphostanem přišla MS ve stejnou dobu. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
26.5.06 08:38

Ahoj Dacanko, já měla vždy MS 28-30. Duphaston jsem brala 16-25 den cyklu a MS se dostavila 5 den po dobrání, tedy 30 den. Takhle to bylo jednou, ted ho budu brát druhý měsíc, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
28.5.06 15:55

Ahojky,
já beru od 16. -25. a menstruace pak chodí přesně 30. den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
28.5.06 16:20

Ahoj holky tak už jsem to zjistila přišl tké 30 Dc 4 den po dobrání.
Dík moc z a odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
31.5.06 12:25

:cry: AHOJ, Duphaston skutečně není k sehnání. Dostal ajsem ho n aúpravu cyklu. Tak jsem teď skončila prozatím na Proveře. Nemáte někdo zkušenosti jestli se při ní může otěhotnět??? Makča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
31.5.06 20:45

ahoj holky,tak ja jsem zatim brala duphaton dva cykly,prvni jsem to dostala 3den po dobrani a byla to pro me po dlouhych letech zase prava silna menzes,ted ten druhy cyklus sice prisla opet treti den po dobrani,ale byla jen tri dny a to slaba a pak jeste sedmy den ruzove spineni s hlenem a porad me boli prsa a mam je jak balony a bricho jak kamen,navic tahle mrcha nebyla vubec provazena cim ty predesle,zadne bolesti v podbrisku a zadna zranice dva dny pred jako vzdy,takze jsem z toho trosku zmatena,tak si necham zitra radsi nabrat krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
1.6.06 14:01

No holky ja vas nepotesim, kamaradka, ktera Duphaston bere mi rikala, ze ho pry udajne prestali do CR dovazet. Udajne z duvodu ze se opet zmenila vyhlaska na doplatky, kde se v pripade Duphastonu pry hodne zvedly, tak mel distributor Solvay Pharma obavy o odbyt v CR. Tak kdyby jste vedely o lekarne, kde ho jeste maji tak dejte vedet. Diky.

• Citovat
  • Upravit
1780
1.6.06 14:07

Holky, taky jsem se zajimala jak to s Dophastonem vypada, tak jsem psala do firmySolvay Pharma a odepsali ti tohle:

Dobrý den,

je mi to moc líto, ale bohužel náš přípravek Duphaston má skutečně
výpadek, a v současné chvíli není k dostání. Opět dostupný v lékárnách
by měl být příští týden, pravděpodobně kolem úterý 6/6.

Tak snad to dodrzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.6.06 19:06

Duphaston

Ahoj Holky,

s Duphastonem mam stejnou zkusenost, opravdu neni k sehnani. Diky sve MUDr jsem stacila zajistit posledni dve baleni ve meste, ale uz jsem treti nesehnala. Takze se modlim..uz mam naplanovanou dovolenou a taky vim, jak to bude na sluzebce, tak snad se mi to pak zbytecne nerozhodi. Ted jsem dobrala baleni, jako vetsina jsem Dh brala 16 az 25 rano a vecer a zatim jsem MS dostala vzdy 4. den po vysazeni. Ted je zmena, uz dva dny silim, ze jsem snad v tom. Prave sedim a premyslim, ze udelam test. Chteli jsme az pristi rok, tak uvidim. Hlavne at to neni neco jineho :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
9.6.06 08:41

Ahoj holky,
měla bych ještě dotaz k BT a duphastonu. Ovlivňuje tento lék BT
nebo ne? Nacházím různé informace. Konkrétně se mi jedná o to
jestli ji zvyšuje a pokud po dobrání do příchodu MS zůstává nad 37,0,
může se spolehnout, že OVU proběhla?

A druhá věc: může OVU přijít až tak 19. den, když duphas. beru od
17.? MS se po vysazení dostaví 5 - 8. den.

Děkuji za odpovědi, fakt v tom mám děsný zmatek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
9.6.06 09:05

me se bt nezvysovala, maximalne ten prvni den, ale hned klesla dolu, protoze ovu nebyla…
myslim, ze jestli ma ovu probehnout tak do 2 dnu od zacatku brani Dup. , tak jeste muze, podeji by to asi byl problem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
9.6.06 10:42

Zdeniku,
a srovnala se Ti MS po určité době nebo musíš (muselas) brát
Duphaston dlouhodobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
9.6.06 10:52

ave ja jsem byla na laparce a po ni dorazila ovu bez hormonu, takze ted jem bez… predtim dorazila ms vzdy jen po utrogestanu, oz je obdoba duph.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
14.6.06 21:18

Holky,
měla bych ještě dotázek. Jak silnou (např. oproti braní HA) máte
po Duphastonu MS?
U mě se moc o MS mluvit nedá - je to spíš špinění. První den
silnější, další tři dny velmi slabé.
Může to být normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
15.6.06 06:18

Ave,
já po utrogestanu měla taky velmi slabou asi 2 dny, spíš špinění a další 3 dny už velmi velmi slabou. Zato po poslední injekci agolutinu mi dorazila pořádně bolestivá a mnohem silnější. Čím to je ovšem nevím, ale chystám se zeptat doktora. Pak písnu. Myslíte, že by to mohlo být způsobeno i tím zda ovu proběhla nebo ne? Když jsem brala utrogestan, tak ovu neproběhla ani jednou dle BT - prostě to nestihla :? .

sisina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital