Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, jste tu některá, které se i při užívání Duphastonu nedostavila a nebo zpozdila MS? Já meškám 2 dny a je mi to divný. Minule jsem to měla s Duphastonem přesně na den. No, stát se asi může cokoliv, ale zajímá mě váš názor ![]()
Díky za odpovědi… ![]()
No, je to opravdu divný
víš, co tím myslím ![]()
Já beru Utrogestan a MS po něm chodí na den přesně…pokaždý…
Díky Lionett, ale zatím mám ještě pořád velké otazníky. Je dost brzy na rozseknutí. Někdy se může stát cokoliv… ![]()
Lioness,já jsem to taky měla s Duphastonem na den.Když se zpozdiLa,tak to bylo jasný ![]()
Ahojky Dano,
že by mi pomohl tvůj zázračný Duphaston?
Určitě byl plný těhubacílků
… No, já jsem zatím pořád skeptická. Na test mi přijde brzy. Uvidím. Taky bych byla radši, kdyby to nebyla porucha. V úterý jsme totiž nastoupili do CARu a příští měsíc nás čeká inseminace. Radši bych to těhu
Uvidím a počkám, co se z toho vyvrbí. Pak sem samozřejmě napíšu výsledek!
Zatím papa. Lio
Ahojky Lio,
to víš,že byl plnej těhu bacilů ![]()
Držím ti pěstičky na těhu.Pak dej vědět.
Zatím pa.
Dana
Ahoj Dano,
tak bohužel, mám smůlu. Začala jsem dost špinit, takže si myslím, že se rudá mrcha rozjíždí. Je to škoda, ale je to tak, takže snad mi pomůže ta inseminace. Sice se BT drží pořád nahoře, ale já už to odpískala. No nic, nadechnu se a hurá do nového cyklu, tentokrát snad injekce pomohou… ![]()
Měj se hezky. papa LIO
Ahojky Lio,
to je škoda.Ale neztrácej naději,v CARu vám určitě pomůžou.Myslím na tebe a držím ti pěstičky.
Potom dej vědět .
Zatím pa
Dana
Ahojky,
tento měsíc začnu brát Duphaston a zajímalo, za jak dlouho po vysazení se dostaví MS? Budu ho brát standartně od 16. dne 10 dní.
ahoj holky,me taky moje nova dr v caru predepsala dupjaston,chtela mi dat norethisteron,ten je pry nejlepsi,ale ja ho driv brala a hodne jsem po nem pribrala,tak rikala,ze thole je setrnejsi,mam ho brat od 16-25dc 3×1tbl!!tri denne to mi prijde dost,ale te dr verim,ted je pro me nejdulezitejsi aby se menzes dostavila,abych ho mohla vubec zacit brat!
Ahojky holcicky!
Jsem v patem tydnu a zacala jsem spinit. Dr. mi na:,–(ila 2× denne Duphaston na udrzeni, listovku a Ascorutin. Rada bych nasla nekoho s podobnou zkusenosti…a hlavne s dobrym koncem
ale budu rada za jakoukoliv informaci.
Je to nase prvni tehotenstvi a mam trosku strach ![]()
ahoj lauro,chodis k dr.Uhorve??jak jsi s ní spokojená,jak dlouho k ní docházíš a jaké mas problemy?to jsem zvedava,vid
![]()
ja taky doufam a verim,ze vi co dela a ze nam to pomuze!ja jdu za tyden na laparku,ted jsem presne tyden po injekci,na uz jsem mela ukazkovou sliznici,takze mam menstruovat,ale zatim nic,tak jsem z toho trosku zmatena,sice u me to neni zadna veda,ze to nemam ani po hormonech,ale s tou sliznici vysokou,budu pozadovat pred laparkou hcg,kdyz to do te doby nedostanu.
Ahojky holky,
koukam, ze to tu zase zamrzlo…
Jak jsem sem kdysi psala, doktorka mi předepsala taky Duphaston. Brala jsem ho teď prvni cyklus, 15.25.DC, ted uz mam 32DC, tak to by se uz asi MS mela obkevit, co? No, a ona porad nikde…
Tesila jsem se, ze se mi cyklus srovna a ono nic… Minulej cyklus (bez Duphastonu) jsem mela 58 dni, coz byl muj rekord… ![]()
Za jak dlouho by se mela MS dostavit po vysazeni Duphasotnu? Docetla jsem se, ze tak 3. den. ZAcinam byt nervozni, ze ten dlouhej cyklus nebude jen zalezosts hormonu, ale necoho zavaznejsiho. Kdyz jsem byla na kontrole, doktorka povidala neco o tom, ze by mohl byt problem ve vaječníkách, s uvolňováním vajíčka. Na to by taky měl Duphaston pomoct?
No, tak nevim, jestli jsem toho nenapsala moc, ale snad se na mě nebude zlobit
Budu ráda z akaždou vaší reakci a zkušenost!!¨
Díky všem, a přeji mnoho úspěšného snaženíčka ![]()
ahoj legr,jo bohuzel to tady zamrzlo,takze ja hledam utechu jen ve svych profisnazilkach,no po duphastonu by se mela normalne dostavit behem 7dnu,meze je 14dni,ale normalni je,ze se objevi dva tri dny po dobrani,tak jeste pockej,nebo si udelej test,to taky hodne holek psalo,ze kdyz to po duphastanu nedostaly,tak proto ze byli tehu ![]()
jinak ja mela podezreni na pco,proto menzes nechodila ale byla jsem te dna laaprce,kde ostranili vrchni vrstvu bajecniku a ovu by se mela rozjet a tim i menzes,tak uvidime,beru duphaston treti den tedka,beru ho 16-25dc,3×1tbl,zitra jedu do caru na kontrolu,tak jsem zvedava,tak drzim palce a dej vedet,jak jsi dopadla!
Ahojky Kamco,
díky za odpověď
U mě zatím vše při starém… to těhu mě taky napadlo, ale jaksi tento cyklus je to dost nerealny.. to bych skoro musela bejt Panna Marie… spíš se MS nechce na „navštěvu“ ![]()
Držím Ti taky palce, jak dopadneš v CARu, ja jdu na kontrolu, na gnydu, 20.4., takže do tý doby jestli nedorazí MS, tak jsem zvědavá, co se mnou doktorka udělá.. ![]()
No, a nebo si ze mě MS zase vystřelí a drazí akorát, až budu mít jít na kontrolu, tozn. že se zas ebudu muset přeobjednat a znovu čekat a čekat na nějaké vyjasnění situace…
Přeji hezký den! A napiš, co Ti pověděli v CARu.