Disfunkční děloha, pomůže duphaston?

• Fotoalbum (10)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
136
8.2.12 11:06

Holky chci se zeptat kdo berete DUphaston..Ja ho zacla brat 4.2 coz bylo 18den.mam ho brat do 10.2 coz bude 24den.Za jak dlouho ste po nem dostaly MS? a nevite zda je v poradku ze me dnes zaclo bolet podbrisko obcas to silene zapicha..Kazde rano si merim bazalni teplotu dnes jsem mela 37,1 je mozne ze bych mela ovulaci??dekuji za info a rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Messi
8.2.12 13:46

milca8ý: Já to dostala cca za 4 dny po vysazení Duphastonu, buď 28 nebo 29 den.
A tou teplotou ti neporadím, tu neměřím a vůbec se v tom nevyznám. Já používala jen ovu testíky. Ale i kdybys měla ovulaci, tak tady někdo psal, že Duphaston neva :-)

• Citovat
  • Upravit
136
8.2.12 16:16

Messi:Jj to vim ze neva..dekuji,ale prosim te kdy sis presne ty testiky delala?jaky den ti ovulace vychazela??diky za info:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Messi
8.2.12 16:28

Mě pravě testíky nevycházely. Buď jsem je dělala špatně a nebo jsem neměla ovulku.

• Citovat
  • Upravit
136
8.2.12 17:42

aha..ch jo to jsou starosti:-( a jak ted vis ze mas ovulaci??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Messi
8.2.12 18:06

Prave ze nevim, pouze tusim podle bolesti bricha. Ale doufam, ze v utery to s doktorkou nejak proberu a snad neco navrhe a nejak se to pohne.

• Citovat
  • Upravit
136
8.2.12 19:06

aha..Tak dej pak vedet!drzim palecky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
8.2.12 20:37

messi: já beru Duphaston 17.-26.den…mě doktor řekl, že to není vhodné brát v době ovulace…a co se týče ovulace, tak jsem byla 12.den na folikulometrii a bylo mi řečeno, že ovulace nastane za 2-3 dny, tzn. 14-15.den cyklu (který mám 28 dnů)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
8.2.12 20:42

to bylo teda i pro Milcu…no jo - jsem ten nováček :-)
a co se týče těch bolestí, tak byly právě kolem ovulace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Messi
9.2.12 07:04

Já jsem se popravdě doktorky neptala, jak je to s Duphastonem a ovulací. Ale myslím, že výše byl nějaký příspěvek, kde se psalo o tom, že ničemu nebrání. Já se prostě zeptám až tam půjdu a uvidíme :-)

• Citovat
  • Upravit
136
9.2.12 18:55

Amalia:dekuji za radu ja beru duphaston 18-24dc od vcera me boli podbrisek vcera rano jsem mela teplotu 37,1 ale dnes 36,8..Neak se v tom zacinam ztracet,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
9.2.12 19:41

Já si bazalní teplotu neměřím, takže nevím…zadala jsem si na internetu kalkulačku plodných dní a tím se tak nějak řídím…myslím, že to i + - vychází, mám ovulaci cca 14.den a to mě právě pobolíva v podbřišku…Jak dlouho se holky snažíte o otěhotnění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
9.2.12 21:18

Amalia:U me to budou V srpnu dva roky..Jelikoz v Srpnu jsem prisla ve 24tt o dceru..A od te doby se nam nedari..co ty,?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
9.2.12 23:13

To mě moc mrzí, milco…to muselo být hrozný…:-( kolik ti je?já byla na jaře na laparoskopii-endometrioza…nasadili mi půlroční léčbu antikoncepčníma pilulkama…a teď se od prosince snažíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
9.2.12 23:59

Amalko me taky ale litosti nic nevyresim..Je mne 24..jj ja mam ted duphaston na dva mesice a pokud se opet nezadari tak me tez ceka laparoskopie..A co ti pri ni zjistily??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí