Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky chci se zeptat kdo berete DUphaston..Ja ho zacla brat 4.2 coz bylo 18den.mam ho brat do 10.2 coz bude 24den.Za jak dlouho ste po nem dostaly MS? a nevite zda je v poradku ze me dnes zaclo bolet podbrisko obcas to silene zapicha..Kazde rano si merim bazalni teplotu dnes jsem mela 37,1 je mozne ze bych mela ovulaci??dekuji za info a rady
milca8ý: Já to dostala cca za 4 dny po vysazení Duphastonu, buď 28 nebo 29 den.
A tou teplotou ti neporadím, tu neměřím a vůbec se v tom nevyznám. Já používala jen ovu testíky. Ale i kdybys měla ovulaci, tak tady někdo psal, že Duphaston neva ![]()
Messi:Jj to vim ze neva..dekuji,ale prosim te kdy sis presne ty testiky delala?jaky den ti ovulace vychazela??diky za info:-D
Mě pravě testíky nevycházely. Buď jsem je dělala špatně a nebo jsem neměla ovulku.
aha..ch jo to jsou starosti:-( a jak ted vis ze mas ovulaci??
Prave ze nevim, pouze tusim podle bolesti bricha. Ale doufam, ze v utery to s doktorkou nejak proberu a snad neco navrhe a nejak se to pohne.
messi: já beru Duphaston 17.-26.den…mě doktor řekl, že to není vhodné brát v době ovulace…a co se týče ovulace, tak jsem byla 12.den na folikulometrii a bylo mi řečeno, že ovulace nastane za 2-3 dny, tzn. 14-15.den cyklu (který mám 28 dnů)…
to bylo teda i pro Milcu…no jo - jsem ten nováček ![]()
a co se týče těch bolestí, tak byly právě kolem ovulace…
Já jsem se popravdě doktorky neptala, jak je to s Duphastonem a ovulací. Ale myslím, že výše byl nějaký příspěvek, kde se psalo o tom, že ničemu nebrání. Já se prostě zeptám až tam půjdu a uvidíme ![]()
Amalia:dekuji za radu ja beru duphaston 18-24dc od vcera me boli podbrisek vcera rano jsem mela teplotu 37,1 ale dnes 36,8..Neak se v tom zacinam ztracet,,
Já si bazalní teplotu neměřím, takže nevím…zadala jsem si na internetu kalkulačku plodných dní a tím se tak nějak řídím…myslím, že to i + - vychází, mám ovulaci cca 14.den a to mě právě pobolíva v podbřišku…Jak dlouho se holky snažíte o otěhotnění?
Amalia:U me to budou V srpnu dva roky..Jelikoz v Srpnu jsem prisla ve 24tt o dceru..A od te doby se nam nedari..co ty,?
To mě moc mrzí, milco…to muselo být hrozný…:-( kolik ti je?já byla na jaře na laparoskopii-endometrioza…nasadili mi půlroční léčbu antikoncepčníma pilulkama…a teď se od prosince snažíme..
Amalko me taky ale litosti nic nevyresim..Je mne 24..jj ja mam ted duphaston na dva mesice a pokud se opet nezadari tak me tez ceka laparoskopie..A co ti pri ni zjistily??