Disfunkční děloha, pomůže duphaston?

• Fotoalbum (10)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
136
19.2.12 12:44

Amalko kazda zenska by to zvladla..Ono ti nic jineho nezbyva..protoze nerozhodujes uz jenom za sebe ale i za to prte..a ja rozhodovala za ty dva loupezniky..Ja osobne budu rada ze tu budes snama..Takze plodny dny??uprimne ja je neak neresim..proste spolu spime jak mame chut..A minuly mesic to byl cely mesic bez jednoho dnu..takze nevim..Bude to probihat jak ma uvidis..Muj pritel je o 12let starsi…Takze jak dlouho si tedy presne cekala??Takze ty si byla na te laparce ze??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Messi
19.2.12 12:48

Amálko, gratuluju :-) A taky tiše závidím :-D Hlavně buď v klid, ať je miminko v pořádku a ty v pohodě.
My plodný dny řešíme, ale ne minulý měsíc. Manžel má nějaký zdravotní problémy, takže se teď vůbec nesnažíme :-(

• Citovat
  • Upravit
527
19.2.12 13:06

díky holky!! jojo…musím myslet hlavně na nás :-) nějak to dopadne…
já byla na laparce v dubnu a pak v květnu, pak půl roku prášky…slyšela jsem názor, že se to lépe „chytne“, když je to břicho rozrýpaný…nevím…jo a ještě mě vlastně nějak profukovali vejcovod, byl nějakej skříplej či co…
Co se týče sexu, tak my jsme spolu přes rok, takže chutě také ještě pořád…skoro každý den…ale ono se to prý taky nedoporučuje, že pak sperma není tak kvalitní…proto jsem to zkusila tak, že den před ovulkou nic a den po ní také ne a pak zas jo…prý tam spermie vydrží až 72 hodin, tak fakt nevím, kdy se to stalo.. :-) já to fakt jen zkusila!!! dle toho kalendáře…a ono to vyšlo…jo a to byl přítel nachlazenej a říkal, že má spermoníky určitě uvařený :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Messi
19.2.12 13:12

Jj, taky jsem četla, že se doporučuje ob den :-) My už jsme spolu 9 let, tak už se občas musíme nutit. Ale spíš z toho důvodu, že jsem zavelel že máme plodný dny :-D Prostě to bylo takový vynucený. Tak třeba teď po tý skoro měsíční pauze nám to půjde samo :-)
A jak je vidět, tak metoda plodných dnů fakt funguje :-D

• Citovat
  • Upravit
136
19.2.12 18:19

Noo:-D tak to bylo rychle..No uvidime..ja mam plodne dny kolem 1…TAk si musim pockat.:-D..drzim palce a ty amalko:drz se..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Messi
19.2.12 18:23

Já je mám v tyhle dny, ale bohužel tenle měsíc se nesnažíme :-( Ale neva, příští měsíc si to vynahrdíme :-D

• Citovat
  • Upravit
136
19.2.12 19:26

:-D acha..tak si hezky odpocinte:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Messi
20.2.12 19:37

Ženy, mrkněte na tohle http://www.otehotnet.cz/…3008426.html Narazila jsem na něj na netu a přemýšlím, že ho koupím. Je sice trochu dražší, ale co bych pro to otěhotnění neudělala :-) Sice jsem nikdy lubrikační gel nepotřebovali, ale snad manžel nebude proti ;-)

• Citovat
  • Upravit
527
20.2.12 21:46

čoveče, nevím, Messi…já tady těm prepárátům moc nevěřím…podle mě je to akorát tahání peněz…ale z druhé strany, to může fungovat jako placebo…tzn. „a víra tvá tě uzdraví“, takže možná to pozitivně působí na psychiku…těžko říct…a listovku užíváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Messi
21.2.12 07:50

Já jsem o tom právě někde četla. Ještě zkusím popátrat a najít nějaký info. Užívám Calibrum baby plan, tam by mělo být všechno :-)

• Citovat
  • Upravit
105
21.2.12 12:39

Ahoj holky, tak se po menší odmlce zase přidávám. Jsem nemocná, tak si aspoň můžu poklábosit virtuálně (ne, že by mi ty 3 dny naši pacienti až tolik chyběli :D ) Přečetla jsem si příspěvky a musím říct:

Amálko, moc Ti gratuluji! Je to veliké štěstí. Věřím, že s partnerem se to nějak vytříbí, někdy spolu lidé (kteří jsou spolu jen krátce nebo překonají řadu problémů) vydrží déle a šťastní než Ti, co spolu chodili x-let. Mí rodiče jsou toho zářným příkladem. Tak Ti držím palce, ať tvé těhu probíhá tak, jak má.

Milčo, před tebou klobouk dolů. Zvládla jsi toho tolik! Je vidět, že jsi silná ženská :kytka: A pokud to máš teď natolik nestandardní, určitě bych za doktorem došla..

Messi - dívala jsem se na ten tvůj odkaz a moc mě nenapadá, jak by to mohlo fungovat. Myslím, že pohyblivost a životnost spermií to nikterak ovlivnit nemůže :( Jediné, co je na něm zajímavé je ten obsah iontů Ca2+ a Mg2+, ale ty jsou ve spermatu tak i tak. Dívala jsem se na tu studii, ale tam to srovnávají se spermicidním krémem, který má efekt přímo opačný. A myslím, že moc těch iontů tam být nemůže, jinak byt to ovlivňovalo zase pH. Víš, podobných kravin vidím v práci denně (jsem lékárnice). Třeba „přírodní“ vitamin E v tabletách. Jak může být přírodní? Asi stejně, jak je přírodní celaskon ;)

Holky, jinak moc díky za podporu, trochu jste mě nakopli :D Já teď musím počkat, zda se mi po první stimulaci Clostikem nerozeběhne třeba přirozený cyklus. I za to bych byla velmi vděčná. Pokud ne, budeme s přítelem řešit, co dál. Protože pokud nemám žádný cyklus, šance na mimi=0. Nechci moc dlouho čekat, protože po porodu by mě čekaly další rekonstrukční operace (mám popálený i bok a prso, takže mi ty jizvy popraskají). Ale udělala bych cokoliv. Operací už mám za sebou tolik, že tohle je to nejmenší a už mě to nemůže rozházet :D Jen kdyby to mimi přišlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
21.2.12 12:59

já taky užívala jakýsi předtěhtenský vitamíny…a co manžel? je už objednaný na ten spermigram? nemá z toho nervy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Messi
21.2.12 13:02

Já už beru asi třetí balení. Manžel je objednaný na začátek března. A nervy? Ani moc nemá, protože to provede doma ;-) Naštěstí to dělá moje doktorka, která nám ještě ten den řekne co a jak. Jestli to bude v pohodě, tak je řada na mě. Já už jsem objednaná na hormonální profil a podle toho se odpíchneme :-)

• Citovat
  • Upravit
136
21.2.12 13:05

messi:Jukla jsem na to,ale podle mne je to vazne tahani penez..Nevim no:-D..Jinak ja piju čaj Catuaba-Trichilia catigua…Je vnitřni kura z jihoamerickeho stromu..Je docela dobry..ale jeho učinky zatím nevím:-D piju ho Tri mesice takze nevím.Calibrum baby plan take beru:-D ..Amisha:Dekuji,ale zvladla by to kazda..Ver,ze jsem nekdy sily nemela,ale deti za to stoji a oni nemuzou za to komu se narodily..Takze nesmeji trpet..No ja brala ted ted duphaston..dnes dobiram posledni lek clostiku..Bricho me boli stale,ale v mensim rozsahu:-Djuklaa jsem na ty plodne dny a ty mne vychazi od 29 do 4..a nejvetsi pl.den je 2..Tak sem zvedava..A 3 zase zacinam brat duphaston..No devcata vsem drzim palecky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Messi
21.2.12 13:11

Já piju ještě čaj z kontryhlele :-) Taky jsem dnes začala užívat poslední balení Duphastonu, ale tenhle měsíc snažení nebylo. Takže snad příští.
S tím gelem nevím, četla jsem docela dost pozitivníchg reakcí :-) Já ho asi v březnu koupím. I kdyby to mělo mít jen ten placebo efekt :-D
A taky jsme se už dopracovala k tomu, že od příštího cyklu zkusím měřit BT. Vždycky jsem si říkala, že nebudu taková ta urputná snažilka, co zkouší všechno, ale teď když nám to rok nejde jsem změnila názor. Už jsem ochotná vyzkoušet všechno :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex