Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já ho dostala na srovnání cyklu. Předtím jsem musela 2× na vyvolávačku abych to vůbec dostala a po Duphastonu to mám krásně přesný
A na gyndě mi řekla, že může podporovat i otěhotnění, že je to dobrý na sliznici nebo co ![]()
mě doktor řekl, že je to na podporu žlutého tělíska…užívá se to i při opakovaných potratech…no hold je to podpora asi jak před, tak i po…
když jsem se doktora ptala, zda si mám měřit bazální teplotu, tak mi řekl, že to nemám řešit…ale po dlouhé době neotěhotnění, bych se tomu asi taky neubránila…člověk je už pak asi zoufalý a chytá se čehokoliv…
díky, Ammisho
koukám, že to taky nemáš jednoduchý…
Milco, ty jsi tomu doktorovi ještě nevolala?
Holky, začátek března bude plodný!!! 2.3. jdu k doktorovi na ultrazvuk, Milca otěhotní, Messi zjistí, že spermie jsou o.k. a nějakou jí tam stříknou a Amisshi naskočí cyklus… ![]()
To doufám holky, že březen bude plodný měsíc
Amálko, úplně si mě rozesmála, jak si napsala, že mi tam jednu spermijku vstříknou
Kéž by manža i já jsme byli OK a zadařilo se
A klidně ať mi tam vstříknouu dvě ![]()
Amalko:tys me pobavila:-DD jasan Brezen to jistí:-DJinak nee k doktorovi jsme nevolala jelikoz na to kaslu ono to neak dopadne
Ted davam tomu ten brezen a pak na to kaslu uplne..Vzdavam to..Jinak holky jsem moc rada ze vas tu mam:-D clovek v tom neni sam:-D a verim ze ten Duphaston je velky zazrak:-D..Amalko uzivej ultrazvuk je to nadhera.:-D..Jak uslisis tlukot srdicka:-D budes plakat:-D holky hodne zdaru.-D
Tak holky, pěkně ten měsíc začneme…2.3. bude pěkný večer, uděláme se krásné - ne že bychom nebyly, ale já už to vylepšení obličeje potřebuju
- mohly bychom s chlapama na veču nebo do kina, nebo jen posedět doma u sklenky vína (já teda max čaje:-) ) a pěkně ten plodný březen přivítáme…co vy na to? ![]()
No to si pis:-D akorad ze ja pocitam ze ho prefiknu hned rano:-D bez romantiky:-D 2.3 je totiz patek a moje laska jde do ssklipku:-D na kost vin..Jelikoz on víno vyrabi:-D takze bych se ten patek nedockala:-D a to je muj nejvetsi pl den:-D
Holky, já toho 2.3. krásná budu
Jdeme na ples, takže se nechám zkrášlit u kosmetičky a kadeřnice
Chodíme tak jednou ročně, takže to musím využíz ![]()
Milco, když by to v tom březnu nevyšlo, tak to nevzdávej. Jak už jsem psala, miminko budeme mít, jen prostě trochu později než jsem všechny plánovaly ![]()
Amálko, ty už si měla plodný únor ![]()
Já jsem teď sama doma, tak si dám koupel a budu relaxovat než manžílek dorazí z práce ![]()
Milco tak jestli jde do sklipku, tak to se na nej vrhni hned rano
Pak by nemusel byt schopen
My máme dalsi pristi obdobi az kolem 18.3., ale neva, uz ted se tesim ![]()
Milče se povoluje romantika přesunout na čtvrtek příp. sobotu
nicméně přefiknutí v pátek ráno se nevylučuje ![]()
Messi a co šaty? máš? já se vždycky ráda chystala na ples…a udělala ze sebe „ženskou“…sice to bylo vždycky spoustu peněz, ale stálo to za to…:-)
Původně jsem si chtěla koupit nějaký dlouhý, ale pak jsem si řekla, že kdyý chodíme max jednou za rok, tak to nemá cenu. Půjdu se nechat jen nalíčit a učesat. Takže šaty mám ke kolenům v mojí oblébené barvě, fialové ![]()
Holky, tady to teda jede
Já ležím chcíplá v posteli, takže nestíhám reagovat..zítra už musím do práce
Takže plesy? Letos jsme ty nejlepší, co u nás bývají už promeškali. Škoda
Ale ten víkend, co slibujete, že bude tak plodný máme s přítelem výročí - 6 let. Tak to by v tom byl čert, aby něco nebylo ![]()
Ja nebyla na zadnym plese:-D..N|eak na to nemam cas:-DHolky kdyz jsou deti tak na romantiku neni cas:-D..To si piste ze ho prefiknu hned rano:-DMessi:Uprimne pokud se to v breznu nepovede vzdavam to..opravdu na to nemam síly..Holky krasne snazeni:-D