Disfunkční děloha, pomůže duphaston?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
136
17.2.12 15:43

Messi:Tyhle pripady znam mam facebook a tam furt kamaradky pisou jak otehotnely..nebo jak se jim narodilo mimi..ted taky jedna kamoska uz je 20tt ceka tretiho kluka…její 37..vysadila leky a do mesice bylka v tom..njn nekdo ma to stesti..ja sem si dala pravidlo do Brezna..Pak nechci brat zadny prasky..proste koncim ze snahou..Janča: me do 5 dnu:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anix
18.2.12 01:22

Naděje....

Amália : Moje mamka měla rakovinu prsu ve 44 letech, letos na konci roku mě též bude 30 ....... S manželem to bylo rádoby cestování, poté jsme si vyzpoměli stavět barák a když už bydlíme a chceme mimčo… ejhle..... nejde to.....můžu vám říct že nervy v postely když jsou rádoby plodné dny nechci zažívat už nikdy, to je tak stresující..... začla jsem brát duphaston… hlavně zprvu na upravení menstruace a ejhle… opět nic, jeden vaječník mi prostě stávkuje..... dostávam to obměsíc… nervy v prdeli… v práci keci stylu tak kdy už půjdeš na mateřskou… Na jaře jdeme do toho pohlavě… prostě necháme svoje těla lékařské vědě..... a navíc 22 let diabetes I typu..... Nooo co víc si přát..... a pak si otevřete dnešní bulvár a tam píšou " Alena Antalová (39 let ) čeká svého 4 potomka" ale jak já řikam PŘEJ A BUDE TI PŘÁNO. takže veškeré výbavičky zatim pořozuji svým těhotných o hodně mladším kamarádkam, do porodnice chodim za nimi pomuchlovat si cizí děti ale...... KDO SI POČKÁ, TEN SE DOĆKÁ........ :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
136
18.2.12 13:38

Anix:drzim palecky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
18.2.12 17:39

Holky, myslím, že daleko horší jsou situace, kdy je ženská sama…to jsou teprve otázky…a dívají se na vás jak na exota…přítel se se mnou rozešel po 7 letech našeho bydlení…bylo mi 29…strašně dlouho jsem se z toho nemohla dostat…až jsem z toho byla venku a připravena na nový vztah, tak jsem žádnýho NORMÁLNÍho chlapa nemohla najít…a nechtěla jsem někoho za každou cenu, jen abych nebyla sama…buď zadanej, ženatej, rozvedenej s dětma-tím pádem už žádný nechtěl nebo se jen nechtěl vázat…no hrůza…ani se mi nechtělo chodit na žádný rod.oslavy - sama…protože to bylo neustále dokola, proč nemám chlapa, že jsem asi moc náročná, že to nechápou, taková hezká a chytrá holka atd. A je fakt hrozný se vracet z práce mezi 4 stěny a přemýšlet co víkend, veškerý svátky atd,(všechny kamarádky vdané a s dětma) být na vše úplně sama…Byla jsem sama 5 let..
Taky si moc přeju dítě, ale zároveň si moc přeju být spokojená hlavně v tom vztahu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
18.2.12 18:17

Jj samota je zla..Ja byla sama tri roky a z detmi :-D divne delat tatu a mamu…njn nic jineho se neda delat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
18.2.12 18:26

alespoň si měla důvod vstát z postele… :-) dělám si srandu.. :) a jak říkají manželovi, tati?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
18.2.12 18:27

Holky me se ta moje mrcha zda neaka divna…kdyz tak na tom premyslim mam to normalne tri nekdy 4 dny,ale tak cca tri vlozky denne..nekdy bych si ani tu jednu menit nemusela ..a ted jsem to mela jeden den normalne druhy den 14 vlozek za cely den…a treti den nic…je to semnou divne:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
18.2.12 18:32

nn strejda.-D..No nekdy jsem silu nemela :D ale ok:-D je fakt byt lepsi asi sama z detma nez uplne sama..:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
18.2.12 19:09

Milso, fakt to máš nějaký divný…asi bych zašla nebo aspoň zavolala doktorovi..buď ti řekne nebo se na tebe podívá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Messi
18.2.12 19:23

Tak to ja vubec neznam, jaky je to byt sama. My jsme s manzelem spolu od stredni skoly :-) nekdy je na zabiti, meki jsme i nejaky krize, ale neumim si vubec predstavit ze bych byla sama. Uz bych si nechtela zvykat na novyho chlapa, i kdyz nen muj neni idealni:-) Ale uz ted vim, ze jako tata idealni bude :-)
Milco radsi si k tomu doktorovi zajdi, at se na tebe mrkne. Ja tam taky sla, jak jsem to mela malo. Nic mi nenasla a mam to brat jako bych to normalne mela. Ale je to najaky divny. Ovulaci poznam podle bolesti bricha a ted zatim nic :-(

• Citovat
  • Upravit
527
18.2.12 20:27

žádný chlap není ideální, ale měl by být aspoň troch normální… :)
holky, musím se vám k něčemu přiznat…včera mi doktor potvrdil těhu… :) ale.....mám problémy s chlapem…byl mi dokonce nevěrný se svou ex…a ne jednou…tvrdí, že to skončilo…ale jak mu mám věřit????? když jsem mu v týdnu řekla, že jsem asi těhotná, tak měl sice radost, ale vůbec se tak ke mě nechová…je hroznej egoista, nedokáže přiznat chybu…já tvrdohlavá…ale stejně jsem to nakonec já, která to rovná…ale nebaví mě to, takže třeba včera jsme spolu nemluvili - skrz kravinu - až do dnešního poledne, kdy jsem se ho zeptala, zda ho vůbec zajímá jak jsem dopadla u doktora…prý já nemám asi zájem mu to říct…po výměně názorů jsem s brekem odjela…mám si užívat nekrásnějšího období (i když mám pořád strach, že se něco stane), ale copak to jde? jak mám být v klidu a v pohodě, když nemám vedle sebe oporu a podporu…možná dopadnu jako ty Milčo, zůstanu sama, pokud se nesrovná.....ale také toho nelituju…možná je to moje poslední šance, přece jen s mou diagnozou a věkem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
19.2.12 09:03

Amalko:co s

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
19.2.12 09:08

Amalko:co se tyce tveho těhotenství..Moc ti to gratuluji a tiše zavidím,ale je mi jasne je to tve první prte..Takze chapu a moc ti to preji..Hlavne zadny stres..Bud v klidu a soustred se na prcka..Me se diky stresu a rozchodu v tehoenstvi se kluci narodily hodne brzo..Amalko,vim ze nevera je hrozna,ale preci jen..nechtela bys to jeste prehodnotit??jeste dat priteli jednu sanci??Preci jen by tve ditko melo tatu..Samozrejmne zalezi na tobe..Ale byt sama s ditetem neni jednoduche..Chodila jsem na brigady,do prace platila chuvu a makala jsem hlavne nocni abych kluky mohla uzivit a dat jim to co bych chtela..Takze v noci prace prez den deti:-D obcas jsem padala na hubu ale dobry..Neni to jednoduche ale da se to..drzim palecky a cistou hlavu pri premysleni amalko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
19.2.12 09:14

A co se tyce te mrchy..ja nevim je fakt ze ted pororuju ze to snad mam cim dal min a min:-(( nevim asi jsem v prechodu:-DD..Nevim ale bolesti mam jeste i dnes..Ale mrcha zadna..Nevim uvidime..Holky ja asi budu muset zmenit gyndare ten muj se mi moc nezda..Messi:mas pravdu nikdo nejsme dokonaly a dokonaly partner neexistuje..Ale ve vztahu je hodne dulezita tolerance..Ale musi se tolerovat oba..Jiank to jde:-D No a ja jsem toho ideala neideala:-D nasla az 400km od sveho rodneho bydliste:-DD..vsem drzim palce devcata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
19.2.12 12:24

Tak to teda opravdu klobouk dolu, Milco!!! taky jsi si užila svoje…
Přesně tak, člověk by měl myslet hlavně na to miminko…uvidíme, zatím nedělám žádné závěry…a doufám, že mu vše začne docházet jak mě poroste bříško - doufám!stále mám obavy, aby to s miminkem dobře dopadlo…on není zlý, těší se, ale z toho mě dokáže svým chováním dohnat k pláči…
A jak to u mě probíhalo? v listopadu jsem vysadila antokoncepci (měla jsem ji půl roku v tahu jako léčbu), bolestivá mrcha dorazila až po 35 dnech…pak mi doktor nasadil duphostan, mrcha dorazila po 28 dnech…v lednu jsem si na internetu vyjela kalendář plodných dnů, tam vyšlo, že mám ovulaci v neděli. Sex jsme měli čtvrtek a pátek před, neděle, úterý a středa. A to jsme si ještě dělali srandu, že to vše stejně vyteklo, protože jsem byla na něm . žádné nohy nahoru…:-)) 3 dny před mrchou už jsem se cítila divně - jinak, a když jsem si uděla test, tak jsem tomu nemohla uvěřit, mám jich min. 6 :-) fakt jsem to vůbec nečekala…navíc přitel je o 13 let starší a spermio nemá zrovna nejlepší…takže zázraky se asi fakt dějí…teď jen, aby vše probíhalo jak má…vím, že ještě není vyhráno…nicméně, pokud Vám to neva, tak bych s váma na této diskusi ráda zůstala a sdílela to s váma a držela palečky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí