Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
hmmm.....musíme bojovat…právě, že mi zjistili tu endometriozu - je to jedna z hlavních příčin neplodnosti…ložiska mi odstranili, břicho vyčistili, pak ty hormony, no a teď bych měla těhotnět…pokud to prý nepůjde do půl roku přirozeně, tak IVF…to asi vzhledem k mému věku - je mi 35 a dítě ještě nemám…
Já tobě taky Milčo…netušila jsem kolik holek má takové problémy…a dej vědět co ti v úterý řeknou…
Me v utery nereknou noc:-D ale Messi:-D..ja jdu na gynekologii az doberu dalsi mesic duphasto:-D jsem zvedava co mi reknou..Jj je spousta holek..a vubec nezalezi na veku..Kdyz to nejde tak to proste nejde bohuzel.-(
Holky, já už se na tý zítřejší gyndy nemůžu dočkat. Konečně se to snad nějak začne řešit a pevně doufám, že do léta už budu těhule ![]()
…i já jsem zvědavá, jaký postup zvolí…mám pocit, že každý doktor k tomu přistupuje jinak…taky držím palce!!!!
Určitě kazdy doktor ma jiny postup..a hlavne kazda znas sme jina:-DD
Souhlasím, že každý jiný doktor má jiný postup. Já jsem se o tom přesvědčila na vlastní kůži, když jsem loni na podzim měnila gynekologa.
Dnes mě čeká ta gynda. Jsem zvědavá, co mi řekne, Já osobně si myslím, že to jsou nervy, že jsem to měla neměla.
Děvčatka,ktera z vas bere duphaston jak ste tedy pak dostal mrchu??Messi tys me pisala do 4 dnu ,že?Ja normalne mrchu dostavala v rozmezi od 17 do 19..dnes je D den co jsem dobrala duphaston..Poboliva mne bricho a mam nafoukle prsa ze si myslim ze me prasknou..kez bych uz ji nedostala..
Jj, já jsem Duphaston dobrala v úterý a v sototu jsem to dostala. A ten první měsíc jsem měla strašně citlivý prsa, ale to cca za 2 dny po dobrání přestalo. Měla bys to dostat do 7 dnů a jestli ne, tak jsi v tom
Držím palce
![]()
Jj to asi jsou..Ja to mela takhle v prosinci..Proste uz nam to leze na mozek:-D No tak ted se modlim at to nedostanu..Tak dekuji moc Messi..a pisni co ti doktor rekl:-D
No jo, mě už to opravdu asi leze na mozek. Na dnešek se mi zdálo, že v ruce držím těhotenskej test, kde se objevili //, fakt děs.
Me se to zda snad denne:-D usinam z pocitem ze sem tehu:-D hih:-D takze vetsi blazen nez jsem ja nejsi:-DD
Tak já jsem právě na to poslední dobou ani nemyslela. Spíš asi nějak vnitřně
Doma už o tom ani manželovi neříkám, ten jen vždycky řekně, ať mlčím nebo to zakřiknu ![]()