Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
já myslím, že jo… že by se to mělo norm. nastartovat…jako nejsem v tom profík,ale snad jo
Snad to dobře dopadne… Moc děkuji, jsem ráda, že jsem si o tom mohla s někým napsat, to jsem potřebovala, někomu se vypovídat. Děkuji
pasamSouhlasím s beruska03´, normálně to odpočítej. A kdyby něco, zavolje si na gyndu, přinejhorším ti napíše ještě jedno balení ![]()
beruska03 Gratuluju. Už to máš tedy potvrzené?
jj mám, ale zítra musím znovu na kontrolu, zda už je vidět srdeční akce
jj díky… jsem se vždy těšila na // na testu,ale vůbec jsem si neuvědomovala jaké pak nastávají stresy,zda je miminko v pořádku … drsné… a messi ty se snažíš jak dlouho?
Tp věřím a těch stresů se taky jednou bojím. U nás to bude v březnu rok. Ale teprve od Nového roku sleduju plodný dny
Koupila jsem si ovu testíky, ale v lednu jsem na ně nějak zapomněla, takže je prubnu v únoru ![]()
Ještě bych chtěla trochu zhubnout, ale jsem lenoch a ráda jím
![]()
Ahojte
ja som bola u dr. na kontrole v 12DC aby zistil aky ma folik a bola pekny 20mm
no a nasadil mi hned v ten den ze mam zobrat estrofem a v stredu zacat brat duphaston,no ale vela bab ma odhovaralo,ze bolkuje ovulku a tak som volala dr.,ze ako to teda je a sa zasmial,ze toho sa vobec nemusim bat,ze nemam ziadne ucinky ktore by zabranovali ovulacii
15DC som isla este pre istotu na kontrolu a ovu mi este neprebehla a dnes mam 16DC tak cakam kedy pride.
![]()
Tak od zitra zacinam brat duphaston..jsem zvedava..Holky pisete jsem krasne veci..a diky vam verim a mam nadeji..dekuji,. ![]()
Holky, tak zase nic
Ale je to nějaký divný, břicho mě bolí pekelně, ráno krev a teď už jen silnější špinění. Tak uvidím, jestli se mi MS rozjede pořádně. Podle původního plánu jsem na gyndu měla jít až za měsíc, ale nevydržím to a zavolám si tam už zítra, i když mi zbývá ještě dobrat jedno balení duphastonu. Ach jo ![]()
Ahoj Messi a odkdy beres ten duphaston??nemuze to byt po nem,?
Duphaston beru druhý měsíc. Druhý balení jsem dobrala ve středu a MS přišla v termínu. Teda pokud se krvácení ráno a od té doby špinění dá za MS považovat
Takže podle mého to po něm být nemůže.
Ach jo, vždycky jsem si říkala a myslela, že nebudeme mít problém s miminkem. Ale už to to pro mě trvá moc dlouho. Poslední dobou bych jen pořád brečela
Ale rozhodla jsme se, že udělám něco pro sebe a pokusím se zhubnout, takže se upnu na tohle ![]()
to mi povidej..vim jake to je..take uz je to dost dlouha doba pro Holka drz se!!dej vedet jak si dopadla!!drzim palecky..