Disfunkční děloha, pomůže duphaston?

• Fotoalbum (10)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5868
2.2.12 10:37

já myslím, že jo… že by se to mělo norm. nastartovat…jako nejsem v tom profík,ale snad jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
2.2.12 10:39

Snad to dobře dopadne… Moc děkuji, jsem ráda, že jsem si o tom mohla s někým napsat, to jsem potřebovala, někomu se vypovídat. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
2.2.12 10:39

nemáš vůbec zač :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Messi
2.2.12 14:16

pasamSouhlasím s beruska03´, normálně to odpočítej. A kdyby něco, zavolje si na gyndu, přinejhorším ti napíše ještě jedno balení :-)

beruska03 Gratuluju. Už to máš tedy potvrzené?

• Citovat
  • Upravit
5868
2.2.12 14:19

jj mám, ale zítra musím znovu na kontrolu, zda už je vidět srdeční akce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Messi
2.2.12 14:21

Ty se máš :-) Já už taky chci :-) I na zítra držím palce :-)

• Citovat
  • Upravit
5868
2.2.12 14:24

jj díky… jsem se vždy těšila na // na testu,ale vůbec jsem si neuvědomovala jaké pak nastávají stresy,zda je miminko v pořádku … drsné… a messi ty se snažíš jak dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Messi
2.2.12 14:39

Tp věřím a těch stresů se taky jednou bojím. U nás to bude v březnu rok. Ale teprve od Nového roku sleduju plodný dny :-) Koupila jsem si ovu testíky, ale v lednu jsem na ně nějak zapomněla, takže je prubnu v únoru :-)
Ještě bych chtěla trochu zhubnout, ale jsem lenoch a ráda jím :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
5868
2.2.12 15:00

věřím, že to klapne !!!!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
3.2.12 22:26

Ahojte :) ja som bola u dr. na kontrole v 12DC aby zistil aky ma folik a bola pekny 20mm :) no a nasadil mi hned v ten den ze mam zobrat estrofem a v stredu zacat brat duphaston,no ale vela bab ma odhovaralo,ze bolkuje ovulku a tak som volala dr.,ze ako to teda je a sa zasmial,ze toho sa vobec nemusim bat,ze nemam ziadne ucinky ktore by zabranovali ovulacii :lol: :lol: 15DC som isla este pre istotu na kontrolu a ovu mi este neprebehla a dnes mam 16DC tak cakam kedy pride. :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
3.2.12 23:05

Tak od zitra zacinam brat duphaston..jsem zvedava..Holky pisete jsem krasne veci..a diky vam verim a mam nadeji..dekuji,. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Messi
5.2.12 17:20

Holky, tak zase nic :-( Ale je to nějaký divný, břicho mě bolí pekelně, ráno krev a teď už jen silnější špinění. Tak uvidím, jestli se mi MS rozjede pořádně. Podle původního plánu jsem na gyndu měla jít až za měsíc, ale nevydržím to a zavolám si tam už zítra, i když mi zbývá ještě dobrat jedno balení duphastonu. Ach jo :-(

• Citovat
  • Upravit
136
5.2.12 18:19

Ahoj Messi a odkdy beres ten duphaston??nemuze to byt po nem,?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Messi
5.2.12 18:40

Duphaston beru druhý měsíc. Druhý balení jsem dobrala ve středu a MS přišla v termínu. Teda pokud se krvácení ráno a od té doby špinění dá za MS považovat :-( Takže podle mého to po něm být nemůže.
Ach jo, vždycky jsem si říkala a myslela, že nebudeme mít problém s miminkem. Ale už to to pro mě trvá moc dlouho. Poslední dobou bych jen pořád brečela :-( Ale rozhodla jsme se, že udělám něco pro sebe a pokusím se zhubnout, takže se upnu na tohle :-)

• Citovat
  • Upravit
136
5.2.12 18:55

to mi povidej..vim jake to je..take uz je to dost dlouha doba pro Holka drz se!!dej vedet jak si dopadla!!drzim palecky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí