Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Na prave strane??to mam i ja..Zaclo to od menstruace..a ted to nejvic citim v noci kdyz chci vsat..A furt to citim..ja beru jeste clostibelgit tak si myslim ze je to u mne..ja ovulku mit jeste nemuzu jsem 9Dc..tak nevim:-(
a jak dlouho máš cyklus? mě bolesti překvapily právě v polovině cyklu, doktor mi potvrdil, že by to mohla být bolestivá ovulace…a zjistila jsem, že mě to bolelo ob měsíc, na levé straně - což jsem si vydedukovala, že bude tím, že mě brali ložisko endometriozy z levého vaječníku…takže jak se tvoří vajíčko, tak to bolelo…druhý vaječník v pořádku, tak to další měsíc při ovulce nebolelo…
Mě už se to stalo jednou, to jsem měla cylkus ještě nepravidelný. Nejdřív jsem si myslela, že je to třeba slepák, ale pak jsem se dočetla o bolestivý ovulaci. Teď ho mám 28-29. Jen se mi zdá, že je na ní pozdě, když jsem 19 DC. Ale dnes je to už lepší, skoro to necítím. Uvidíme příští měsíc. Teď přemýšlím, jestli si zavolat k doktorce, aby mi napsala další balení Duphastonu, beru už poslení, třetí. Už jsem si krásně zvykla, jak to mám pravidelně, že se úplně bojím, co by se mnou udělalo, kdybych ho zase nebrala.
hmmm…těžko říct…ale myslím, že by to mohlo mít souvislost s ovulací…já kdybych nebrala duphaston, tak to mám rozhozený jako sviňa…takže já bych v braní pokračovala, záleží co ti řekne doktorka…já ho teď beru každý den…
Mam to vetsinou na te prave strane..Mam to ted kazdy mesic..Vzdy mi to zacne bolet o ms..a pak to trva docela dlouho..Cyklus mam ted tak tri dny..Ale tenhle mesic jsem fakt mela na hovno..Dva dny..Jeden den normal a druhy 12vlozek..Takze nevim..hOlky Ted jsem trochu mimo:-D ja myslela ze ovulace jsou ty plodne dny:-D :-d
Holky, mě je dneska nějak divně. Břicho mě na té pravé straně pořád pobolívá a navíc ho mám nafouklý jako balon
Ach jo ![]()
jojo, při ovulaci jsou plodné dny…však Messi teď nemá mrchu, ne??
Já si to teda teď neuvědomuju, ale myslím, že nafouklý břicho jsem při ovulce neměla…a neprochladla jsi někde?
Ne ne, já bych jí měla dostat až někdy cca 4.3. Podle mě, ovulku už proběhla. Chodím na lymfodrenáže, tak jestli to není od toho. Zkusím si koupit activie jogurty a třeba to bude lepší.
Já už půjdu jen 2×, mám to i se skořicovým zábalem. Vím, že v těhotenství se nesmí, nebo alespoň ne na břicho. Stejně tak jako ten vacushape, to začínám od pondělka. Takže doufám, že otěhotním až na konci března, až budu mít po cvičení ![]()
To bricho mam taky nafoukle a holkdy priznam se tri dny..jsem uplne divna:-( je mi nazvracení:-( no hnus..Nevim co to zas je:-(..Jo a holky Brezen u mne nevyjde..Manzel mi v nedeli odjizdí:-(( musi jet do ZAhranici:-((ch jo
Milco, já ti to říkala, léto to jistí ![]()
Já už se tak tščím z práce domů, až si lehnu do postele a budu si číst. To je hrozný ![]()
messi, tak alespoˇ budeš na to těhotnění krásná ![]()
milčo, a kam jede a na jak dlouho? no hlavně mu asi nic nevyčítat..
Messi:No ja už na to kašlu:-D Amalko..jede do Madarska a asi na tri tydny?jeste presne neví:-( ch jo..Ne nic mu nyvycitam..ani nemuzu..Chodi do prace aby sme se meli dobre..Ikdyz ja bych tak rada sla do prace..ale nic neni:-(
Já na plese nebyla taky hrozně dlouho. Tak se docela i těším
Ty jo, když my máme plodný dny až v druhý polovině března
Ale neva, já věřím, že do léta budu v tom.

Milco dej si taky do léta. Bude krásně teplo, meze už budou prohřátý a bude to svádět k dovádění v přírodě
Holky, chtěla jse se vás některý zeptat. Včera mě úplně hrozně bolelo na pravý straně, podle mě vaječník. Ale bolet to byla taková, že jsem si nemohla ani pořádně sednout. Dnes už je to lepší, ale pořád to cítím. Myslíte, že takhle bolestivá může být ovulka? dnes jsem 19 DC, ale od 17 DC beru Dzphaston. Jak beru to třetí balení, tak se mi to ještě nestalo, takže se mi nezdá, že by to bylo po něm. Měla jste některá taky takový bolesti?