Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Amalko..Nekde obilny trh??ani poradne nevim musim si pak poradne napsat adresu..
Milčo, na obilňáku byla i moje kamarádka a má tříletý dvojčátka ![]()
Amalko:-D dekuji dvojcatka nechci:-D si ce chci jeste dve miminka:-D ale trosku z odstupem jedny dvojcatka me staci:-D Jinak jsem tak slysela ze jsou tam dobří
Ahoj holky, já taky nějak nestíhám. Jak je venku takhle krásně, tak jsem pořád někde v trapu
Milco budu ti držet palce ![]()
Já jdu na gyndu ve středu a pak se uvidí co dál. Včera jsem si dělala ovulační test a už tam byla lehká čárka, takže si myslím, že ovulace bude cca zítra. Takže by jsme se snažit mohli dnes a ve středu ![]()
Ale už na to nechci tak mylset, prostě uvidímě co mi ve středu řekne a podle toho se zařídíme ![]()
Tak jak jsem si ještě před chvilkou říkala, že na to nebudu myslet, tak to asi nepůjde tak snadno. Jen co jsem na FB viděla těhu fotky známé, už je to to zase
Sice jsem věděla, že je těhotná, ale vidět to na vlastní oči
Ach jo, já už taky chci…
Ahoj holky, mohu se přidat a poprosit o radu. Máte někdo zkušenost s duphastonem? Já dostala duphaston na úpravu cyklu a tři měsíce vše fungovalo a MS přišla přesně 30 den. Ted užívám 4 měsíc a měla jsem 4 dny zpoždění a dnes začalo trochu špinění nebo slabé krvácení. Můžu být těhu??? O miminko se snažíme už 6 měsíců…
Já někde četla že po užívání duphastonu 17-26 DC pak nastane spád hormonů v těle a proto se krvácení má dostavit celkem pravidelně..
Ahoj tin10, když jsem Duphaston brala druhý měsíc, tak jsem ani nekrvácela, jen jsem špinila a těhu jsem nebyla
A třetí měscí jsem to měla hodně slabé a taky se zpožděním. Udělej si test a uvidíš ![]()
Ahoj Messi, díky, no tak testík zkusím, ale asi až to přejde, nevím jestli ho můžu dělat přitom. Už jsem měla takový pocit, že to asi vyšlo, ale nevím. Myslím, že když to člověk zkouší a trochu se pozoruje, tak má nějaké příznaky snad každý měsíc.. ![]()
A jak jsi na tom ty? Už se ti zadařilo?
Přišlo mi strašně divné, když jsem na ten duphaston tak dobře reagovala, že to bylo přesně po 30 dnech ( i třeba trochu slabší, ale bylo), že najednou takové zdržení..
Messi…Nejde na to prestat myslet..Reknes si doma kaslu na to..a pak kdyz jdes po venku a vidis kocarky a maminky z brisky je ti ouvej..Ja to znam..Ale nezoufej..Ja verim ze jednou tehu budeme,ale kdy to je otazka..Ale verim ze to bude brzy..Pze je teplo budeme si uzivat slunicka..No a jednou bude velke spozdeni a na testu se nam objeví dve carky:-D a my reknem no tos me necekaly:-DDD ![]()
Jinak vitej Tin10..Ja beru duphaston dva mesice a mam po nem desne bolesti..Udelj si test a uvidíš:-D
jojo, holky, jak říkáte, nejde na to nemyslet…taky mi vždy bylo do breku, když jse se dozvěděla, že je některá z kamarádek těhotná a při každé návštěvě porodnice…a to mi bude 36!takže několik let…
Holky, do léta jste těhu!!vždyť už to obě začínáte intenzivně řešit, tak je to na dobré cestě!!!! ![]()
Tin, já brala Duphaston 17.-26.den, vždy 28.den jsem to dostala a bez problémů…udělej testík, pokud si těhu, tak se ti to ukáže…držím palce!!!
AHOJ
Dnes mi dr. předepsala duphaston a po přečtení příbal. letáku jsem docela v šoku! Nežádoucí učinky- rakovina prsu, rakovina dělohy, atd!!! mám chut ani ho vůbec nezačít brát. Můžete mi k tomu prosím něco napsat???
Děkuju pa
Ahoj Zuzel, já ty nežádoucí účinky ani nečetla…brala jsem ho viz.výše, pro mě byl pozitivní účinek - jsem těhu
a budu ho brát do 13.týdne - každý den…