Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No to je super, Messi!!!!to bylo teda štěstí, že jim někdo vypadl!!!určitě budeš příští týden o něco chytřejší ![]()
já nemám ani skype, ani icq
Ahoj holky,
tak se zase po dlouhé době hlásím…psát dřív ani nebylo co, protože cyklus nebyl pořád žádný. Nakonec se březen ukázal jako relativně šťastný měsíc, konečně jsem dostala MS. Cyklus byl ale dlouhý (39 dní) a MS taky (celkem 12 dní).Na konci už se mi začaly dělat všude modřiny, jak mám tu poruchu krev. srážlivosti
Myslela jsem si, že je to dobré znamení, že se to asi časem srovná postupně samo, nebo pomůže Duphaston. Pak jsem byla na kontrole a doktor mi řekl, že takto cyklus vypadat nemá. Teď mě sleduje, už jsem byla asi 3× na ultrazvuku a ve středu mi řekl, že 19 DC cyklu vidí strašně malý vývoj sliznice(asi tak, jak mají jiní hned po konci MS), folikul prťavý a že se asi moc nikam nedostaneme. Mám přijít zase ve středu, chce zjistit, zda ty dlouhé cykly budou alespoň ovulační či ani to ne. Dál jsem se dověděla asi to, že bez stimulace to asi nepůjde, a protože mám popálené to prso (což do budoucna znemožňuje včasný záchyt rakoviny, protože přes ty jizvy není nic na sonu ani mamografu vidět, navíc mám v rodině predispozice na tento typ rakoviny), a stimulace samozřejmě s sebou jitá rizika nese, tak že se kloní k tomu, abych zkusila nějaké sanatorium
Ať mě prý nastimulují pořádně s co nejmenším počtem pokusů, aby se snížilo riziko pro mě a zkontroloval se i partner. Takže holky, nejste v tom samy!!! Mám z toho teď trochu depresi, naštěstí přítel je v tomhle super, řekl, že zkusíme, co půjde… Všechny moc zdravím a držím palce.
P.S.: Milčo, pro jaké centrum v Brně ses rozhodla, jestli se můžu zeptat? Já jsem z Brna a pomalu nad těmi centry začínám přemýšlet..
No to ti není Amischko co závidět…
ale je vidět, že tvůj mudr., k tomu přistupuje velmi zodpovědně a snaží se vzhledem k tvému stavu hledat to nejlepší řešení - aspoň se mi to tak jeví…a taky buď ráda, že máš oporu a podporu v chlapovi!!! no a dle toho co píšeš, to přece mudr.nevidí beznadějně…tak mooooc držím palce!!!
já teď slyšela největší chválu na REPROFIT
Amálko, moc díky…za podporu i info. Tak uvidíme…Ať se ti daří ![]()
ammisha:neni ti co zavidet,ale zase aspon se posunete dal a pomuze vam to..Toho si vaz,ze mas oporu ve svem muzskym to je nadhera..Byla jsem na Obilnem trhu..primo u profesora Ventruby..http://www.ivfbrno.cz/info.asp?ivf=1 jukni na to..Muzu doporucit,byla jsem tam sice jen jednou,ale je mijasne ze tam udelaji hodne,..Byla tam aj kamaradka a na poprve maji dnes uz 3lete klucika..Amisko drzim palecky..Psichicky se drz bude lepe uvidis..
Ahoj holky,zdravím všchny po delší době! Cyklus samovolně vůbec nepřicházel…a tak jsem se rozhodla pro IVF…koncem dubna začínám se stimulací, tak snad to vyjde. Vyfasovala jsem plnou igelitku injekcí, bude to asi dost náročné. Snad to píchání zvládnu. Dost se mi psychicky ulevilo, že jsme se rozhodli jít hned. Tak mi držte pěsti!Manžel mě podporuje, snad se dočkáme.Mějte se krásně a užívejte víkend.
Stanja:Ahoj tak to drzim palecky…a obdivuji vsa ze ste do toho sly..
Ahoj, tak jsem se od lékaře dozvěděla zajímavou věc. Duphanston u mě vůbec nezabral a lékař mi vysvětlil, že jsou lidé, kteří prášky špatně vstřebávají, a že se s tím u tohoto prášku občas setkávají. Takže teď ho dostávám injekčně a uvidím co se bude dít
a je to obravdu nevstřebáváním
Ahoj holky! tak co u Vás nového?
Messi, byla jsi v tom Gennetu?
Ahoj holky. Hlasim se po prvni konzultaci v Gennetu. Pani doktorka na prvni pohled prijemna, ale pak nam s manzelem prislo, jako bysme ji otravovali
Chviku byla ne primo neprijemna, ale jakoby odmerena. Az kdyz se ujistila, ze chceme opravdu otehotnet, tak se jeji pristup zmenil. Vyptala se nas jak dlouho se snazime a na rodinnou anemnezu. Kdyz zjistila, ze mam v rodine rakovunu prsu, tak nas hned objednala na genetiku, kde se zjisti, jestli to mam v sobe taky
Ani me nevysetrovala, byla jsem 9 DC, takze tam jdu v podneli na ultrazvuk. Manzel jde ve stredu na spermio. A pokud se ukaze, ze mam problen s ovulaci a nebo manzel min spermii, tak nam doporuci IVF. Ptala jsem se i na IUI, ale pry je tam sance jen 5 procent a u IVF 50. Zatim me nechce cpat hormonama, uvidi se co ovulace. No, reknu vam, ze jsme s mazelem meli ze zacatku takove divne pocity, ale pak jsme si rekli, ze hlavni bude, kdyz nam tam pomuzou. Jinak sestry tam jsou moc prijemny ![]()
Staanjo, drzim palce ![]()
Messi obdivuji vas..jak jsem rekla ja byla silene rozhazena z toho..|tak drzim palecky..a drz te se…
Holky, tak jsem zacala jednat. Pred chvilkou jsem se objednala do Gennetu do Prahy. Mela jsem docela stesti. Odpadl jim nekdo na pristi patek, jinak pry az v cervenci
Myslela jsem, ze budu cekat mesic a ejhle, ono jen tyden, tak to me fakt potesilo. Ted jen jestli manzel pujde se mnou, ale pry kdy ne, tak to vadit nebude 

Milco, skype nemam, ale mam ICQ, tak si klidne psat muzeme. Az se doma pripojim, tak napisu cislo
Ani nevim proc, hned mam lepsi naladu