Disfunkční děloha, pomůže duphaston?

• Fotoalbum (10)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
36
23.3.12 23:53
@eli196 píše:
Dějuku moc, já to právě na krabičce napsáno nemám a nepamatuju, kdy jsem naposledy brala nějaké prášky :-)

Jj,vím to od dalších,co ho berou a taky ráno a večer ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
24.3.12 08:23

Ahoj Eli, taky užívám Duphaston 2× denně a opravdu vždy ráno a večer a myslím, že jsem ještě neslyšela, že by se nějaké léky předepsané 2× denně braly současně. Hlavně ať ti pomůže.. :D
Scorpio, já taky beru Duphaston, sice po něm nepřibírám, ale co ho beru, tak se mi nedaří shodit ani kilo a před užíváním to šlo. Ale aspoň se držím pořád stejně, tak uvidíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
24.3.12 14:51

Díky :palec: ..tak alespon že tak :) váha mi stagnuje už 2roky,tak to je v poho. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
25.3.12 09:14

presne Tak holky vypoustim to..Uz mi to akorad leze na nervy..Jako leky jeste brat budu mam je jeste na dalsi dva mesice a pak chvilku prestanu jak rikam holky do leta..Pak to mozna budu resit ale ted jeste ne..V praci se mi líbí a baví mne..Takze to necham byt..Messi:treba bude chtit chci to snim probrat,ale ja to zamytam..Jak rikam nechci se ted stresovat timhle..Jinak clostik take beru a beru ho uz 4 mesice..Mam ho na dalsi dva mesice..Tak nevim ze by se mela delat pauza..Holky myslim na vas..drz te se..A leky celkove beru 8 mesícu a prvni tri mesice jsem pribrala 20kg,,ted uz jsem nepribirala,ale dala jsem se do schazovaní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Messi
26.3.12 09:36

Tin, o miminko se snažíme rok. Teď začnu brát čtvrtý měcíc Duphaston. nechápu, proč mi nedala něco na stimulaci ovulace a hned vyhrožovala laparkou pokud ani za 3 měcíce do duphaston doberu nebud těhtotná.
Milco, asi se taky objednám do nějakýho CARu. A nejspíš asi sama, aby vůbec zjistili, jak je to s tou mojí ovulací. Mám hrůzu z nemocnice, tak se jí opravdu chci vyhnout.

Jinak holky k tý váze. Já teda nepřibírám, ale taky se mi nepodařilo shodit ani deko, když ho beru. A to chodím postivě 2× týdně cvičit a nějak se nepřežírám :-D

• Citovat
  • Upravit
5957
26.3.12 14:16

Holky pomoc!!! Radu sem!!! Šíleně mě bolí v podbřišku- jakoby vaječníky. Mám křeče a kroutím se jak žížala :-( Už mám druhý den pozitivní OVU test..... Kurňa, asi chcípnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Messi
26.3.12 14:18

Jančo buď v klidu, takový bolesti jsem měla taky. Podle mě je to OVU. Četla jsem, že někomu se takhle může projevovat.

• Citovat
  • Upravit
136
26.3.12 18:59

Janca jj take to znam…Je to po duphastonu..Messi..Take jsem chtela aby resily mne ale chteji hned pritele..No uvidis proc ne..Jiste ti tam pomuzou..Jak rikam ja uz to neresim..Vidim dite v kocarku a je mi to jedno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
28.3.12 13:21

Ahoj holky!! máte něco nového?
Messi, je to divný s tou ovulkou, že se ti na ni dr.nekoukne…to ě dělal dr.jako první, pak až spermio…
Milčo a co přítel? nezměnil názor?necháte tomu tedy volný průběh?
Já sice těhotná, ale bohužel nemůžu říct, že šťastná…neustálé trable s přítelem…už jsem byla na pár dnů i odstěhovaná…já fakt nevím, jestli je to těma hormonama…nicméně pochopení od přítele nulové…připadnu si jako služka…já musím všechno a on „jen chodit do práce“, hlavně po něm nic nechtít..a ještě má pořád blbý kecy a nervuje mě kravinama…skoro každý den chodí pozdě domů, např.včera až o půlnoci, čeká, co dostane na večeři a čumí na bednu…chápu, že toho má hodně, ale očekávala bych, že se mi to bude snažit ve volných chvílích vynahrazovat…ale asi chci moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Messi
28.3.12 15:24

Amálko, taky mi to přijde divný. Až tam v červnu půjdu, tak se jí zeptám. Nechci hned chodit na laparo.
To je blbý, že nejsi doma v pohodě, to dělá hodně. Teď se nesmíš nervovat. A co si o tom s přítelem pořádně promluvit? Že bys mu řekla, jak ti je a co ti vadí. A nebo se fakt odstěhuj pokud máš kam. Třeba mu dojde, že mu chybíš a ten prcek u tebe v bříšku taky a bude to hned lepší.
U nás je to teď tak, že musím manžela na sexík úplně přemlouvat :-( Nějak asi rezignoval a začal tvrdit, že mimino teď zatím nechce. Ale doufám, že to zase tak vážne nemyslí a že má jen blbý období :-(

• Citovat
  • Upravit
Messi
28.3.12 15:26

Milco, ono je to u těch chlapů totiž nejjednodušší vyšetření. A když bude v pořádku on, tak se zaměří na tebe. manžel s tím naštěstí problém neměl, jen tam musel jít sám, to byla podmínka, na který trval :-D Ale vzorek jsme měli z domova ;-)

• Citovat
  • Upravit
136
28.3.12 17:17

Amalko,chlapi takovi jsou:-D nerozciluj se a neres ho..Soustred se na to mrne v Brisku zadne stresy..Jinak s pritelem sme poklabosily a sam mi rekl ze az za mesic zas dojede ze to podstoupíme..Ale nakonec ja to zamitla…Nebudu se stresovat..Holky ja to vypustila z hlavy a momentalne zadne ditko nechci..Zacnu to resit na konci srpna..To budou dva roky cos me prisly a malou..Takze se ted nebudu stresovat..Uz je mi to jedno..Vypla jsem..sex jsem si ted s pritelem uzivala bez zbytecnych nervu..Az to pride tak to pride..Tak se opatru te devcata ja se zase ozvu..Ale ted nevim kdy..Jelikoz budu v praci stale..Pritel bude od zitra opet v Holandsku a kluci jedou na 14 dni na prazdniny k babicce..Tak se mejte hezky holky a amolko klid a messi neboj pritele to prejde jen ho chapu ja mam ted to same:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
30.3.12 16:18

Ahoj holky, mam takovy dotaz. Brani nebo nebrani duphaston v ovulaci?? Ja ho beru uz 5 mesic a dostanu to po nem vzdycky 12 den od dobrani. Neni mi ale jasne, jestli teda mi ovulku nejak nenabourava, jestli se MS spoousti pouze tim duphastonem, nebo tim ze ovulace probiha a nebyla nejak narusena. Dekuju za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
30.3.12 16:31

Ahoj KaataH, já jsem si o tom hledala odborné články, a tam psali, že pokud se začne brát až po ovulaci, třeba od 16. dne nebo později, tak na ovulaci žádný vliv nemá, ale pokud ho bereš ještě před ní, tak ji to blokuje…A po Duphastonu by MS měla přijít, je ovlivněná jak tvým hormonálním cyklem, tak i kvůli spádu hormonů po dobrání. Ale nevím, mě se naposledy MS zpozdila o týden i když byla předtím pravidelná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
30.3.12 18:49

Me ho doktorka napsala na srovnani cyklu, bez injekce jsem to nedostala. A vlastne ani nevik kdy ovulaci mam, takze kdyz to beru od 15. dne tak vlastne mi ji zablokovat muze a pak se divime ze uz rok a pul se marne snazime o mrne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí