Disfunkční děloha, pomůže duphaston?

• Fotoalbum (10)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6327
22.4.12 09:51

ja teda taky chodim co caru aa reknu vam neni to vubec jednoduche protoze se snazime 3.5 roku.ja chodim do caru v brne tedka mne ceka 2 iui a pokud by nevyslo iui tak na podzim ivf .holky clostik beru od ctvrtka do pondelka a beru ho 1-1-1- a odedneska jsem silene unavena ja dneska clostik vzala na lacno a je mi po nem nak blbe mota se mi trosku hlava achjo.ja jinak bez hormonu nemam ovulku .messi neboj urcite bude vse ok,my mame vysetreni hotove takovy ja hormonalni profil imuno pruchodnost vejcovodu a genetiku vse ok a manzel spermie a genetika ok.a stejne nam to nejde,nekdy je priroda vsemocna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
22.4.12 09:54

HAnko a kam jezdis do Brna??ja byla v Brne na Obilnaku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
22.4.12 09:56

prave ze chodim v brne na obilnak to je teda nahoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
22.4.12 09:59

a ke komu??ja jsem byla u profesora Ventruby..To je nahoda:-D ja tam byla ale jen jednou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
22.4.12 10:04

a proc jsi tam byla jen jednou? ja tam chodim od listopadu 2011.a tak se ti doktori tam stridaji.ale u ventruby jsem nebyla ale jsou tam vsichny celkem fajn jinak jsem byla u crhy pak tam byva p.doktorka slovenka a pak jeste dve pani doktorky ty mam nejradci jsou nejhodnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Messi
22.4.12 10:40

Milco, my jsme ani rozhozený nebyli :-) Ale ze zacatku jsem se bala, jak dr, byla trochu neprijemna, tak se manzel cvhilku neudrzel a relk ji, ze jsme tady pro to, aby nam pomohli. On je takovej trochu impulzivni :-D Ale pak uz to bylo v poradku. Jsem strasne rada, ze nema problem jit na spermii, vim ze nektery muzsky s tim problem maji. No a pokud se na genetice ukaze, ze v sobeten gen rakoviny mam, tak jsme se dohodli, ze doktorku rovnou pozadame o IVF a uz nebudeme chit nanic cekat.

Hanko to se snazite tak dlouho? Ty jo, tak to je neco, to uz by mi asi z toho hrablo :-( My se snazime rok a uz ted na to nechci moc myslet. Kazdopadne drzim palce :-)

• Citovat
  • Upravit
6327
22.4.12 11:37

messi ano snazime se tak dlouho ano nekdy uz je to na hlavu a nejradci bych to vzdala,ale pak je zase vse ok a pokracujeme dal.rok jsme se snazili jen tak proste jsem vysadila antikoncepci a neresila to vubec a najednou jsem prisla na to ze uz se snazime rok,pak jsem zacala vse vic hlidat ovulku merit bt ovulacni testy a stejne nic pak jsem sla na gyndu,hormonalni profil na gynde ok pri ultrzvuku zjistila gyndarka ze sama neovuluji,tak mi napsala clostik ten jsem brala asi 6 mesicu a stejne nic.od listopadu 2011 chodim do caru a vse ok.tedka 3.5 jdu na iui tak treba bude uspesna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Messi
22.4.12 18:49

Hanka: My se snazime rok a uz mi to taky obcas leze krkem :-( Teda spis to, te, ze si ten sex uz ani tak neuzivama jeko driv :-( Ale ted, kdyz jsme zacali chodi tdo CAR a nejak vic to resit, tak jsem se nejak vnitrne uklidnila a verim, ze do zari uz budeme uspesni :-)

• Citovat
  • Upravit
Messi
23.4.12 13:44

Holky, teď mě tak nas… sestra na gyndě, že to snad ani možný neni. V Gennetu jsem se dozvěděla, že potřebuju doporučení a cytologii. A přitom, když jsem se objednávala, tak jsem říkala, že doporučení nemám a nebyl to problém, prý to nevadí. Ale dr. mě vyvedla z omylu, že nějak nově doporučení potřebuju. No, tak dneska volám na gyndu, že bych potřebovala doporučení do Gennetu. Sestra mě sjela jak malý dítě, co si to dovoluju chodti tam bez vědomí paní doktorky a jak si to jako představuju, takhle pendlovat. Kdybych věděla, že to doporučení potřebuju, tak si tam samozřejmě zajdu. A objednala mě až na konec května, asi schválně :-D

• Citovat
  • Upravit
70
23.4.12 19:15

Messi, nic si z toho nedělej, oni si někdy sestry do pusy nevidí. Myslí si, že jsou nejlepší a fakt se jich dotkne, když zajdeš někam jinam i na konzultaci, ale když se předem domlouváš na nějaká doporučení, tak se jim do toho taky nechce. No a nevím jak u tvé dr., jak objednává jindy nebo jestli je to od sestry naschvál, ale třeba naše sestra na gyn objednává vždy jen 1 měsíc dopředu a to ještě si musíš zavolat během prvních 3 dnů, kdy začnou objednávat, jinak už to má beznadějně plné......
Ale je zajímavé, že ti po telefonu řekly, že nepotřebuješ doporučení a při osobním setkání je to jinak. No přeji hodně štěstí a asi hlavně pevné nervy.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Messi
24.4.12 09:32

Tin, myslím že mě neobjednala na schvál takhle dlouho. Moje dr. je tam je 2× v týdnu, takže je to normální, takhle čekat :-) Ona ta sestra je manželka doktora, co tu ordinaci vlastní, tak jí to občas asi někdy ujede :-D Ale naštvala mě pořádně, baba jedna :-)
Jinak jsem byla včera na ultrazvuku a jelikož jsem byla 9 DC, tak to na ovulku nevypadalo. Jdu zase ve čtvrtek a to budu 15 DC, tak jsem zvědavá.
A taky mi tam dr. řekla, abych teď Duphaston nebrala. Tak se s ní musím domluvit jestli jako myslela, že už vůbec nebo počkat až po ovulce.

• Citovat
  • Upravit
136
24.4.12 20:49

Ahoj devcata,jak uz jsem tu psala byla jsem tam jednou jelikoz me to rozhazelo…Proste sem to psichicky neunesla..jinak vcera jsem byla u jine dr..Musim na endokrinologii a 22.kvetna na genetiku..To je jedine co si necham udelat pak se uvidi..Leky uz zadne neberu..Drzim palecky vsem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
25.4.12 06:22

milca a taky bych ti doporucila udelej si vysetreni zda mas pruchozi vejcovody jinak ti drzim palecky at to dopane dobre ty testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Messi
25.4.12 10:03

Milco, já byla na krvy kvůli štítné žláze dneska a na genetiku jdeme s manželem oba 17.5. A zítra zase na ultrazvuk, tak snad se potvrdí ovu a nebude mi muset dát dr. žádný hormony.

• Citovat
  • Upravit
4894
25.4.12 10:06

dobré poledne děvčatka chci se poptat beru už 2 měsic duphaston a pokařde mam Ms zpožděni tak 5 dnu je to možne?po dobrani duphastonu MS ma přijit do 3 dnu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí