Disfunkční děloha, pomůže duphaston?

• Fotoalbum (10)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
136
10.4.12 15:53

messi a uprimne na laparku bych sla..nekde jsem slysela,ze te hezky prostouchnou:-D a otehotnis raz dva..:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Messi
10.4.12 15:57

Milco, já vím, ale když já mám úplně panickej strach z nemocnic :-( Takže se prostě bojím. Taky vím, že to v podstatě nic není. Že ti to jeden den udělají a druhý den jdeš domů, takže cca 3 necelý dny v nemocnici. No, asi mi nezbude nic jinýho, než ten strach překonat. Ještě bych chtěla zkusit ten clostibelgit nebo něco jinýho na vyvolání ovulky a v létě bych na tu laparku šla. Ani nevím, jestli potom musí být nějaká nemocenská.

• Citovat
  • Upravit
136
10.4.12 20:34

neboj se:-D a co budes delat az pujdes rodit?:-D to take budes muset byt 4 dny v porodnici..Nebojj:-D zkus ten clostik a uvidite..drz se pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
10.4.12 21:14

Ahoj holky, no messi, sice máš pravdu, že laparka není zase tak velký invazivní zákrok, ale pokud je problém jen např. v nedostatku hormonů, který lze spravit např. clostíkem, tak je zbytečný podstoupit jakýkoli operační výkon, at je větší nebo menší…
Messi, sice při ní můžou zjistit hodně věcí, ale zkusit aspon na tři měsíce clostík nebo něco podobného (což může pomoci a ty otěhotnět) je určitě lepší… když ti to nezabere, tak na tu laparku můžeš jít potom kdykoli A posunout ji třeba o tři měsíce zase není tolik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Messi
11.4.12 09:07

Milco, až půjdu rodit, tak usnu a probudím se až bude mimino venku :-D Prostě to budu muset přežít :-) Ale to bude něco jinýho, alespoň doufám :-)
Dneska odpo si zabolám na gyndu, objednám se na vyvolávačku a zeptám se na ten clostík. Přesně jak píše Tin, na tu laparku můžu jít později, až zkusím i tohle. A když mi ho nebude chtít napsat, tak se objednám do nějakého CARu a bude to :-)

• Citovat
  • Upravit
527
11.4.12 16:38

Ahoooj holky!!
Messi, tak co?vyvolávačka? je mi to divný, že by tvůj doktor nepoznal, zda máš či nemáš ovulku…to by měla být první věc, na kterou se zaměřit…co se týče laparky…já byla loni na slepáku…po měsíci na další skrz trvající bolesti…při té mi právě zjistili tu endometriozu - díkybohu, že jsem na ní byla, jinak bych asi neotěhotněla…obě laparky v poho…mám jen pár malinkých jizviček…takže nebooooj…jo a když mi poprvé doktor řekl, že si mě musí nechat v nemocnici, tak jsem se rozbrečela - moje 1.hospitalizace…a nakonec se mi tam celkem líbilo.. :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
11.4.12 17:44

Messi dej vedet jak si dopadla??Ahojj Amalkoo??jak se dari?,tvemu tehotenstvi??holky myslim na vas:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
11.4.12 17:53

¨messi kdybys chtela mam tu dve baleni clostibelgitu..Ja ho brat uz nebudu.tak te ho muzu darovat..Ja ho brala cca pul roku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
11.4.12 20:19

U mě relativně dobrýýý…teda až na toho mýho chlapa, kterej mě neskutečně sere…nevím, zda spolu vydržíme… :,( Milčo, co u tebe?už máš manžu doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Messi
12.4.12 07:07

Holky tak mám dvě zprávy. Ta špatná je, že jsem to ráno dostala :-( A ta dobrá, že jsem to dostala bez vyvolávačky :-) Takže alespoň něco pozitivního.
Amálko, dr. vůbez nezkoumala, jestli ovulku mám. Prostě mi nasadila Duphaston na srovnání cyklu od 15 dne a bylo to. S laparkou jsem už docela smířená, ale nejdřív bych chtěla zkusit clostibelgit a až potom tu laparku.

Milco, jestli už ty balení clostíku nechceš a nepotřebuješ, tak bych je brala. Škoda, že už to nestihnu brát tenhle cyklus :-) Tak mi písni do IP co za něj chceš a já ti písnu adresu :-) A proč už ho nebudeš brát?

• Citovat
  • Upravit
527
12.4.12 10:51

No já nevím, Messi…pokud bys neměla ovulku, tak mi přijde zbytečné do sebe cpát další měsíce hormony-přece jen to jsou všechno svinstva…bych asi nezávazně se objednala k jinýmu mudr. nebo do CAR a vyslechla si i jiný názor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Messi
12.4.12 11:03

Amálko, asi máš pravdu. Nejspíš se přece jen objednám do CARu a bude to. Ať mi nejdřív zjistí, jestli ovulku vůbec nám. A když ne, tak to potom řešit. Mě jen štve to, že se ta moje dr. ani neobřežovala zjistit, jestli jí mám nebo ne. Měnit jí nechci,ale půjdu to prokonzultovat s někým jiným.

• Citovat
  • Upravit
527
12.4.12 11:20

Já myslím, že je to rozumný, Messi…za konzultaci nic nedáš…max 30Kč :-) třeba bys ty hormony do sebe cpala zbytečně (třeba ne)…a pro tělo je to záhul…alespoň budeš vědět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
12.4.12 20:12

Amalko nemam:-D ten se vraci az v polovine Kvetna..Ted mam klidek i z deckama jsou 14dni u babicky az pristi tyden si pro ne jedu:-D..stejne sem furt v praci a ted mam anginu..takze nic moc..Messi:-D kam ze ti mam napsat??IP??co to je:-D holky nemate skype??co si psatr i jinde nez jen tady??Jinak Messi:ja jsme prestala ze vsemi leky..Rekla jsem ze to do leta resit nebudu..Pokud se to do konce srpna nepovede..Pojedu opet do Caru a zacnu to uz resit..Ale ted neeeee…jak jsem rekla zatim nechci zadne dite..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
12.4.12 20:21

Holky me to tady blblo:-D Messi rozumne jdi to prokonzultovat..Holky myslim na vas,, :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí