Disfunkční děloha, pomůže duphaston?

• Fotoalbum (10)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
527
23.2.12 19:27

Milčo, třeba vám to pomůže…třeba se mu za tu dobu nahromadí kvalitní spermie a bude to raz dva :-)
Messi, ty máš jít kdy k té doktorce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
23.2.12 21:01

Amalko..U nas je to ale takhle normalni..Jezdi takhle furt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Messi
24.2.12 07:14

Amálko, k doktorce jdu cca 5.3., podle tohop jak to dostanu. Prý se ten hormonální profil musí dělat když to máš :-) A manžel jde 9.3. na spermiogram. Jsem ráda, že se to konešně takhle pohnulo.
Milco, je je blbý, že musí takhle cestovat. Je fakt, že snažení je pak o to horší. Škoda, že to nemůže naplánovat podle tvých plodných dní :-)

• Citovat
  • Upravit
136
24.2.12 08:05

Messi:To urcite..Bohuzel..Ale v Dubnu bude doma o me pl.dny tak to treba vyjde v tom Dubnu..:-D tak uvidime..Drzim palecky at je vse ok..A uvidís bude to ok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
24.2.12 13:39

Messi, a jak se dělá ten hormonální profi? podle krve? jojo, určitě to je asi pro psychiku lepší, že se to nějak hýbe…
Milco, já bych byla kolikrát ráda, když by ten můj někam na pár dnů vypadnul :-)
ale pravda, pokud je to pravidelně a na delší dobu, tak by se mi to taky moc nelíbilo…ale v dnešní době musí být člověk rád, že má vůbec nějakou práci a moc vyskakovat co by chtěl či nechtěl si nemůže… :( a ty jsi s klukama doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
24.2.12 16:43

Presne tak Amalko…On je ale na jednu stranu ten vztah o to hezci..Tesime se na sebe:-D Kluci chodi do skolky..A pak jsou semnou doma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Messi
24.2.12 17:25

Jojo, dela se z krve. Je fakt, ze ted jak se to zacalo hybat uz na to tolik nemyslim. Miminko mit budeme, jen trosku pozdeji nez jsme planovali :-)
Milco, my s manzelem se vidime kazdej den a nekdy jsem rada, ze je v sobotu cely den na fotbale :-D Ale neumim si predstabit, ze by jsme bez sebe byli nejakou delsi dobu. To te obdivuju ;-)

• Citovat
  • Upravit
136
24.2.12 18:16

Dekuji:-D ale mne to samotne tak vyhovuje:-D nekdy me to stve a je mne smutno,ale nekdy..:-D me sere a jsem rada ze odjede oba vychladneme a je to ok..:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
24.2.12 21:43

Messi: o tom mě čoveče doktor vůbec neříkal, já byla akorat na té folikulometrii, tam zjistil, že vajičko je o.k. a dal mi žádanku na spermiogram, s výsledkem jsem měla přijít a pak by se řešilo dál…jojo, taky jsem byla klidnější, že mě doktor nenechává ladem…
Milčo, něco na tom bude, na tom těšení se na sebe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
24.2.12 23:24

Jj neco na tom je:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
29.2.12 09:28

Ahojky holky snažilky a nesnažilky, já beru duphaston kvuli mému PMS, beru ho od 11dne do 25dne a musím říct že zabírá perfektně-zlepšení o 80% a pomalinku se chystám na vytáhnutí tělíska a snažení se o sourozence pro naší Terinku.Všem vám tady držím palečky :* :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: Kornel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
1.3.12 10:33

Ahoooj holky, tak co u Vás nového?
Milčo, ty jsi teda slaměnná?
Messi, ty to máš teď někdy dostat, že?
Kornel, tobě Duphaston pomahá na bolesti?
Já jdu zítra na ultrazvuk, celý 2 týdny se třepu, aby to bylo o.k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Messi
1.3.12 10:42

Holky já se picnu. Zrovna když jsem napsala, co je u nás nového, tak mi spadl net. Takže všechno znova :-D
Amálko, mám to dostat v neděli. Včera jsem dobrala poslední tabletku posledního balení Duphastonu :-) A v pondělí bych měla jít na ten hormonální profil. Manža by měl jít přístí pátek na spermio a to budeme hned vědět výsledky. Mám štěstí, že to dělá moje doktorka, takže nám hned řekne jak na tom jsme :-D Když to bude OK, tak se zaměří na mě a když ne, tak nám řekne co dál. Tekže se konečně něco opravdu začíná dít :-D
A ty se neboj, určitě to bude OK :-D Hlavně budď v klidu :-)

• Citovat
  • Upravit
527
1.3.12 10:53

Hmmm…to je dobře, že se to už někam pohnulo…myslím, že je to na dobré cestě Messi..ať tak nebo tak, tak se to bude řešit, což si myslím, že i pro psychiku je to lepší…
No víš jak…už nejsme nejmladší a moc přemýšlíme…a když to vidím kolem, kolik holek o to přišlo…vím, že na to nesmím takto myslet…ale člověk si nepomůže…
Dnes jsem říkala tomu mýmu, jestli bysme si to mimi nemohli někde koupit… :-) jsou to samý nervy…zda otěhotníš, zda to má srdíčko, zda se to vyvíjí, pak zda budou testy o.k. No to těhotenství jsou prostě nervy!!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
1.3.12 10:56

Amálko, nejde právě o bolesti ty jsou celkem normální ale jde o mé neskutečné nálady, návaly, otoky-nemužu vydržet sama se sebou je to strašné,nejdřív mi neurolog nasadil nějaké antidepr.ale nepůsobili, trápím se s tím už dlouhé roky a muj Dr. už nevěděl co semnou protože jsem ještě celkem mladá a uplně nejideál. je uplné zastavení menstr. ale chceme druhé mimi takže až potom a doufám že už budu mít klid :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí