Duphaston, tělesné změny před MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4419
20.11.07 08:59

Janniah, teda my jsem fakt úplně stejný!!!

No já byla ve čtvrtek na gyndě, tam mi řekli, že se to stát může, být takhle slabá MS. Že prý to špinění mám brát jako MS a normálně si odpočítat zase dny a brát ten Duphaston. Říkala jsem mu, že mě bolí podbřišek, že jsem před tím špiněním cítila prsa, což je u mě neobvyklé, že mám „vlhko“ apod. Tak mi řekl, že to je dobře, že je znát, že moje tělo reaguje na ty hormony, že to je správné. Že prý kdyby se nic nedělo, taky to není úplně dobře. Tak aspoň tak, v neděli začínám brát znova, tak uvidíme, jestli to tentokrát přinese své ovoce. Ale jinak s Duphastonem žádné jiné problémy nemám. Jak ty jsi na tom??

Ene, s hormonálníma hodnotama zkušenost nemám, ale dostala jsem Duphaston na další tři cykly a pokud nebudou do té doby //, tak mi taky řekl, že si pak přijdu na krev a udělá mi rozbor na hormonální hladinu a tak. Tak uvidíme, co mě ještě čeká :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ene
45
22.11.07 12:23

Packo,
akorát by mě zajímalo, jestli stačí před hormonálníma testama udělat měsíc pauzu. Jinak já mám jestě sníženou funkci štít. žlázy, krev mám ale v pořádku i na testosteron a prolaktin mi brali a je to ok. Jak u Vás vypadá spermiogr. My teď čekáme na výsledky. Manž. na tom už byl je to pár let spátky a byl nic moc. Ale i přesto jsem přirozeně do půl roku otěhotněla. Fakt nevím proč se po třicítce tělo zblázní a nevím jestli jen u žen co mají děti nebo i u bezdětných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
24.11.07 20:56

Ahoj holky,

Paci, tak uz jsem psala do nasi Snazilek 2008, ze mi neni uz tyden dobre. No snad to nic nebude, testik jsem si stale neudelala, protoze si nemyslim, ze by to bylo tehu, kdyz jsem MS mela normalne, i kdyz uplne slabouckou. Uvidim, mozna prece jen zitra testnu, kdybych byla tehu, tak uz by to muselo jit 100% videt, protoze uz jsem skoro tyden po MS.

Ene, na hormonalnim spektru jsem byla v rijnu, ale Duphaston jsem pred tim nevysazovala. Tak ted nevim, jestli je to dobre nebo spatne. Vysledky mi MUDr rikala do telefonu a vse jsem mela v limitu. Hodnoty nevim.
Na spermiogramu jsme byli pred 14 dny, vysledky byly do hodiny a mam je doma, takze pro pripadnou konzultaci se muzes zeptat:-) spermiku tam bylo 324mil/5ml. z toho 30% pohyblivych dopredu, 10% se mrskalo na miste a zbytek mortilita-bez pohybu. Pry to je v pohode.

Zatim ahojky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.1.08 08:54

Ahoj holky, snažilky…

jsem z úplně jiného fóra a ani teda nejsem snažilka :wink: Jen tam u nás máme kamarádku, která se nás přišla zeptat na DUPHATON a CLOSTILBEGYT, jestli s tím nemáme zkušenosti… já osobně jsem ani netušila, že něco takového existuje :wink: :oops: :lol:
TEď jsem narazila na Vaše fórum, tak se chci zeptat, jaké máte zkušenosti Vy? Jak moc to zabírá a tak…
Díky :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí