Důvody pro plánovaný druhý císař

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1051
18.4.14 12:34

@UŽIVATELKA32 Děkuji za gratulaci, sice mě to děsně bolí, ale výsledek vedle mě sladce spinká v postýlce. U té jizvy hrozí že praskne a to se stává, když děloha a břicho začne fungovat, poslíčci, kontrakce. Proto se po císaři nesmí vyvolávat, kontrakce jsou silnější. Je to na riziku gynekologa, ale nechápu, že tě nechali rodit přirozeně. I když po tom co si člověk přečte na diskuzích, tak si říká, že takhle to už přece nefunguje a opak je mnohdy pravdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.14 22:52

@regi_tomi
Tak jsi dopadla? Už je mimnko na svete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
23.2.15 15:44

Ahojky, čtu zprávu až teď :zed: :lol: Naše květinka se vyklubala přirozeně 24.4., :lol: :lol: kolem 4 ráno. Bylo to rychlé, kontrakce sice příšerné, ale naštěstí malá rychle vykoukla na svět :P. Akorát mě nastaly komplikace, po tom předchozím císaři mi vrostl kousek placenty do jizvy a než se na to přišlo, ztratila jsem moc krve a byla v děsných bolestech :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
10.3.15 10:17

@regi_tomi ahoj, to je mi líto. Snad je to už lepší. :) Vrostlou plecantu do jizvy slyším poprvé. :think: Taky jsem druhý porod měla císařem a dost jsem krvácela. Naštěstí mi ihned po císaři dali Duratocin aby zastavili to krvácení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí