Důvody proč se nechcete očkovat na covid

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65453
28.10.21 18:08
@fera21 píše:
Já mám takovej pocit, že babička s dědou jsou asi nepolodní. Jsou očkovaní Modernou :(

chudáci, takové následky na celý život

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
28.10.21 18:09
@vokishka píše:
chudáci, takové následky na celý život
Úplně jim to zkazilo osmdesáté narozeniny :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
28.10.21 18:10
@fera21 píše: Úplně jim to zkazilo osmdesáté narozeniny :(

Doufám, že ty nenasyty z Pfizeru budou žalovat!

• Citovat
  • Upravit
65453
28.10.21 18:10
@fera21 píše: Úplně jim to zkazilo osmdesáté narozeniny :(

třeba to není nevratné, až budou slavit stovku, tak třeba kolem nějaký svišť bude běhat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
28.10.21 18:12
@ontarova.stara píše:
Doufám, že ty nenasyty z Pfizeru budou žalovat!

To nevíme, počkáme až co nám řeknou v Černých ovcích :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39199
28.10.21 18:12

Diky. 🤭 :ok_hand: 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
28.10.21 18:15
@fera21 píše:
To nevíme, počkáme až co nám řeknou v Černých ovcích :(

Nedejte se zastrašit farmaceutickou lobby! Vzít sotva osmdesátileté paní sen o domečku s modrými okenicemi a roztomilým blonďáčkem v kožených kraťáscích? No kde to jsme?

• Citovat
  • Upravit
20926
28.10.21 18:18
@jannina1 píše:
To ale neni vubec pravda, píšeš naprosté hlouposti. Vakcína mRNA se nikdy předtím nepoužívala. Je to naprostá novinka od r.2020, zatím ve fázi zkoumání účinků, podmíněčně schválená.

Demonstrace in vitro s mRNA vakcínou byla na zvířatech prvně provedena v roce 1990,[1] a její použití pro imunizaci krátce poté.[5][6] Hlavní technické bariéry pro využití mRNA řešila na konci 90. letech 20. století maďarská biochemička Katalin Karikóová.[7] Karikóová spolupracovala s americkým imunologem Drew Weissmanem a společně v roce 2005 publikovali průlomovou práci, která vyřešila jednu z technických překážek pomocí nukleosidových analogů, aby se mRNA dostala do buněk bez bouřlivé reakce imunitního systému organismu.[3][8] Harvardský biolog Derrick Rossi (později přešel na Stanfordovu univerzitu), zabývající se kmenovými buňkami, si jejich práci přečetl, označil ji za přelomovou[8] a v roce 2010 založil společně s Robertem Langerem biotechnologickou firmu Moderna zaměřenou na mRNA, protože oba v technologii viděli budoucnost vývoje vakcín.[8][3] Jak firma Moderna, tak i firma BioNTech si licencovaly práci Karikóové a Weissmana.[8]

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.10.21 18:18

@fera21 Chci taky. To víš, antikoncepce je drahá. Očkování zdarma. Kde se stala chyba, že mi to nefunguje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20926
28.10.21 18:20
@jannina1 píše:
A ty jsi někde u zdroje hlášeni nežádoucich účinků?

Ano, já vlastně zapomněl. Že veškeré oficiální statistiky jsou falšované a jedině pravdivé informace kolují předáváním anonymních zdrojů na sociálních sítích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
28.10.21 18:23

Klidně odpovím…nejde mi úplně o to, že je to nová vakcína, ale nedává mi smysl nechat se očkovat, když to mohu i tak chytnout a případně skončit v nemocnici. Argumentu, že budu mít slabší průběh nevěřím. Tuto nemoc nezlehčuji, mám z toho respekt, ale i z očkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
28.10.21 18:26
@Russet píše:
Není narychlo udělaná a navíc se s ní už 3/4 roku očkuje. Sama jsem se nikdy na chřipku neočkovala, na Covid jsem. Možná po ní budeš umět lít psát správně česky.

Jo 3/4 roku stačí k tomu, aby mě přesvědčila, že je nezávadná. Já si počkám co to s vámi udělá do dvou let. Bez urážky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35447
28.10.21 18:33
@Anonymní píše:
Zdravím jaké jsou vaše důvody proč se nechcete nechat očkovat nebo váháte?
Já nemám důvěru v rychlo udělanou vakcínu. Nevím zda nebudu mít nějaké trvalé následky nebo jestli nemám nějakou zkrytou nemoc u které očkování není prozkoumáno nebo co vakcína udělá za pár let. Nejsem ta co by covid brala jako chřipečku, sama jsem ho prodělala

Kecy v kleci. Nikdo te nenuti se ockovat mRNA vakcinou. Muzes klidne zvolit starou dobrou vektorovou, dlouhymi lety proverenou… Ale to by sis o tom musela neco zjistit a nemohla by ses vymlouvat na experiment, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
28.10.21 18:33

Proč tě to, zakladatelko, zajímá? Vždyť jsou ty důvody furt to samý v bledě modrým?

1. Hnusný farmaceutický firmy, Kalousek a „ti nahoře“ mě chtějí očipovat, zneplodnit, zabít (dodej vlastní hrozbu podle aktuální schízy)
  2. Nevěřím tomu, protože to neprošlo klinickým testováním (prošlo), je to vymyšlený na koleni (už to testujou asi 20 let) a vůbec, je to novota, fuj
  3. bojím se neznámých nežádoucích účinků (budu mít bebíčko a asi mi bude dva dny blbě)
  4. Jsem kverulant a počkám si, co to udělá s mými bližními, mezitím dostanu kovida a nakazím půlku kanclu
  5. Nevěřím žádným oficiálním zdrojům, a už vůbec ne vzdělaným lidem a ověřeným informacím, protože jsem ezoterickej ma-gor, zato věřím v homeopatii, sílu krystalů, svojí sousedce, webový stránce Vitalia, a vlastně věřím úplně každý kravině, co mi kdo nakecá (ale musí být taky alternativní a sdílet můj životní postoj, jinak smolík).
  6. Mám závažný problém s autoritami, neuznávám vůbec nikoho, a nenechám se do ničeho nutit. Je mi vlastně jedno, proti čemu protestuju, ale prostě bagr :nevim:

Vyber si, zakladatelko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35447
28.10.21 18:34
@Chiquinquirá píše:
Jo 3/4 roku stačí k tomu, aby mě přesvědčila, že je nezávadná. Já si počkám co to s vámi udělá do dvou let. Bez urážky.

Tak necekej a zvol Janssena. To taky nee? Tam se vymlouvas na co konkretne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí