Dva kluci a možná další kluk

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10631
26.3.16 08:01
@Anonymní píše:
Taky znám. Máme dvě holčičky, čekáme 3. pohlaví se dozvíme za 2 týdny. Je nám to úplně jedno, já bych asi radši holčičku; manžel kluka, ale fakt je to jedno.Drzost lidí je ale fakt neskutečná, každý, ale zatím skutečně každý, se mě nejdřív zeptal, jestli je 3.plánované a naslédně soucitné Tak hlavně aby to KONEČNĚ vyšlo a byl to kluk. Fakt nechápu. Když řeknu, že nám je to jedno a chceme, aby bylo miminko hlavně zdravé, tak mám stejně pocit, že mi nevěří

Tak to je přesné! Taky mám pocit, že mi lidi nevěří, když jim řeknu, že jsem za chlapečka ráda (přece každá ženská musí toužit po holčičce :roll: ). Na jednu stranu je mi fuk, co si lidi myslí, ale na druhou mě to trochu štve :D. Hlavně, co je komu do toho že.. no my třetí neplánujeme, ale kdyby někdy náhodou, už se fakt těším na tyto reakce :cert:
Tobě přeju zdravé miminko a pevné nervy s okolím :D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
26.3.16 08:12

Kecy mají lidi pořád, my jsme jako první 2 děti měli ten slavný „páreček“ a když jsme čekali třetí, tak reakce některých byla „takový pěkný páreček jste si zkazili“. Jak kdyby to nebylo jedno :roll:

• Citovat
  • Upravit
12272
26.3.16 08:20

No podle mě toužíš vyzkoušet, jaké je to mít holčičku, ale máš obavy, že třeba „zase nevyjde“, proto se tě tolik dotýkají ty kecy okolí o pohlaví miminka. Podle mě máš radost, že budete mít třetí dítko, ale zároveň máš z toho trochu obavy, jak to zvládneš, proto tě tak mrzí kecy okolí ohledně zvládání třetího dítěte. Jediné možné řešení je vykašlat se na ty řeči lidí kolem. Podle mě by byla slušnost ti pogratulovat a popřát zdravé miminko. To dítě bude vaše, takže vy ho budete zvládat a ne oni, tak je jim do toho nic. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25199
26.3.16 08:22

Jak já tě chápu… my máme 3 holky po 2 letech - plánovaně. Těch keců, když jsme čekali třetí, že snad konečně kluk :roll: Ani u jednoho děcka jsme nevěděli, co to bude a bylo to nejlepší :mrgreen: Po narození se kecy ohledně pohlaví eliminovali, až na pár, vyloženě blbých poznámek.
Přeji pohodové těhotenství a zdravé miminko, ať už cokoliv.
Jinak já jsem momentálně vyšťavená, mám nějaký krizový období, ale asi je to tím, že mám zatím všechno holky doma a jsme spolu opravdu 24 hodin denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25199
26.3.16 08:24
@Anonymní píše:
Prostě všichni automaticky berou, že třetí dítě jsme chtěli aby jsme měli holku a hotovo basta!

U nás to takhle bylo zase s klukem. Lidi prostě nechápou, že jsme chtěli 3 děti a že je nám jedno, co to bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
26.3.16 08:33

Zakladatelko, mi se s manželem snažíme marně 8 let o druhé dítě, už asi nepřijde. Tvůj problém ani není problém. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
26.3.16 08:37

Ahoj, já mám dvě nádherné holčičky a také jsem si vyslechla pár otázek okolo pohlaví. Jednou jsem to už nevydržela a odpověděla takto: pán: jééé a co to bude? já: sestřička pro starší. Pán: tak zase holka?, tak třetí ne? já: to je snad nějaká nemoc mít dvě stejná pohlaví? :pocitac: pán nic neodpověděl a šel svou cestou dál.
Nebo jsem jedné paní odpověděla: paní: a co čekáte, kluka, že? já: ne, ufona :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
26.3.16 08:39

Ještě jsem chtěla dodat, že my jsme vůbec rádi, za to, že se nám druhé mimi povedlo, nešlo to už tak rychle jako první a to nejdůležitější, že jsou obě dvě zdravé a je krásné je pozorovat jaký mají k sobě kamarádský vztah :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pohlazeni
26.3.16 08:48
@Šarlota4 píše:
Ja jsem na otazku " co cekate?" Odpovidala " koloběžku "

A nebyli jste smutni, ze to neni trikolka? :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
pohlazeni
26.3.16 09:10
@Mufina píše:
Kecy mají lidi pořád, my jsme jako první 2 děti měli ten slavný „páreček“ a když jsme čekali třetí, tak reakce některých byla „takový pěkný páreček jste si zkazili“. Jak kdyby to nebylo jedno :roll:

Zkazili parecek? 8o 8o ty jo, lidi si fakt nevidi do huby :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
59404
26.3.16 09:22
@Anonymní píše:
Prosím o zachování anonymity.
Máme dva kluky kousek od sebe. První byl vytoužený, druhé dítě jsme chtěli brzy, protože nám první několik let nešel. Říkali jsme si, že by bylo úžasné mít zase kluka, tím že budou rok a kousek od sebe, tak by to byli bráškové atd… Po několika letech jsme se rozhodli, že si pořídíme ještě miminko. Ze srandy jsme říkávali, ještě než jsem byla těhotná, že si pořídíme pro kluky bráchu.
Reakce na to, že čekáme třetí byly různé. Už jste měli klid a teď zase mimino (klukům je 5 a 6 let). jé no tak třeba se vám povedla taholčička. a nebo. Já bych Vám tak přála tu holčičku. Nikdo nám děti nehlídává, výjmečně 2× za rok tchýňe a každý má kecy :cert: jako by se o to naše třetí měli starat oni. Přitom jsme finančně zajištění a vše v pohodě :nevim:.

Ať budu mít kluka nebo holku jsem šťastná, že vůbec další dítě mít budeme. Líbilo by se mi „vyzkoušet“ si mít dceru. Kluci dost tíhnou k tatínkovi, protože se jim hodně věnuje a dělají chlapské věci. Na druhou stranu, jsou kluci neuvěřitelně pozorní, mazlící a tak nějak si k nám zase představuju kluka. NAvíc by to bylo i praktické. Co se týče hraček a věcí po klukách.
Jsem ve 20tt pohlaví se dozvíme na příští kontrole. Nám je to jedno, ale mluvíme o klukovi.

Jen nějak špatně nesu to okolí, které neustále pokládá otázky, tak co už víte jestli čekáte tu princeznu? :zed: a drtí mě, když slyším, že mít tři děti není opravdu žádná sranda a že už nebudeme mít tolik času na kluky. a vlastně jak jsme si zničili dobroolně život. Fakt už mě to docela vytáčí :think: A už slyším, jak všem řeknu, že čekáme dalšího rytíře jak mě budou litovat. :roll: 8o. Kluci mi říkávájí, že budou tři rytíři a já jediná princezna a že mě budou celý život chránit- no není to krásný?

měl to někdo podobně? chci jen útěchu, že je normální, že všichni ryjou

ano měla, kolikrát i že to asi nebylo plánované, v dnešní době třetí a co budeme dělat 8o. Když jsme řekla že je jedno co to bude hlavně at je miminko zdravé tak úšklebek že se to jen tak říká :roll:. asi jo, vnitřně jsem chtěla holčičku aby spíš byla změna, nejstarší byl navíc maxi závislák na tatínkovi :mrgreen: a holčičku máme a kluci oproti ní jsou tak hodný :mrgreen: :mrgreen:. Je to úplně něco jiného a první dítě co je fakt mamánek tak manžel říká že vnitřně se mě to vlastně líbí. tchýně taky jako by to byla katastrofa čekat třetí, na manžela že chudák celý život bude vydělávat jen na pleny :roll:, otočila v okamžiku kdy se dozvěděla že to bude holka na kterou jejich rodina čekala tolik let. Tchán chtěl dceru a má dva syny, takže až ted :mrgreen: a pak manželovi sepsala na papír jména které můžeme dát :mrgreen:, vysmál se jí že z toho ani jedno se nám nelíbí :mrgreen: :mrgreen:. Ostatní že konečně nám vyšla holčička jestli máme radost a my říkali že jsme rádi že se narodila živá a zdravá že ne vždy je to tak a prý no jo :jazyk:. Já vůbec nechápu co je komu do toho kolik kdo má dětí, pohlaví se stejně nedá určit co kdo chce ale furt to každý řeší :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
26.3.16 09:26

Napsala bych ti vykasli se na to, ale vím, že je to otravné. Ona to většina lidí nemyslí špatně, jsou to takové ty věty, aby řeč nestála. Zrovna predevcirem mně známá, co má parecek, politovala, že nám to nevyšlo ani napotřetí a jestli to zkusíme počtvrté :mrgreen: No, co na to říct :nevim: Já už jen s úsměvem kyvnu rameny a myslím si svoje. Netvrdim, že bych nebrala k holkam i chlapecka, ale když není, tak holt není a holky stejně chtějí jedine další segru :jazyk: O tom, jak je v dnešní době téměř nemožné uživit tři děti, už jsem si taky vyslechla pár průpovídek… Nemá smysl někoho přesvědčovat, každý má jiné představy o životě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
26.3.16 09:40

Podle mě to moc hrotíš a ty dotazy si moc bereš. Nemusí to myslet vůbec nijak zle, jen se prostě zeptají, ze zvědavosti. Na pohlaví se přeci normálně lidi ptají, když máš dva kluky, tak je dotaz na holčičku logický.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
26.3.16 10:06

Hele, neber si ty poznámky, dotazy a komentare vůbec osobne. lidi se tak proste ptaji, uz je to tak nejak zvykem, nic tim nemysli. jednim uchem tam, druhym ven…a jsi v klidu :palec:
mame taky dva kluky, zatím prcky a kdyby se nahodou zadarilo potreti, bylo by nam fuk jestli kluk nebo holka, vazne. ani u jednoho z deti předtím jsme si pohlavi rict nenechali, takze jsme odpovídala, ze nevime nebo překvápko, miminko, vetrelec apod. moc se s nikym nemazu, každého odpálkuju. kdybych byla opravdu tehotna potreti a tyhle nablble dotazy ohledne holcicky musela poslouchat, nejspis bych rikala něco ve smyslu, ze to bude dvouhlavy drak, treti do party, proste to nejak zlehčila a je to.
btw, ja jsem ze tri holek, manzel ze tri kluku a spokojeni jsme všichni. a ze nebudes mit na ty dva starsi cas a ze nebudes stihat, na to se vyprdni uplne. zarid se dle sebe a neboj, zvladne to spousta lidi, zvladnete i vy. uvidíš, jaci budou kluci pomocnici!
hodne sil :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1875
26.3.16 10:30

Viz moje metříky :lol: :lol: Na všechny se vybodni a neřeš to :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Podle rozsáhlé norské studie mají nejstarší děti v rodině v průměru vyšší IQ než jejich mladší sourozenci. Důvod? Najdete na Instagramu.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin