Dva, tři, čtyři týdny před porodem!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1039
29.7.10 17:53

Ahoj holky,
já jsem teprve 33tt ale ráda bych se k Vám přidala.
Mám už několik dní šílené poslíčky. V noci i pravidelné a bolestivé.
Zítra jdu na kontrolu tak jsem zvědavá.
Jinak čekám druhého chlapečka po dvou letech a stejně jako ten první je koncem pánevním takže mě čeká CŘ.
Přítel je kamioňák a přes týden mimo domov takže jsem za toho císaře vděčná, doufám jen, že bude plánovanej a přítel bude moci být u toho.
Bez něj si to neumím představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
29.7.10 17:54

Karinko..já jsem ale slšela, že když se děla Hamilton,tak to celkově pak hodně bolí..nevím,zkušenosti nemám,ale teď jsi mě tak přivedla na myšlenku, že bych na toho svýho mohla udělat malou lest a nechat si to udělat v případě až budu vědět, že bude doma,aby to jako neprošvihnul uplně někde v cizině.. :palec: jak se to jako dělá..asi hloupá otázka,ale vážně nevím :oops:

karinka píše:
ahoj Animatu, já jsem v 36 týdnu a už se nemůžu dočkat, až se mimi narodí. Naštěstí ta vedra jsou snad za námi a doufám, že už se nevrátí, páč já myslela, že to nepřežiju. V těch vedrech bych byla nejraději doma, někde v chládku, ale vysvětli to 3,5 leté dceři, která by chtěla být pořád venku. Co se týká porodu, tak já jsem byla moc ráda, že jsem tam měla manžela. Aspoň podle zkušeností mých kamarádek, které mi potvrdili, že když tam s tebou někdo je, tak se personál k tobě chová o dost líp, než když jsi tam sama, takže když manžela nepřesvědčíš, tak si tam vezmi třeba maminku nebo nějakou kamarádku. Jinak můj první porod byl hodně rychlý, ve čtvrtek odpoledne jsem navštívila mého gynekologa a ten se mě ptal , jestli chci hned v pátek rodit , páč to byl první termín porodu a já řekla „a to vy můžete jako nějak zařídit“? , a on že jo. Nevěděla jsem o nějakém chvatu „hamilton“ a myslela jsem si, že si gyndař dělá jenom legraci. No a po návštěvě gyndaře jsem začala trochu krvácet, tak jsem volala sestře, jestli je to jako normální a ona že můžu být v klidu. V noci mě nějak začalo tlačit břicho, ale nebylo to nějak moc. Kolem 2 hod. ráno jsem začala mít stahy a nepravidelné kontrakce, tak jsem šla do vany a dala si teplou sprchu. Trochu se to zlepšilo, tak jsem šla spát. Asi za hodinu opět kontrakce, ale opět nepravidelné, no a kolem půl páté hodiny už jsem najednou měla kontrakce po pár minutách, tak jsme fičeli do porodnice vzdálené 40km od nás, páč tam měli novoroz. Jipku a já proto chtěla rodit tam. Vyjeli jsme pár minut před pátou hod. a dojeli jsme tam v 5.35 hod , no a malá se narodila v 5.45 hod, takže jen tak tak jsme to stihli.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
29.7.10 18:05

Ahoj, já mám sice ještě měsíc, ale pocity podobné, jako většina z vás … To vedro minulý týden bylo dost smrtící … :-x

Hamilton může vyvolat porod a nebo také nemusí. Ale asi je pravděpodobnější, že když se udělá takhle na konci, že to tomu dost pomůže …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
29.7.10 18:05

animatu, no, prostě ti doktor strčí dovnitř prst, jako při normálním vyšetření. Trošku v tobě pošprtá, ale není to nic zvláštního, já to brala, jako normální vyšetření a nevěděla jsem, že skutečně dělá nějaké chvaty, abych mohla už další den rodit. Znepokojilo mě to krvácení, ale sestra řekla, že to je normální, takže stále jsem netušila, že to skutečně chtěl uspíšit. Musí to ale dělat zkušený gynekolog-porodník. On to taky udělal proto, páč každý pátek ordinoval v té porodnici, kde jsem rodila a já mu celé těhotenství říkala, že bych byla ráda, kdybych rodila v pátek, páč by byl u porodu a to jsem si moc přála, takže mi to splnil. Jinak , jak jsem psala, porod šel hodně rychle a nějak zvlášť velké bolesti jsem neměla. Tedy až na šití. Asi mu i teď řeknu, ať na mě zkusí ten chvat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
29.7.10 18:33

S těma chlapama je to hrozně těžký. Já jsem takyzvědavá jak můj bude reagovat. ten sice pořád říká, jak to je jeho život, jak je to jeho miláček už teď, porod chce, no jsem zvědavá. Ale že by se zajímal nějak jak mi je, dělal něco za mě, byl galantnější to ne. to mě mrzí. Tady bude pršet asi, to je super.. Nenávidím sice déšť,ale v těhu se mi to celé obrátilo, nenávidím sluníčko, miluju déšť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
29.7.10 18:36

Ahoj já jsem 36tt :wink: a už od 32tt slyším od mudry jak musím ležet,aby malej chvilku ještě vydržel…No a musím se přiznat,že v těch vedrech jsem si říkala,že i 33tt na porod není špatnej :lol: :oops:
Mě spíš nebaví na každým kroku poslouchat tajk co už.jen odpočívej to co pak příjde se nadá zvládnout,ježiš novorozeně ta péče to je děs,já už bych rodit nešla a ty tam budeš mít chlapa?! Tojsem zvědavá jak dlouho tam vydrží :cert: :cert: :cert: tyhle dementní hlášky mě pěkně serou a mám z nich deprese.Tady v čechách je to moda vystrašit prvorodičky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
29.7.10 18:59

Jo a nevíte co to znamená 3 body? To dneska doktor řekl sestře, když mě vyšetřil :nevim: chtěla jsem se ho zeptat,ale pak se nějl zakecal a zapoměla jsem na to :think: Krom toho..jak jste na tom se sexem? Prej to pomáhána vyvolání,toho se ten můj samozřejmě ohromně chytil :lol: Když já už si to te´d vůbec neužívám, připadám si jak hroch,nemůžu se k němu ani pořádně přitulit:o( Krom toho..všichni píší o poslíčcích..a já nic..ale vůbec.. to mi to tak připadá, že si dlouho ještě počkám :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
29.7.10 20:00

Farllin s počáskem to mám stejně, kde jsou časy kdy bych ležela na sluníčku od rána do večera. Tohle počasí mi fakt teď vyhovuje, ale doufám, že až malá vykoukne, bude zase pěkně a prochajdy s kočárkem budem moct pořádně užívat :wink:

Animatu to asi mysles Cervix skóre, ne? :wink: Určitě to máš napsané i v těhu průkajdě :think:
Se sexem my teď dost otálíme, ostatně jako celé těhu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
29.7.10 20:21

Ahojky :kytka: ,já jsem prvorodička a dneska to máme 33+1 tt.Přítel se mnou k porodu půjde.Sama bych si to nedokázala představit.Jinak už mi to příjde strašně dlouhý a pomalu si dělám čárky :lol: .Poslíčky jsem měla poprvé v Pondělí v noci a docela jsem byla vyplašená.Šla jsem si dát ve tři v noci teplou sprchu(vanu nemáme) :lol: ale bohužel máme boiler a po večernim koupánim tam moc vody nezbylo,tak jsem měla smůlu :lol: Jinak mi často tvrdne bříško i několikrát za den a termín mám až 15.září.Tak jsem zvědavá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
29.7.10 20:30

Taky doufám, že po porodu se zase přeorientuju na krásné počasí a prochajdy s kočárem budou při sluníčku.
ten bojler máme taky, a já celou dobu přemýšlím, jak to dělat, abych si při poslílčkách teda napustila vanu a teplou. Protože na plnou teplou vanu to rozhodně není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
29.7.10 20:36
Farllin píše:
Taky doufám, že po porodu se zase přeorientuju na krásné počasí a prochajdy s kočárem budou při sluníčku.
ten bojler máme taky, a já celou dobu přemýšlím, jak to dělat, abych si při poslílčkách teda napustila vanu a teplou. Protože na plnou teplou vanu to rozhodně není.

Jedině vodu ohřát :lol: :-D ale závidím,že máte tu vanu.Sprcháč je k ničemu :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
29.7.10 20:40

No holky já si teď s hrůzou uvědomila, že bydlíme v paneláku, kde teče teplá voda tak do půlnoci a pak třeba do 5 do rána jen studená :zed:
Takže abych se modlila, aby mě to chytlo ráno :think: Sakra :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
29.7.10 20:41

Asi, ale s poslíčkama…to bude zajímavé…běhat s kastrůlkama :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
29.7.10 20:43
Farllin píše:

Já taky proto, že malých věciček máme nakoupeno strašně moc letních, tak abychom je unosili.....jsem se v nákupech zapomněla brzdit :oops: :mrgreen:

Holky a co kočárky, v čem se budou vaše zlatíčka vozit? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
29.7.10 21:02
Animatu píše:
Jo a nevíte co to znamená 3 body? To dneska doktor řekl sestře, když mě vyšetřil :nevim: chtěla jsem se ho zeptat,ale pak se nějl zakecal a zapoměla jsem na to :think: Krom toho..jak jste na tom se sexem? Prej to pomáhána vyvolání,toho se ten můj samozřejmě ohromně chytil :lol: Když já už si to te´d vůbec neužívám, připadám si jak hroch,nemůžu se k němu ani pořádně přitulit:o( Krom toho..všichni píší o poslíčcích..a já nic..ale vůbec.. to mi to tak připadá, že si dlouho ještě počkám :-(

Já taky poslíčky nemám - dneska mě sice dost tvrdne břicho, vystřelují mi boleti do podbřišku ale to je tak všechno a je to dneska takhle poprvé - takže nevím zatím co si mám myslet, jestli jsou to poslíky nebo ne :( - takže já si asi taky ještě počkám.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky