Dvě jména pro holčičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3571
3.10.14 12:46

@sagittarius Vůbec si nedokážu představit, že bych měla žít někde ve velkým městě, je super mít všechno blízko ale někde v centru Brna bych nechtěla žít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
3.10.14 13:36

@saiimona No, ja pochazim z maleho mesta, beru to jako zapadakov a strasne jsem touzila uz od zakladky snad studovat v Praze :srdce: A to se mi taky vyplnilo a ted jsem tady, jen jsem nepocitala s tim, ze ve druhaku otehotnim no :D A jeste s cizincem :D :) Ale v centru bych taky rozhodne zit nechtela… Jsem vesnicky typ, nasi ziji na venkove v nadherne prirode :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
3.10.14 13:59

@sagittarius Počkej a ty už si začala jako VŠ a otěhotněla??Proč ji teda nedokončíš? Když už si jí začala studovat… no já jsem ráda tam kde žiju, ale je pravda že lidi tu jsou někdy pěkně blby :zed: jako na ulici a vůbec na úřadě to je zabitý :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
3.10.14 15:38

@saiimona Ja byla po stredni rok na jazykovce a pak jsem odesla studovat do Prahy. Ve druhaku jsem toho nechala a par mesicu na to otehotnela. Nenechala jsem toho kvuli diteti, ale protoze jsem sahla totalne blbe s oborem a nebavilo me to a ani jsem to nezvladala. Muj sen je proste to zdravotnictvi, nic jineho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
4.10.14 14:00

@sagittarius Ahaa, tak snad výjde ta zdrávka, jako zkušenost pro mně co se týká praxe a zážitků k nezaplacení, samozřejmě setkáš se i s lidmi se kterými těžko výjdeš, ale tak to je i v životě :) Takže pokud říkáš, že je to to co tě bude bavit, tak věřím, že tě to bavit bude.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
4.10.14 20:13

@saiimona Tak to rada slysim :) Jj, ja jsem o tom presvedcena… Vzdycky jsem to tak citila, jen skoda, ze mi k tomu vede tak trnita cesta :( Ale verim, ze mi to vyjde!!! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
5.10.14 09:21

@sagittarius A tak třeba bude lehčí než si myslím, já jsem teda kdysi zkoušela příjimačky na BC. všeobecnou sestru, ale tak nějak mně to pak přešlo… byla tam semnou paní starší (leta praxe, dotlačili ji dodělat školu)a přijímačky dělala už asi po 3 tak mně to teda trochu odradilo, navíc jsem současně dělala přijímačky i na jiné obory, na které jsem se naštěstí dostala.. takže jsem v tom zdravotnictví nepokračovala… :think: A teda můžu říct, že po praxi na porodních sálech jsem tvrdila, že nebudu nikdy rodit, vylezla jsem ze sálů úplně zelená :( užasný zážitek jak příjde na svět nový život ale tehdy to pro mně bylo dost drastický :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze