Dvě jména pro holčičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13955
28.9.14 11:22

@saiimona mas pravdu nikdo. Budou ji rikat kato, kacko, kaceno, katko… Tak to nech chvili u ledu treba ho to prejde. Nebo to prober s nekym na koho tvuj chlap da

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
28.9.14 11:24

@Šarlota4 no už ho to drží od začátku..takže 4 měsíce :roll: nevím na koho dá, ani rodiče na něho neplatí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
28.9.14 11:28

@saiimona jak rikam v tomhle mas konecne slovo ty. Me by taky vadilo jit proti nemu, ale kdyz neni pristupnej kompromisu tak bych ani ja nebyla. Nech to treba mesic byt nemluvte o tom a uvidis :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
28.9.14 11:30

Já to nechápu, prostě řekni ne, Kateřina ne, hledáme dál a jestli hodláš štěkat, nemusíme se o jménu bavit vůbec. Tečka.
Nebo sparvedlivě, každý napíše jedno své vysněné jméno, nebo dvě tři, hodí se do pytlíku a vylosuje.
Ovšem nutit mi manžel jméno, které nesnesu a nehodlat diskutovat, a být ještě ke všemu přítelem, taktně bych mu nazančila, že poslední slovo mám já, ať na to myslí, přestane na mě štěkat, urážet se a snaží se společně se mnou o kompromis přijatelný pro oba dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
28.9.14 11:34

Nehodi se k sobe. Ale Nela je nadherne jmeno pro holcicku, ja uz mam pro svoji vybrane jine, ale pokud budu mit nekdy dalsi dceru, urcite to bude Nelinka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
28.9.14 11:38

@Šarlota4 tak jo :mrgreen: nechci nic dělat proti jeho vůli, ale když to jinak nepůjde dám podle sebe i za cenu toho, že se se mnou nebude bavit :roll:
@terinka4444 o kompromis jsem se snažila včera a neprošlo to :pocitac: proto jsem chtěla přistoupit ke dvěma jménům. Losování jsem nabízela, dáme do sáčku jména a do porodu každý měsíc vylosujeme a co zůstane tak se bude jmenovat…taky nechce.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
28.9.14 11:38

@sagittarius jako male holce se me za jmeno Nela vsichni smali a mela sem ruzny prezdivky :/ dneska uz je jich vsude hafo a je to jiny, tenkrat jsem to proklinala:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
28.9.14 11:40

@sagittarius Nelu nechci ja ani on, mají ji 3 kamošky..a já chtěla něco co nemá okolí a třeba Agata se mi líbí protože není moc možnost jak by se to jméno měnilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
28.9.14 11:47

A co Karin? Aby to nedopadlo tak, že dáte holce dvě jména a každý budete pak používat to své oblíbené :think: To by mi přišlo divné. Naše dcerka má dvě jména, používáme nejvíc to první, občas to druhé, aby si úplně neodvykla. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
28.9.14 11:47
@Šarlota4 píše:
@sagittarius jako male holce se me za jmeno Nela vsichni smali a mela sem ruzny prezdivky :/ dneska uz je jich vsude hafo a je to jiny, tenkrat jsem to proklinala:)

A jak ti napr rikali? Mne na tom nic smesneho neprijde :think: Ale je pravda, ze moje babicka mela psa Nelinku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
28.9.14 11:49
@saiimona píše:
@sagittarius Nelu nechci ja ani on, mají ji 3 kamošky..a já chtěla něco co nemá okolí a třeba Agata se mi líbí protože není moc možnost jak by se to jméno měnilo…

Jo, tohle je dost podstatne… Ja teda neznam zadnou Nelu… :think: Ale plno jmen, ktere se mi libily, jsem okamzite zavrhla kvuli komoleni. V CR je to proste na h.ovno a kazdy tady kazde jmeno dos.ere… Kdybych byla v zahranici, neresim. Ale tady clovek musi strasne premyslet, co da… Agata se moc snad neda zkomolit, nevim, zadnou neznam krom Hanychove :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
28.9.14 11:50

@sagittarius no tak za 1. Kazdej druhej pes Nela ja se po venku porad otacela ze na me nekdo vola. A za 2. Tenkrat hodne bezela reklama na kosmetiku Nela batole. Takze na me vsichni pokrikovali Nela batole s.ere na stole a podobny veci. Bhzl ta reklama bezela hodne dlouho :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
28.9.14 11:52
@Šarlota4 píše:
@sagittarius no tak za 1. Kazdej druhej pes Nela ja se po venku porad otacela ze na me nekdo vola. A za 2. Tenkrat hodne bezela reklama na kosmetiku Nela batole. Takze na me vsichni pokrikovali Nela batole s.ere na stole a podobny veci. Bhzl ta reklama bezela hodne dlouho :/
:lol: Promin, ale rozesmalo me to. No tak myslim, ze v dnesni dobe uz je to fakt jinak… Mne se to jmeno zaclo ted nedavno silene libit… Ale proste uz mam vybrane jine, vsem jsme ho uz rekli a hlavne se libi i hodne priteli, tak uz to menit nebudu… Ale hlavni duvod je ten, ze se dokonale hodi k jejimu prijmeni, nebo mne to aspon tak prijde. Ale Nela by se hodila taky :think: No nic, pristi (snad)! :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
28.9.14 11:55

@sagittarius my cekame taky holcicku. A ten muj chtel po me. No zakazala jsem to hned! :mrgreen: jake jste nakonec vybrali jestli to neni tajne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
28.9.14 12:08

@tiffany No nevím, je to taky varianta, ale ani to se mi nelíbí :think: to jméno bych asi úplně zavrhla…Právě, to je taky možný, že by ji každý říkal jinak, někdo prvním a někdo druhým jménem, proto jsem se ptala jak je to u rodin, které mají u dětí dvě jména :) @sagittarius no já právě znám v okolí aspoň 5 holčiček s tím jménem, nehledě na to že další známá má termín listopad/prosinec a taky bude mít Nelinku :) Ano Agátu každej spojuje s Hanychovou, ale že byla třeba nějaká spisovatelka a že to nejde zkomolit to už nikdo nevidí… mně se prostě nelíbí jména s x variantama, které stejně ztrácí na významu toho jména původního.. :jazyk:
@Šarlota4 a jak píšeš, každej druhej pes je Nela.. vubec takový ti maličcí, tady třeba chodí po ulice paní která si s ní (jezevčík Nela) i vykládá :zed: jako normálně venku na ulici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze