Dvě jména pro holčičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14973
24.1.14 11:20

Ninuska? Ninka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2259
24.1.14 11:20

Tak v tom případě se mi to líbí moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rebeccca
24.1.14 11:21

@LadyTommy Ninka je hrůza :roll:

• Citovat
  • Upravit
585
24.1.14 11:22

Mně se moc líbí obě jména :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
24.1.14 11:23

Máme Nellu a druhou chtěl manžel Ninu, zprvu se mi to nelíbilo, ale pak jsem si na tu představu zvykla, nakonec jsme dali jiné jméno a jsem ráda, pletlo by se mi to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
frankness
24.1.14 11:25

Já chtěla dát Ninu, líbí se mi základní tvar, malá by byla asi nejvíc Ninulka, Ninule, možná Ninuška, větší Ninka (nedala jsem, protože mám kluka :) )
Jinak jména pro dvojčátka zní hezky, ale já bych se fakt bála toho, že se budou plést, navíc ne všechna dvojčata jsou za to ráda, přijde období, kdy budou chtít být dostatečné individuality, a když si jejich jména bude plést třeba učitelka ve škole, tak jim to moc nepřidá. Co třeba Nelinka a Hanička? Zkusila bych najít jména, kdy jedno se zdrobňuje na „inka“ a jedno spíš na „ička“.

• Citovat
  • Upravit
31379
24.1.14 11:27

Moje kamarádka říká dcerce „Nináši“, je to docela roztomilý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2880
24.1.14 11:28

@rebeccca Spíš Nelinka a Ninuška
@Lucuska01 Pro dvě holčičky se mi to moc nelíbí, pokud by to nebyla dvojčata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
24.1.14 11:36

Mně se to líbí :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25081
24.1.14 13:02

Mě se ty jména líbí, nad Ninou jsem taky přemýšlela, ale nenašla jsem právě pěknou variantu, jak ji oslovovat, aby zůstalo to jméno zachováno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
24.1.14 13:43

Mám dceru Nelu a jméno Nina se mi líbí pro druhou dceru, tak jsem chtěla vědět jak to zní tyhle dvě jména pro sestry :-) Zatím děkuji holky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
24.1.14 15:37

Nela a Nina… moc hezké. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
28.9.14 10:09

Ahoj holky, omlouvám se, že k vám takhle vpadám, nemůžeme se s přítelem domluvit na jméně pro naši malou slečnu, napadlo mně, že bychom dali dvě jména (on to teda ještě neví) ale to jeho se mi prostě nelíbí a nechci ho, nechce z něho z nepochopitelných důvodů ustoupit! Včera jsme seděli hodinu a vybírali ze seznamu, když zůstaly tři jména, zase se rozhodl pro to původní, já jsem svoje oblíbená teda vyřadila, abych udělala vstřícný krok, ale on nechce ustoupit. Pokud dávat dvě jména, jak oslovujete od mala??? Jedním nebo dvěma jmény?? Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
28.9.14 10:22

@saiimona Oslovujeme prvním jménem, druhé jsem volila z důvodů, aby už nebyl úplně pátý v řadě stejného jména a příjmení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
28.9.14 10:27

@boball Tak to bychom moc nevyřešili… :) leda by první bylo to co chce on a na to nepřistoupí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze