Dvě jména pro holčičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15051
28.9.14 10:30

@saiimona někdo říká jak jedním jménem tak i druhým :nevim: Jaká jsou ta jména co máte vymyšlené, jestli se mohu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slabikář
28.9.14 10:31

Dle mého jsou dvě jména blbost, stejně každý bude oslovovat prvním jménem a děcko bude akorát zmatené, všichni okolo budou mít jedno jedno jméno, dítě dvě.
Co manžel vymyslel za jméno? :hug:

• Citovat
  • Upravit
1394
28.9.14 10:32

@saiimona příbuzný přes několik kolen, které vídáme jednou za rok mají jana jakuba a říkají mu obouma. Je na to zvykly od mala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
28.9.14 10:32

Malá má dvě, používáme první, ale zná i druhé a slyší na něj. První je sakra proflákle a druhé velmi klasické. Ve školce jsou ve třídě dvě od prvního i od druhého :roll: Takže jsem tím nic nevyhrála :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
28.9.14 10:34

Apelovala bych na to, ze je to spolecne dite a tak se Vam musi libit obema. My jsme dali navrhy a dame to na kterem jsme se shodli oba. Na stesti byl rozumnej a chapal, ze nemuzem dat jen to co se libi jednomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
28.9.14 11:05

Tak ja mám dlouhou dobu vybraná jména Agata, Emma a Viktorie..chlap chce Kateřinu, ja jsem ustoupila ze svých ale on ustoupit nechce :? Vcera nám ze seznamu zůstaly tři jména:Anetq, Viktorie a Dominika a když jsme se rozhodovali tak zase řekl Kateřina, nevím proč ale jiné nechce :think: Tak mně napadlo že by to byla Kateřina Ema k příjemní jdou obě. :zed: ale prostě nechce ustoupit a ja už nevím jak ho přemluvit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
28.9.14 11:06

@smudlik.esta Jan Jakub se mi líbí..říkám si jestli by nebylo lepsi aby naše slečna byla kluk, ale holčičku jsem si přála… :) kluk by byl Šimon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
28.9.14 11:12

@saiimona a co aspon zmenit podobu Katerina na Katrin, Katarinu, Kate, Katrinu to mi prijde hezci nez typicka „ kaca“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
28.9.14 11:16

@saiimona Navic souhlas musite podepsat oba takze ho premlouvat nemusis proste nepodepisuj :))) a otoc to proti nemu at on premlouva tebe. :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
28.9.14 11:17

@Šarlota4 nechce přistoupit na nic..krom Kateřina, proto mně napadly dvě jmena, se kterýma stejně nebude souhlasit..ale neudělá ústupek on, ani já :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
28.9.14 11:19

@saiimona tak si kazdej tvrdte to svoje :) ve finale se stejne budou ptat tebe. Ja bych to svymu chlapovi asi neodpustila i kdyz bych si pak na to jmeno urcite zvykla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
28.9.14 11:19

@Šarlota4 myslím,že o jménu by měli rozhodnout oba a ne jen jeden a když řeknu ze si nelíbí tak začne štěkat co po něm teda chci a ať nechci nic teda :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
28.9.14 11:20

@Šarlota4 nezvyknu si nelibi se mi a nejvíc s ní stejně budu já…a zajímalo by mně kdo ji bude říkat Kateřino, nikdo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
28.9.14 11:21

@saiimona no kdyz nic tak nic :) a ma k te Katerine nejakej duvod? Jako ze bylo v rodine nebo tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
28.9.14 11:22

@Šarlota4 ne v rodině nikdo… :cert: leda by to byla jeho bývalá… :roll: to nevim..a asi se ho na to brzy zeptám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze