Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@sagittarius Ajooo tak to jseš stejně odvážná, já jsem ráda, že jsem ze zdravotnictví odešla
teď dělám za stejné peníze, ale míň hodin a volné víkendy..
@saiimona Ja vim, je to muj sen uz nekolik let
Jsem jak poblaznena
![]()
@sagittarius taky jsem chtěla být zdravotní sestřička, ale pak se to všechno změnilo.. a jsem ráda tam kde jsem.. takový to že učitelky z MŠ dlouho nechtějí vlastní děti, to na mně vůbec neplatí ![]()
@saiimona
Tak nasla sis jinou cestu, to je v poradku, nejdulezitejsi, ze jsi dosla do cile sveho snu
![]()
@sagittarius no tak ono v tom speciálním školství se to moc nelišilo
bylo to na stejno a hlavně tehdy se dělal filtr na internat, takže přijem dětí a předávání léků, takže to bylo hodně podobné..
ale tobě přeju hodně štěstí, obdivuju sestřičky, já už bych se tam nechtěla vrátit to není práce ale poslaní
možná by mně bavilo dělat na psychiatrickém odd. ale tam je těžké se dostat… ![]()
@saiimona Urcite je to poslani… A dekuji
Je to narocne, ale ten pocit nekomu pomahat… Ja proste snad jinou praci delat nemuzu… A navic potrebuji byt mezi lidmi… Na psychiatrickem nevim, uz tak jsem depresar, jeste tam pracovat, to bych asi nezvladla…
@sagittarius no pokud jseš přesvědčena o tom že tě to bude bavit, tak není co řešit, mně by při dětech odradily ty 12tky ![]()
@saiimona Ja mam ted celkove dost divoky zivot a nejistou budoucnost, takze kdo vi, co bude… Radsi uz nic neplanuji…
@sagittarius tak já už delší dobu nic neplánuju raději!!! Většinou co jsem kdy naplánovala, tak se po… takže raději neplánuju nic. Jinak dříve jsem chtěla svou soukromou školku nebo hlídání, pak mi nevyšly prostory…a podpora ze strany bývalého partnera taky veškerá žádná, takže tehdy to nevyšlo, teď nechci už otvírat nic. Navíc by mně stejně nikdo nedal půjčku na to a v baráku podnikat nemůžu. Takže Ti držím pěsti, ať Ti vše výjde tak jak má ![]()
@saiimona Jj, je lepsi opravdu NIC neplanovat a nechat zivot plynout a poskladat sam od sebe… Clovek mini, osud meni. Je, udelej soukromou skolku v Praze, myslim, ze jich je tu extremni nedostatek a prijde mi totalne babyboom!!! Vsude miliony tehotnych a kocarku, mazec fakt
Skoda, ze ti to tedy nevyslo tenkrat…
Tak treba to jeste casem vyjde, nebo rozjedes jiny byznys
Dekuji moooc, doufejme!
![]()
@sagittarius v Praze že nejsou školky
to slyším prvně…
v Praze bych určitě neotvírala, pokud bych otvírala, tak v okolí Brna, spíš na nějaké vesničce, protože tam je největší problém s místama…
Je pravda že dětiček je teď hodně moc… ![]()
@saiimona Skolky jsou, ale preplnene a predrazene. Konkretne v casti, kde bydlim, je tehotny snad kazdy a kazdy ma dite. Pro priklad - v nasem dome v nasem patre (je tam 5 bytu) jsou jiz ted 3 deti a dalsi 3 na ceste - jsme tu na patre tri tehotne
Je to nejzadanejsi lokalita v Praze, v prirode a v klidu, same rovinky (idealni pro dlouhe vylety s kocarkem, x moznosti), kousicek do centra, kousek na metro… Je to nejhezci cast Prahy pro me a nikdy bych se odtud do jine casti nechtela prestehovat. Mame tu i celebrity ![]()
@sagittarius tak to máte super, já jsem bydlela dříve v těch východních čechách, nááádherná přiroda, ale šílená nezaměstnanost.. A v Brně bydlím vlastně kousek za Brnem, taková vesnička (městka část) ale kde je spoustu polí a letiště vlastně přes pole, no prostě není to vyloženě město a tady by to určitě sneslo ještě nějakou školku i když tu jsou tři ![]()