Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@saiimona Tak to jo, to my skoro vse ruzove
Cernobily, tak to mate taky unisex
Jj, tak s tim oslovovanim chapu, to mas pravdu no… Teda, tak to jsem zvedava, kdy se teda narodi ![]()
@sagittarius no to já jsem taky zvědavá, ale nedávám tomu moc velkou naději že by to vyšlo na toho 8.3.
Nové věcičky vůbec nemáme růžové a co máme poděněné tak tam je několik kousků růžových ale to nevadí… toho máme 3 balíky, takže to stejně ani neunosíme…
JJ unisex, kdyby náhodou byl druhý chlapeček ![]()
@saiimona Tak asi by to fakt byla dost velka nahoda
Aha, tak to jo, my prave skoro vse
Hihi. Tak to je fajn, jasne, pak to uzijete pripadne i pro druhe
My druhe planujeme rozhodne hoooodne za dlouho, takze kocarek pak asi prodam, dokud za nej jeste vubec neco dostaneme
No, uvidime ![]()
@sagittarius no já bych to chtěla říct jak se říká zaráz…
tak cca po 3 letech… nechtěla bych se vracet do práce a pak znovu být doma…
Ale uvidíme co bude, protože mně teď musela Mudr. vyrovnávat hladinu hormonu a brala jsem Clostilbegyt..takže uvidíme, jak rychle se zadaří příště. A taky uvidím jak vůbec bude probíhat porod
jestli si to nerozmyslím
Náhoda by to byla ale nádherný dárek k narozkám taky ![]()
@saiimona Jasne, tak to chapu… Ja si musim co nejdriv udelat vysokou, takze na druhe dite opravdu nebude cas a hlavne ani finance. Tak drzim palce s terminem! ![]()
@sagittarius Joo tak to ti nezávidím, dělala jsem VŠ při práci a občas to bylo celkem na palici
takže přeju aby vaše maličká byla hodňoučká a mohla jsi se učit, pokud jsi už přijatá a budeš studovat při mateřský
Jaký obor budeš studovat? Děkuju uvidíme, jak nám to výjde ![]()
@saiimona To verim…
Ja vseobecnou sestru, tak to bude silene, skrz praxe hlavne…
Tento rok jeste ne, to bych fakt nezvladla, az od pristiho… Ale i tak to bude silene a jeste si to neumim moc dobre predstavit uprimne! Uvidime, jak to pujde no… Mam ted rok na to to vymyslet ![]()
@sagittarius všeobecnou sestru jsem vystudovala jako střední… a dodělávala jsem si VŠ speciální pedagogiku, ale už bych nechtěla studovat znova. Takže hodně štěstí… a hlavně ta praxe nebude jednoduchá, to máš pravdu
ale třeba bývalá spolužačka má dvojčátka a chodí dělat na dětskou onkologii v tom ji hrozně obdivuju
A tebe taky… že se dáš do takového studia ![]()
@saiimona A pracujes v oboru? Dalo ti to neco ta VS? Jj, ja vim, s tim pocitam
Achjo. Nooo, to nejsi jedina, ale ja jsem tim doslova posedla uz par let jit to studovat
Hihi. No, uvidime uvidime ![]()
@sagittarius Z nemocnice jsem odešla téměř cca po měsíci, protože jsem nastupovala s tím, že dělám VŠ a nechtěla mně vrchní pouštět do školy, tak jsem skončila a šla dělat do speciální školy, kde jsem dělala 3 roky
a pak šla do běžný školky, kde integrujeme děti s různým handicapem, takže v oboru zdravotnictví nedělám
A kde to budeš studovat?
@saiimona Aha, zajimave, tak hlavne ze delas neco, co te bavi!!!
V Praze…
@sagittarius jj moje práce mně baví…jen ředitelku by to chtělo jinou
kamoska tu sestru studovala v Brně, ale myslím, že Mgr. dělala taky při mateřské ![]()
@saiimona píše:
@sagittarius jj moje práce mně baví…jen ředitelku by to chtělo jinoukamoska tu sestru studovala v Brně, ale myslím, že Mgr. dělala taky při mateřské
To chapu
Tak to je sikovna!
No ja zvazuji jeste, ze si mozna prvne udelam dalkove dva roky maturitu na SZS… Uvidime ![]()
@sagittarius jenomže na SZŠ už není obor všeobecná sestra.. na žádné SŠ, všude musíš dělat zdravotnického asistenta… což je jakoby ošetřovatelka s maturitou… ![]()
@saiimona píše:
@sagittarius jenomže na SZŠ už není obor všeobecná sestra.. na žádné SŠ, všude musíš dělat zdravotnického asistenta… což je jakoby ošetřovatelka s maturitou…
Jj, ja vim, pak bych sla na VS… Prave ja mam stredni prumku, takze nemuzu delat dalkove sestru, tak proto ![]()