Dvě zamlklá těhotenství, co dál?

21593
5.8.19 16:57
@Sisinka1990 píše:
Poprvé - afetalni plodové vejce. Řekněme prostě " blbá náhoda, špatné chromozomy"… To byl 10/2018. V červnu 2019 dvě čárky, radost a zároveň obavy. Na první kontrole srdíčko ❤️️!! Úleva a skáču radostí do stropu.. no kontrola v 11tt bez srdicka, už týden a ve středu revize. Budu se objednávat do CARu. Ještě nějaké doporučení, třeba někoho kdo řeší přímo problematiku zamlklych těhotenství?? Nebo třeba nějaký dobrý psycholog? PRAHA.. děkuji moc

ja mela 2 biochemicke po sobe a pak jedno zamlkle. Pak 8 mesicu nic. Nakonec se mi po 14m snazeni zadarilo a porodila jsem zdrave ditko. Ted cekam dalsi, tomu predchazelo taky zamlkle tehotenstvi. To se proste deje.

Dve zamkle tehu nejsou podle mne duvod navstivit hned CAR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
704
5.8.19 17:04

@warita tak nechtěla bych hned na IVF, ale alespoň bych chtěla nějaká vyšetření, jeslti je někde řešitelný problém nebo jen debilni náhody..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
5.8.19 17:04

Mám za sebou 3 potraty, veškeré vyšetření včetně genetiky bylo ok.Pak se povedlo a za 3 týdny mám termín porodu.Snad už to doklepeme i když občas mám velký strach. Prostě se to děje a dít bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
5.8.19 17:09
@Sisinka1990 píše:
@warita tak nechtěla bych hned na IVF, ale alespoň bych chtěla nějaká vyšetření, jeslti je někde řešitelný problém nebo jen debilni náhody..

jen aby te to zbytecne nestresovalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
5.8.19 17:14

@warita ahoj, mela jsem to uplne stejne jako ty, první afetalni vejce, po druhé na kontrole srdíčko a na další kontrole uz byl plod bez života.. absolvovala jsem genetické vyšetření, reprodukční imunologii, vyšetření stitne zlazy a urologickych chorob jako ureoplasma, chlamydie a jedine co vyšlo pozitivní byla špatná srazlivosti krve, takze v příštím těhotenství si budu muset uz od začátku pichat injekce a snad bude vsechno v poradku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
5.8.19 17:41

@kajako držím palce ať to dobře dopadne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
5.8.19 17:43

@warita beru to tak, že když se nic nezjisti, jedeme dál a snad se jednou zadaří. A když zjistí, dá se na tom dělat a možná prostě jen zabere placebo efekt " něco se děje "

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
5.8.19 17:45

@Sisinka1990 ja tobe taky ;) i kdyz na neco přijdou, aspon budes vedet čím to bylo a nejak to muzes léčit a předejít dalsimu zklamání :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí