Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Maity-star:no vidíš to tak to je super a ty ses tak bála
a s krví to už bude brnkačka ![]()
pořád je vás tam 5 nebo se ještě někdo přidal? ![]()
@monini79 porad jsme v 5. No strach byl veliky, tak jsem fakt stastna. prcci maji 6,5 cm, dneska jsme 12+6. A pan dr. Rikal ze to bypada na parecek ![]()
@maity-star píše:
@monini79 porad jsme v 5. No strach byl veliky, tak jsem fakt stastna. prcci maji 6,5 cm, dneska jsme 12+6. A pan dr. Rikal ze to bypada na parecek
Tak uz 6 ![]()
Maity-star:tak páreček no ty se máš a je fajn že ti to dobře dopadlo ![]()
já jsem právě koukala kolik tu bylo těch mamin a teď nikdo nikde tak kam všichni zmizeli? ![]()
@monini79 ja myslim ze odtud nikdo neprisel, jen z te druhe stránky. protoze tady jsem svuj mail nedavala a hlasi se mi pres email… A jak vy pokracujete? Ja uz mam celkem pupik, uz ted funim a jsem unavena…tak to asi bude pekne narocne…tak vydrzet aspon do unora ![]()
Maity-star:no nějaký pupek tam je a připadám si nafouknutá a docela rychle se zadýchám takže pohoda. unavená jsem jak kdy. jinak se pořád cítím úplně normálně bez příznaků. příští měsíc bych už asi měla jít nakupovat pomalu nějaké věci, ale pořád nevím od čeho začít
![]()
Taky bych chtěla příští měsíc nakupovat, bude to sedmý měsíc, tak si říkám, že bych asi měla být nachystaná dříve
…
Páreček závidím, mě z párečku na dalším screeningu oznámili, že čekám dva kluky, tak budu mít doma s manželem a s prvním synem 4 chlapy
.
Nějaké věci už doma mám po synovi, tak už budu kupovat jen něco, tak aspoň tak
..já mám teda už pupík obrovský, miminka se přemístili, jsou nahoře a dole a dost aktivní, ten dole mě kope pořád do močáku:D a nahoře do žeber:D, ale zatím to jde, jen si to nedokážu představit později…ale už se moc těším, až budou doma s námi ![]()
Tý jo, sedmý měsíc… to už je fakt za dveřma
my v sobotu zajedem 15. týden… říkám si, ještě 20 vydržet… už máte vyhlídnutý kočárek? případně koupený?
S kočárky bojuji, vůbec nevím jaký a hlavně málo která prodejna je má, aby si je člověk mohl vyzkoušet…Dnes se jdu podívat na easywalker, ale starší..a co vy?
@mmag TKF twinner duo je nas favorit, take koupim bazarovy, dnes jsem se na nej byla podivat, ma ho rodina tady kousek od nas… Chtela bych korby vedle sebe, ale zaroven je uzky a projede 80cm dvermi… ![]()
Takže taky starší, já bych potom okolo roku chtěla koupit lehký sporťák Valco snap..ale je pravda my přemýšlíme i nad tandemem, nějak se nemůžu rozhodnout
…TFK má super recenze…
Jj, no my ho už máme zamluvený u paní. Sice jsem nechtěla kupovatnic tak brzy, ale tak když se to naskytlo a je to tu poblíž… a za super peníze v pěkném stavu. Tak snad nám to nepřinese smůlu, u první dcerky jsme též měli kočárek od 4. měsíce ![]()
Holky, jak moc vas tlaci bricho? je mi jasny, ze nam delohu o neco vetsi, když tam mam ty pidalky dve, ale prijde mi, ze me teda to bricho na 15tt tlaci docela dost. Nekdy mam i pocit, z mi to hodně tlaci dolu a jakoby me boli julina. treba kdyz vstanu, tak nez to rozchodim, chvíli to trva. Dalsi vec teda ze uz ted se mi nechodí dobre na velkou, vetsinou je to boj tak si rikam, jestli to bricho netlaci i kvuli tomu, je to vsechno tak na jedne hromade a ja vlastne nevim, kde je zakopany pes…
![]()
Zdravím, jsem ráda, že jsem našla novější diskuzi na téma dvojčátek, pokud nebude vadit, přidám se. Je mi 38, doma už máme 2 děti (12 holčička a 10 kluk) a o to bylo větší překvapení, když na 3. UTZ jsme s dr. zjistili, že čekám dvojčátka. Začínám 14tt, což je čas začít sbírat moudra ![]()