Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@monini79 dekuju za privitani
moc gratuluju k raubirum
mne vsichni kolem rikaji, ze si mysli, ze budem mit urcite dva kluky, ale doktori jeste nic nerikali, tak jsem zvedava, radsi bych parecek, ale samozrejme nejdulezitejsi je, aby byli prcci zdravi ![]()
Mmag:ahojky dočetla jsem se že jsi z Ostravy a chci se zeptat jestli bys neměla chuť a čas se sejít a pokecat. já sice nejsem přímo z Ostravy, ale mám to kousek ![]()
@monini79 jasně, ale taky nejsem z Ostravy, bydlíme kousek od Havířova. Bylo by fajn s někým pokecat ![]()
Mmag:jsem ráda, že souhlasíš
dáš mi vědět kdy by ses mohla sejít a jestli to může být v centru Ostravy? ![]()
@monini79 Tento týden nemůžu…ale příští týden by to šlo, to zatím nemám nic:)…akorát asi až kolem páté, mám ještě jedno dítko, tak bych musela počkat až příjede manžel z práce. A kde v centru myslíš? ![]()
Holky, ve starších příspěvcích jsem četla něco o uzavřené skupině, jste všechny tam? ![]()
Od jaké vel. řešíte výbavičku? U těch prvních jsem měla od vel. 50, ale dneska jsem viděla 44 a nevím, jestli něco málo pořídit i v této vel.?
@wikyh Ahoj! Gratuluji, to jsem termínem docela blízko, já mám termín 8.1.2016:)
@mmag to jsme kousek od sebe
moje jsou to první miminka a moc se na ně těším. Holky a jak to máte s pohyby? Jsem 23tt a nějak extra moc necítím, možná malinko pár ´malých šťouchanečků večer