Dvojčata 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
149
8.1.16 22:21

@ver1990 tak tak, ja teda toho mam vecer plne kecky, zvlast kdyz ma pritel odpoledni a ja mam cele odpo dcerku, ktera je fakt akcni.ani ja nechci, aby mi cele odpo koukala na tv, tak aspon na chvili jdem ven nebo neco tvoříme… Ale je to teda fakt narocny, dneska jsme jen byly v kavarne a pak skocily ke zname kouknout na karneval. kostym a myskeka jsem, ze nedojdu domů. Ale stihla jsem.dnes vyprat věci na miminka, diky susicce jsou i suche a vyzehli mi jich vetsi polovinu mamina, za coz uz jsem fakt rada… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
8.1.16 22:32

@maity-star to ty to máš ještě náročnější, když máš doma ještě holčičku, obdivuju tě, já bych to asi nezvládla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
9.1.16 06:50

@maity-star @ver1990 Holky přesně, milníky máme taky :) Nejdřív jsem to brala váhově (600g, 1kg, donosit nad 2kg), ale v nemocnici mi sestra řekla, že to není o váze, ale vyzrálosti mimča, takže 34tt kvůli plicím a pak pokud možno 36tt, aby mně odrodili u nás v nemocnici a já nemusela do Ostravy. Takže jak jsem už psala, začínáme 30tt, nebude to med, ale jsem fakt vděčná za každý další den :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
9.1.16 09:40

My dnes 30+0 :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
9.1.16 18:37

Tak máme už kočárek Dorjan danny sport twin po jednich dvojčátkách, sice manžel pro něj jel přes celou republiku 420km, ale i s naftou se to vyplatilo, je jako nový a hlavně červený a jen malinko v kombinaci s černou! pozn. i tchýni se líbil prostě takovou barvičku jsem pořád hledala! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
9.1.16 19:48

@AlibabaA8 My taky máme dorjan :potlesk: ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
9.1.16 20:39

My TFK :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
10.1.16 08:11

@AlibabaA8 My máme TFK a manžel pro něj jel z Třince do Chebu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
10.1.16 10:02

Taky mame TFK ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
10.1.16 12:04

Holky, dotaz. Mimča byla před týdnem hlavou dolů… poslední dva dny se mi zdá, že se hýbou jen dole, ale jako fakt dole pod pupíkem, horní polovina břicha mi přijde že necítím žádné pohyby… na kontrolu mám jít až 21.ledna. Přijde mi to zvláštní, že by mimča nehýbala nožkama, jsem z toho taková nesvá. Dá se vůbec poznat, že něco není v pořádku? všude čtu hlídejte si pohyby a když se něco nezdá, běžte k lékaři… ale jak to mám udělat u dvojčat, vždyt bych ani nepoznala, že se s jedním něco děje, když tam jsou dvě… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
11.1.16 10:47

@maity-star A nemáš pocit, jakoby tě kopali do ledvin, do zad? Můžou mít směrem k pupku záda a dupky :think:
Já je mám už taky hlavičkou dolů, ale jsou jakoby zešikma, Ačko hodně kope do žeber, asi jak vlevo tak vpravo a Bčko se podle mně protahuje směrem ke stydké kosti. Je to na čurknutí :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
11.1.16 10:49

@maity-star A je fajn, že je cítíš, neboj, bude to ok. Pobolívá tě podbřišek? Mě občas šíleně, až si říkám, jestli nemám sjet na kontrolu. Hodně mně tam i píchá. Teď jsem v polosedu a cítím levou ledvinu… uááá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
11.1.16 11:39

@LenčaKi. Dneska kopkali i nahore, tak snad to bude ok.fakt uz asi chytam nerva :-/ boli me stydka kost, kdyz si cupnu k male, mam pocit ze se mi rozskoci…taky nemuzu delat dlouhé kroky, jak me to tam boli.uz bych nejradsi chodila na kontroly kazdy tyden,3 tydny jsou strasna doba, clovek nevi, co se deje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
11.1.16 11:52

@maity-star Já jdu venku jak Gejša :mrgreen:. A od minulého týdne budu mít kontroly co dva týdny :think:, tak si zavolej k dr., jestli by Tě nevzal o týden dřív. Za to nic nedáš a je to pro Tvůj klid ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
11.1.16 11:54

Holky, jdu dneska do knihkupectví, potřebuju se něčím zabavit, už bych si četla i v noci, když nemůžu spát… nějaký tip na veselou odpočinkovou knížku? Jdu si pro P. S. Od Ani G. a další už nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí