Dvojčata 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
602
8.1.16 07:58

@ver1990 Ahoj :mavam:, krásný týden… Holčičky pravděpodobně? Taky se bojíš tvrdit, že to bude tak či onak? U nás taky dvě holčičky, tento týden v poradně dr. doslova cíleně hledal a ukazoval, že to holčičky budou :mrgreen: (z počátku prý 2 kluci, v 20tt páreček a teď už 3× princezny). Výbavičku mám neutrální, ale oblečky hl. s holčičím motivem a barvami :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
8.1.16 08:00

@Kata77 Jj, to zvedání ze země je tělocvik. A co teprve oblékání ponožek a obouvání bot. Ve vaně si připadám jak zaseklá velryba :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
8.1.16 08:13

Ahoj holky, občas si vás přečtu, tak vám hlavně gratuluji ke dvojnásobnému štěstí které čekáte :-) Já mám doma dvě dvouměsíční holčičky Adrianku a Natálku :-) Narodili se předčasně po prasknutí vody v 35 týdnu a narodily se s váhami 2380g a 2130g. 12 dní byly na mediále, pak jsme čtyři dny byly spolu na pokoji a šly domů. Můžu říct, že i když to vypadá a hodně lidí vám to možná bude říkat, že je to těžké s dvěma, tak to není pravda. Holky jsou moje první a zvládáme to úplně krásně :-) Důležité je zajet si trochu i nějaký režim. Přes den, pokud spí, tak je budím nejpozději po čtyřech hodinách, v noci nechávám spát. Až se vzbudí na jídlo, tak se vzbudí :-) Holky jsou strašně hodné, občas máme výkyvy, kdy řveme, ale tak to řvou všechny děti :-) Kdyby jste chtěly s čímkoliv poradit nebo si jen tak pokecat o dvojčátkách a o tom jaké to s nimi je, tak klidně napište :-) Posílám vám i pár foteček, ať se můžete pokochat :-) První dvě fotečky jsou hned po porodu, další dvě jsou na mediále, pak jsou se sestřenkami a se mnou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
8.1.16 09:28

@LenčaKi. kdyby jenom jako velryba? Ponošky na doma nosím pletené, do těch snadno naklouznu a hlavně neškrtí a když někam jedeme zavazuje aobouvá manžel! Jedna mi kope asi do ledvin, jak mě bolí záda. Nemůžu ani na procházku, manžel mi dal zákaz, abych sebou někde neflákla. Sníh miluju, ale jen když můžu lyžovat, ted raději at snad sleze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
8.1.16 10:09

@Kattulka ahoj :mavam: moc gratuluji k dvojitemu zazraku, holcicky jsou nadherne :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
8.1.16 10:13

@LenčaKi. @AlibabaA8 me do vany a z vany i s obouvanim musi pomahat pritel a venku, ted co je snih, chodim jak pripo… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
8.1.16 11:55

@LenčaKi. - No pravděpodobně :D všichni nám trdili, že vypadám na kluky, tatínek tvrdí, že tam jednoho chlapáka udělal :D a i pokaždé na ultrazvuku ho vidí, ale můj pan doktor tvrdí, že tam nic navíc nevidí. Tak uvidíme, jsou dost divoký MuDr. má problém je vždycky změřit natož zkoumat pohlaví ;-) ale jedna holčička tam je určitě :) oblečení mám taky neutrální, ale spíš holčičí motivy, takže bychom museli něco dokoupit :D
Jinak koukám, že jsou všichni chlapi stejní :D Taky miluju sníh a ven sama nemůžu ani nakrok, prej co kdyby náhodou :D v noci se jen pohnu a už skoro hledá klíče od auta :D
Jak to s váma vypadá s porodem holky??Už jste nervozní?? Já celou dobu byla v pohodě až do doby než jsme se byli podívat v porodnici :D Tam mi to nějak asi došlo a už tak v pohodě nejsem :D dnes jsem byla na kontrole a vypadá to na CS :( „A“ je KP a „B“ příčně a vzhledem k tomu, že jsou dost veliký se prý už asi neotočí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
8.1.16 13:32

@Kattulka Jej, ty jsou sladoučký. Na jednu stranu at u mě ještě vydrží, ale na druhou at už je to za námi. Ten náš mladší puberták to fakt asi nezkousne. Ví o tom 4 měsíce a pořád u něj bezezměny, fakt jakkdyby mu bylo 5. Nám řekli že to budou holky hned ve 12tt. Příští čtvrtek jsem objednaná na 4D abych měla konečně pořádnou fotku, tatka se nemůže dočkat a chce korunky obětovat, je to v soukromé ordinaci! Jinak u nás zřejmě císař, protože jsou jednovajky s jednou placentou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
8.1.16 21:07

@Kattulka Nádherné princezny a krásné pozitivní počteníčko :mavam: Je hodně maminek, co budí po 3 hodinách i v noci, ale taky si myslím, že pokud miminka pěkně přibývají na váze, není potřeba :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
8.1.16 21:11

@ver1990 Nervózní jsem z toho, abych je odnosila co nejdéle :oops: a z porodu, to přijde asi po příjmu na předoperačním, jdu do CS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
8.1.16 21:13

@AlibabaA8 Vzpomínám si, jak starší dcerka přišla s taťkou za mnou do porodnice podívat se na brášku, tenkrát měla 2,5 roku. Hm, mohli bychom už jít? Asi po 10 vteřinách :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
8.1.16 21:28

@LenčaKi. Nebuď ;) musíš si říkat, že to zvládneš ;) taky to tak dělám, jinak bych se zbláznila, mně hrozí už od 24tt nemocnicí apod. a pořád se držíme :) já si dávám mezníky :D nejdřív jsem si říkala do 24tt(aby měli šanci, kdyby něco), pak do 28tt, pak do 30tt, pak do 33tt a teď do 36tt ;) hlavně se tím nestresovat, oni vědí kdy mají jít ven :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
8.1.16 21:32

@ver1990 take to tak mam. Zitra 30+0,jsem tak rada za tu 3 na zacatku…ted 34, ale vubec nevim jak to udelame, prijde mi ze uz ted nemuzu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
8.1.16 21:40

@maity-star no úplně přesně vím jak se cítíš :D mám stavy, kdy už si říkám že už to nemůžu dlouho vydržet :D Připadám si jak nemotornej hroch :D všechno mě bolí, tlačí, pálí mě žáha, když vylezu schody tak čekám 10min. než mě dohoní plíce, nohy oteklý, spánek skoro žádnej :D je to náročný, ale my to zvládnem, musíme, už kvůli těm mrňouskům tam uvnitř, pak se tomuhle budeme jen smát (teda doufám :D;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
8.1.16 22:21

@ver1990 tak tak, ja teda toho mam vecer plne kecky, zvlast kdyz ma pritel odpoledni a ja mam cele odpo dcerku, ktera je fakt akcni.ani ja nechci, aby mi cele odpo koukala na tv, tak aspon na chvili jdem ven nebo neco tvoříme… Ale je to teda fakt narocny, dneska jsme jen byly v kavarne a pak skocily ke zname kouknout na karneval. kostym a myskeka jsem, ze nedojdu domů. Ale stihla jsem.dnes vyprat věci na miminka, diky susicce jsou i suche a vyzehli mi jich vetsi polovinu mamina, za coz uz jsem fakt rada… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí