Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@natty2013 to same, v 30tt odhad, 1750 a 1700, o dva tydny vypadaji vetsi…tak doufam, ze se taky nesekli o pul kila…
Holky, neberme váhu jako to nejdůležitější. Porodní asistentka mi kladla na srdce, že to hlavní je vyzrálost miminka. Takže se nestresujme gramy, ale týdny ![]()
Povinně min 34tt
![]()
Ano, to mi říkal i Dr, záleží na stáří těho, ne na velikosti… takže ještě ty 3apůl týdne dáme
U mě třeba doktor váhu miminek vůbec neřeší, říkal mi to jen v 20tt na tom větším UZ. Jinak mi vždycky jen kontroluje dělohu, čípek, srdíčka miminek a měří jejich obvod bříšek.
Me to vubec neutika, co delat aby to uteklo?
jinak uz k vam tedy nepatrim cekame nakonec trojcatka ![]()
@pou79 Gratuluji, tak ty by se nám do toho mini baráčku s dvěma pubertáky už vůbec nevešli! Takhle nevím, jak to budu řešit, až nebudou moci cca ve 3 letech spát v postýlkách v ložnici. A to je máš spontálně?
@AlibabaA8 jo no prirozene
o to vetsi prekvapeni
, my se taky musime prestehovat jsme ve 2+1 s dvema dcerami, to by neslo
@mmag dik, o to vetsi ale mam strach, je to vetsi riziko nez dve…
@pou79 Gratuluju. Páni. Podle utz jednovaječná a třetí zvlášť? A ke dvouleté holčičce? Ty kráso.
Říká se, že pán Bůh každému naloží jen tolik, co unese. Evidentně musíš být velice schopná žena. ![]()
@nickoun no s tim osudem netusim, nekdy jsem taky dost na dne, myslim ze to zvladnu, horsi bude financni stranka to bude takova loterie, bud bude nebo ne
kazdej me sost strasi co se penez tyce…tak uvidime…
a diky
mel to byt jeden chlapecek, co jsme zkouseli
![]()
@pou79 tak tomu rikam prekvapko
kazdopadne mooc gratuluju
doufam, ze vas doktori netlaci do redukce?
@pou79 Tak plenky se dají zkoušet i levnější značky, ale to mlíko…
Super by bylo, kdyby se ti podařilo aspoň něco odsávat. Kojit trojčata si teda nedovedu představit. Hlavně kvůli režimu, ten se s flaškou udržuje mnohem líp, si myslím. No teď hlavně vydržet co nejdýl 4v1 a aby byli drobci v pořádku! ![]()