Dvojčata 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
491
20.1.16 10:59

@pou79 tak to gratuluju to je mazec :hug: :hug: :hug: to bude pěkně veselo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
20.1.16 10:59

Já z Hrádku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
20.1.16 11:02

Teda holky já vám všem moooc držím palce ať vám to dopadnee co nejlíp. štepánek je ještě v inkubátoru a elenka už ja skoro v normální postýlce, je na jiném patře což mě trochu mrzí že nejsou spolu :,( ale hlavně ať jsou zdraví a hezky rostou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
20.1.16 11:06

@LenčaKi. Já mám tedy za sebou jeden a byl celkem pohodový, tak možná proto jsem optimistka. To víš, že mě děsí představa, že první půjde přirozeně, druhé říznou a budu bolavá tam i tam… ale říkám si, že bych to chtěla zvládnout. Jizvy se mi nehojí moc dobře, doma malá cácorka, které se chci taky co nejvíc věnovat, tak si říkám, že ten přirozený porod by mě zbrzdil míň než pak x týdnů hojit jizvu :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
20.1.16 11:07

@monini79 je škoda, že nejsou spolu, ale hlavní je, že za nima chodíš a jsi jim nablízku, oni to cítí. A jakpak přibírají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
20.1.16 11:36

@maity-star no úplně krásně elenka má skoro 1600g a štěpánek přes 1200g. jenom doufám, že mi nedají jedno dítě domů dřív, že mi je nechají společně 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
20.1.16 17:05

@LenčaKi. U mě asi zřejmě taky císař, jen co jsem zaslechla minule od sestry co to říkala jedné mamině, že jednovajky nyní dělají císařem…ale dříve prý se to taky nejdříve zkoušelo přirozeně. Každá nemocnice asi radí něco jiného!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
20.1.16 20:48

@natty2013 No tak to jsme kousek :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.16 16:34

@monini79 moc vam gratuluji k mrnouskum :srdce:

Dnes jsme byli na kontrole - 32+5 a kluci maji kazdy skoro 2100g :) nevite, kdy posilaji na kontroly uz do porodnice s dvojcatky? Vse je u nas zatim v pohode, na porod nic nenapovida, ale i tak si myslim, ze by to melo byt uz kazdym tydnem? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
21.1.16 17:37

@Veronika_ve Mě poslali až v 36tt:), ale každý doktor to má jinak..asi dle stavu těhule:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.16 17:45

@mmag nooo, tak to si taky asi jeste pockam :) na jednu stranu jsem rada, ze je vse v pohode, ale na druhou - budu rodit planovanym cisarem, skrz nejake drivejsi zdravotni problemy a uz bych ten termin rada znala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
22.1.16 08:47

@Veronika_ve já ti neporadím, byla jsem přesunuta do rizikovky hned v16tt. Má Dr. se tím jistila kdyby něco. A když jsem se ptala, jestli bych mohla chodit ještě k ní, docent řekl v žádném případě. Ve 32+0 dávají žádost na mateřskou a také od 32tt sepisují porodopis. Já mám každých 14 dní 3D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
22.1.16 09:31

@AlibabaA8 vis co mi prijde zvlastni??? jak jsi mi tenkrat psala, ze te doktor frkl do rizikovky kdyby neco, ze se tim kryje…ja uz jsem skoro 30.tyden a doktor mi rekl, ze nevidi duvod proc bych tam mela chodit… :-D tak je to asi jen a jen na doktorovi, ten muj mi rekl, ze si to chce semnou pekne dochodit az do konce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
22.1.16 09:46

Muj doktor mi rekl, ze to necha na porodnici, kdy si me prevezmou. V Motole to je od cca 30. tydne, takze ja tam sla na ultrazvuk v tretim semestru a uz jsem k nim pak chodila. V Motole se chodi jeden tyden UTZ druhy monitory a dal na stridacku. Pak vzdycky poradna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
22.1.16 09:50

@miska.siskaa Kdyz ma patricne vybaveni, proc ne. Ale CTG monitor asi nebyva uplne standartnim vybavenim gynekologickych ambulanci. A prave takovy patalogicky monitor v 36+0 me dostal jeste ten den na poradnik k cisari. Holcicka uz byla zkratka moc utiskovana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí