Dvojčata 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
396
26.1.16 14:47

Musím teda říci, že máte krásné bříška:)))
Někdo se mě tu ptal, kolik jsem shodila po porodu, konečně máme doma váhu, po měsíci od porodu jsem na původní váze, a přibrala jsem 20kg…sice je to dole, ale rozhodně tak nevypadám :mrgreen:…bříško je hodně povolené a na cvičení asi čas mít nebudu, tak snad se to honičkou kolem dětí :dance: aspoň trochu spraví. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
26.1.16 14:56

@šerifka :D Já doprala poslední oblečky, těšila jsem se, já už si budu jen užívat kynutí a bumho, porodila jsem. ;) A postýlky jsme chystali v den, co nas pustili domu. Vůbec jsme nečekali, že nás pustí tak brzo a manžel mel pořád dost času. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
26.1.16 17:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
27.1.16 19:13

Holky..budu objednavat fusaky a na eshopu jsem objevila i tasky ke kocarku, tak se chci zeptat jak to resite vy?? prece jenom pro dvojcata je vse potreba 2× takze jsem si rikala, ze taska by byla prakticka, ale vubec nevim, jak to resits pridelavanim…prece jenom madla u kocarku pro dvojcata jsou jednou takove…
https://www. nejbaby. cz/p/taska-ke-kocarku-bety-emitex/#14271 u teto je treba primo napsane, ze se da vyuzit kekocarku pro dvojcata diky dlouhym popruhum, ale prece jenom nevim, tak se chci zeptat, jestli mate nejake zkusenosti..popripade jake mate??7
Zrovna tato mi prisla i za dobrou cenu, davat za tasku skoro 1500 mi prijde naprosto zbytecne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
27.1.16 19:17

Https://www. nejbaby. cz/p/taska-ke-kocarku-bety-emitex/#14271

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
27.1.16 21:29

Jsou takové popruhy s háčky, karabinky, těch systémů je více, jak uchytit přebalovací tašku

http://www.slune-cz.cz/…rew_1024.jpg

http://www.2smart.cz/…kocarku-.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
27.1.16 22:30

Pro ta moje kotatka v brisku, cepicky do porodnice :srdce: :srdce: snad jim budou, velikost jsem odhadovala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminka201
27.1.16 23:24

@maity-star Pěknoučké,zrovna mám zakázku pro obvod 37cm, ale minnie s mašličkou :) Pak se taky pochlubím

Holky, normálně jsem říkala manželovi, že bych si něco přála..a on co..říkám, ale to mi nesplníš..neřeš to..on pořád co…říkám, přála bych si dvojčátka,,ten ta mě 8o 8o, že ty jsi blázen :P :P. Jak to dopadne? nevím necháme to na přírodě. Bud bude jedno nebo se mi splní sen :srdce:

• Citovat
  • Upravit
148
28.1.16 00:09

@maity-star krasne :)
@maminka201 to by musela byt sakra nahoda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminka201
28.1.16 00:22

@miska.siskaa To jo, ale já budu spokojená i když bude jen jedno(4té).Stejně tomu nevěřím a žádné hormony si píchat kvůli tomu nechci. Chápu holky, které ještě třeba nemají dítě, ale u mě to nemá smysl :))Je to jen touha :-)

• Citovat
  • Upravit
123
28.1.16 06:58

@miska.siskaa Já jsem kupovala kočárek starší a žádné uchyty tam nejsou, jen se taška jakoby prohodí přes madlo a popruh, já budu muset možná sehnat sítku na mouchy na dorjana, paní měla u toho jen nějakou ušitou, ještě jsem to neštudovala, protože když ho manžel přivezl, hned jsme ho odvezli ke tchýni…uvidím, třeba to službu udělá taky. Příští týden by mi měli přijít ještě z inzerátu dupačky, polodupky, čepičky a kombinézky…a budu mít snad už všechno. Ted ještě nakoupit synovi věci na lyžák, protože jedou 12.3. a to doma určitě nebudeme, dnes jsem ho zaukolovaala at si po vysvědčení koupí jednu mikinu, protože má jen jednu a tu nosí i na doma a na hory musí mít něco na převlečení! Tak jsem zvědavá, on je takový, že mu stačí 1kalhoty…ty vždy peru o víkendu. Taky nemůžu na inzerát sehnat přezkáče vel. 47 za rozumnou cenu, lyže bude mít moje…myslím, že se pár let nesvezu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
28.1.16 07:37

Budoucí maminky, kdo shanite výbavičku, postupně teď budu dávat na bazárek, tak klidně mrkněte. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
28.1.16 09:16
@maity-star píše:
Pro ta moje kotatka v brisku, cepicky do porodnice :srdce: :srdce: snad jim budou, velikost jsem odhadovala :)

Ty jsou krásné :potlesk:

HOLKY, CO SI BERETE PRO MIMI DO PORODNICE? Já myslela, že nabalím jen na cestu domů :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
28.1.16 09:34

@LenčaKi. Záleží na porodnici, co vám půjčí ;) Já mám nachystáno jenom oblečení na cestu domů, které nám pak přiveze taťka až pro nás pojede. A na pobyt si beru jenom plínky, vlhčený ubrousky a něco na prdelku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
28.1.16 09:51

@LenčaKi. Ja take nic neberu, jen ty cepicky.ale nachystam tašku s oblečením -vetsi/mensi a tu si pak necham dovezt, kdyby mi nevyhovovalo oblec. v porodnici a na cestu domu abych měla… Prvni dcerka byla jen v porodnicke erarni kosilce, ale je fakt, ze to byl cervenec…tak uvidime :) jinak plinky, ubrousky, masticku jak pise Ver

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí