Dvojčata 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
123
28.1.16 11:14

@LenčaKi. Tak já mám připravené v tašce i věci v kterých půjdou domů (kromě kombinéz, deky do autosedačky)+ plenky, ubrousky, v ustí chtějí čepičky, že jim je dávají hned po porodu, to jsem zaslechla u sepsání porodopisu, já budu sepisovat ve středu, tak budu moudřejší. Ještě mi neteř radila, at si vezmu rukavičky, aby nebyly poškrábané (to pro změnu chtějí v žatci) tak jsem koupila obyčejné v pepcu pár za 12,– celkem 4× na výměnu když jedny přeperu. Jestli máme mít něco na prdelku, teprve zjistím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
28.1.16 11:19

@AlibabaA8 a kdy máš termín porodu? teda vy jste všechny tak krásně nachystané :hug: já teda neustále něco dokupuju a to ještě nemám žádnou kosmetiku, ale je pravda, že miminka jsou pořád v nemocnici i když už nemají inkubátor, jsou moc šikovní a rostou jak z vody :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
28.1.16 13:34

@monini79 A kdy vás už pustí domů? Jaké máte váhy? Těšíme se pak na společnou fotku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
28.1.16 13:37

@AlibabaA8 Ty rukavičky a čepičky si teda taky vezmu. Moje starší děti měly taky erár, to byla legrace. Košilky měly takové ty ošité knoflíky, zapnout mi to nešlo, dupačky snad naškrobené… možná bych ráda měla i své, ale to nevím, jestli zase povolí, musím se někde zeptat :think:. Zase naopak když šla smolka až po kolínka, byla jsem ráda, že oblečení jim tam můžu jen tak odevzdat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
28.1.16 13:39

@monini79 ve středu mi zřejmě řekne naplánovaný CŘ 36+tt a vychází to mezi 2.3.- 9.3. tak uvidím, mám to sbalené teprve týden, to plašil manžel, páč mě pořád tvrdne teď už celé břicho a měla jsem děsný bolesti v podbřišku, co mi před týdnem napsal x denně hořčík tak ty bolesti jsou jen občas. Ale zase začínají pěkně bolet lopatky, dneska i v noci, jsem nevěděla ani jak si lehnout! A kolik drobečkové váží? Pořád tam musíš dojíždět 1× denně kojit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
28.1.16 14:32

Ještě do té porodnice prý je fajn mít homeopatika na rozkojení ricinus communis a čaj pro kojící…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
28.1.16 15:15

@LenčaKi. Ja mam s sebou Caro ve sklenicce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
29.1.16 11:36

No jsou šikovní elenka má1880 a štěpánek 1550 :mrgreen: zatím tam dojíždím, ale nekojím, odstříkávám doma, ale moc mlíka nemám, teda skoro žádné :,( a to používám čaj pro kojící matky, caro, gravimilk a ricinus a ještě nějaké dvoje homeopatika k tomu 8o no doufám, že od příštího týdne bych u nich mohla zůstat :mrgreen:
@AlibabaA8 je v pořádku že manžel plašil, u nás na všechno furt byl čaaas a jak to dopadlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
29.1.16 11:56

@monini79 já slyšela, že po císaři se kojení rozjíždí špatně a o to hůř když je prý celková anest. Tak mám taky z toho obavy, to je snad jediný na čem se nechá ušetřit dost korunek!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2013
29.1.16 12:27

@monini79 je, ja na tebe myslim a ty tady! Tak rada slysim, ze se detem dobre dari!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
29.1.16 14:10

@monini79 To se rozjede, až budete v klidu doma. Hlavně, že jsou děti v pořádku a uvidíš, ještě se budete v MM koupat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
29.1.16 18:08

@monini79 Přesně. Kojení se rozjede, až budeš s miminkama pohromadě. Mlíko bude stříkat, uvidíš. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminka201
30.1.16 23:34

@AlibabaA8 Od 34tt se hořčík nesmí, ale nevím jak je to u CŘ :nevim:

• Citovat
  • Upravit
maminka201
30.1.16 23:38

@nickoun Ahoj,koukala jsem na tu soupravu co prodáváš za 100kč. myslíš, že je to opravdu vel.56?sháním vel.62/68.

• Citovat
  • Upravit
maminka201
30.1.16 23:38

Holky, kdo by měl zájem prodávám pěkné body, overaly, dupačky kus za 10kč..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky