Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@maminka201 Já jsem zatím 31+4 a prosím tě proč se hořčík nesmí?
@maminka201 To s tou čepičkou? To by asi na 62 bylo už malý. Je to i hodně úzký. Naši buřtíci v tom vypadali trošku jako salámek. ![]()
@AlibabaA8 No, na to se musím taky zeptat dr., do kdy mám brát. Podle mně asi kvůli tomu, abychom nepotlačily příp. kontrakce? Ale na jiné diskuzi jsem zase četla několik názorů, že hořčík, co si bereme my, je tak slabý, jediný efekt má na nervovou soustavu mimča. Pořádná dávka je nitrožilně.
Hlasim zmenu stavu. posledni dva dny mi hrozne tvrdlo bricho, na dnesek teplota 38,viroza…na monitorech kontrakce, tak mi pichli kapacku na utlumeni a lezim v nemocnici. Dnes 33+1, detatka cca 2,2kg. Pripadne me prevezou do fakultky, kdyby se to rozjelo. Cipek drzi, neco pres 30mm. Mimca hlavickama oba…
@maity-star To ještě můžete dlouho vydržet, držím palce. Ten čípek je dobré znamení. ![]()
@TerčaVarča jé ty jsi hodná že na mě myslíš
jo děti jsou šikovné dneska má elenka 1960g a štepánek 1600g a elenka je schopna sníst jednu dávku sama.
@LenčaKi. to se těším, že se v mlíkubudem koupat ![]()
@nickoun a na stříkání se těším taky, mám troje homeopatika, čaj pro kojící matky a gravimilk ![]()
@maity-star držím palce ať vše drží jak má, odpočívej co to dá
![]()
@LenčaKi. jo docela ok, jen jsem porad dost unavena a bez energie, ale tak aspon mi neni spatne ![]()
@pou79 tak odpočívej co to dá, já jsem nějaká unavená od porodu, tak doufám, že to bude lepší ![]()
@monini79 no s tim mym drakem si moc neodpocinu
a v noci taky nespi v kuse, takze porad vse rozhazene