Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dnes 32+0 béčko stálé KP mají skoro stejně 1860 a 1890g, stále mi tvrdne břicho graf na dělohu nebyl üplně klidný, ale prý žádný děs. Dnes docent měl dovču a tak za 14 dní si mám raději vzít věci sebou, kdyby mě tam chtěl nechat.
@LenčaKi.Ten vznikl ani nevím jak
,ale dala jsem ho manželovi
prý, ale měl být větší
![]()
@kpiskacova ja si za celou dobu tehotenstvi koupila jen tehotenske kalhoty a to za 250,– ze sekace
přišlo mi zbytečný si kupovat nové, které stojí přes 1000,–
Kalhoty nosím jen když jdu k doktorovi, do města, na návštěvu, jinak doma nosím tepláky na gumu, kterou si povoluju nebo utahuju jak chci…
a co se týče vršku tak jsem si nic speciálního nekupovala. Doma nosím obyčejná volná panska trička, ted uz XL
to je nejpohodlnější. No a opět když někam jdu tak nosím oblečení, které jsem nosila i před těhotenstvím (a to jsem byla dost hubena) - satove svetry, delsi halenky atd…takze asi tak..
vyhazovat veci za tehotenske obleceni mi prijde zbytecne
@kpiskacova píše:
Maminky, mám jeden možná hloupý dotaz…kde kupujete oblečení? nemůžu na sebe nic hezkého, co by nestálo pomalu po 1000 za kus sehnatnapříklad v celém palladiu skoro nemají žádné těhotenské oblečení
Taky změna na UTZ v 20tt
. U nás z dvou kluků, pak párečku nakonec dvě princezny
![]()
Co se týče oblečení, protože jsem po 3M přestala chodit do práce, neinvestovala jsem do nového oblečení. Teh. legíny jsem si koupila na bazárku, pak jedny těhu rifle (nové), ale nesedla mi vel. Budu prodávat dál (je to S, ale spíš M, nohy mi do toho nenabraly a já mám ráda úzké věci) a jinak taky mám hodně úpletových šatů a dlouhé svetry, které využiju až do teď.
Holky, co už jste na konci těhu, jak spíte??? Já dneska myslela, že mám polámané žebra, ta neskutečná bolest. Na boku už teda nejde, snažila jsem se podložit do polosedu, ale taky hrůza… se chci ještě trošku vyspat ![]()
@LenčaKi. Blbe
na boku me boli zada, na zadech nemuzu dychat. z boku abych ye pretocila musim podpirat bricho, jinak to boli. Takze se porad prevaluju a hekam
33+5
@LenčaKi. ja dneska 31+3 a nespim kloudne uz tak mesic
vetsinou usinam na boku s tim, ze si malym polstarkem musim podeprit bricho…ale neni to zadna hitparada, chodim spat pozde a brzo se budim, hruuuuza ![]()
@LenčaKi. To spaní je asi stejný, na zádech mi to nevadí, ale zase chodím po 3hod. na wc tak se převaluji z boku na bok, ale lopatky se ozývají, někdy si taky pod břicho dávám polštářek. Dneska byla zatím nejhorší noc, že už jsem si opět říkala, jest-li nepojedem jak mi neustále tvrdlo břicho a holky se mohly zbláznit co dělaly. Se žáhou to je taky super a to se nesmim majíst nebo napít a lehnout si, protože to mám opět v puse, asi jak mimča zatlačí na žaludek a říkají si, nežer zase ![]()
@kpiskacova Já jsem do 25tt do páce nosila rifle vpase na gumu z Takka, takové šedé a tugumu ohrnula dolů pod břicho, ale když jsem si chtěla koupit potom větší už je tam neměli, a volné košile. O vánocích mi poradila veitnamka, když jsem u nich něco scháněla (jsem prdelatá, takže na mě měla jen lepší tepláky) jinak mají i těhu rifle i manžestráky i kojící podprdy, mě by to osobně ani nenapadlo u nich schánět. No a řekla mi at si zajedu do H a M, že tam seženu i ve větších velikostech. Nemohla jsem to tam vůbec najít, protože jsem i s manželem asi uplně blbá, bylo to trošku zašouplé, ale vedle kojeneckého textilu - logický!!! Nakonec jsem koupila jakoby kalhoty, ale z mého pohledu to vypadá skoro stejně jak ty teplákyod větví akorát jsou dole náplety a náplet přes bříško, že na ně netáhne byli za 500,–vzala jsem si XL, ale jsou o dost větší a pořád mi to z bříška padá, takže jsem si mohla vzít i menší, jenže jak může člověk odhadnout, jak břicho poroste. Ve slevě měli 2ks triček těhu za obě dohromady 300,– zatím nosím jen jedno modré a druhé bílo modré proužkové, zatím ne, třeba se šikne až budu kojit, protože i když by mělo být stejně velké jako modré není tomu tak a je větší. Pozadí mi pořád roste už mám o 12cm více přes zadek a stehna, takže depka, protože v minulých letech než jsem zhubla 12cm přes boky, musela jsem shodit 22kg sice jen rychlou chůzí, ale trvalo mi to 3roky. Na doma mi taky pořád jsou trička s límečkem pánská vel. XL a bundu šustákovou s vyndavací flaušovou jsem sehnala v sekáči za 250,– a byla jako nová - u mě üplná náhoda.
@LenčaKi. to přesně si říkám taky, podle mě jsou ty noci snad nejhorší a ráno si řeknu, dobrý další noc jsme zvládli. V pondělí se zamnou stavěl doma šéf na kafe, on totiž už přesluhoval a končil v prosinci, ale je to super člověk a za 11let společného žití v práci jsem s ním neměla problém. Pokecám si s ním lepší jak třeba s vlastním tatkou, nechá se s ním mluvit naprosto o všem (i o sexu, ty chlapi se někdy nezdají i když jim je 64) neříkám že se nedokáže nastvat a neřval na chlapy do čů…ů, ale okamžitě byl vždy v klidu, takového šéfa už asi mít v životě nebudu!
Tak další kontrola úspěšně za námi, podle poslední MS 36+2tt, podle ultrazvuku 37+4tt
a naši „drobečci“ A- 2700g a B -2880g, asi budeme muset ještě sehnat nějaký oblečení, protože to co mám nachystané jim bude určitě malý a prý že se dvojčátka rodí malinký, kolem 2500g ![]()
@ver1990 Omlouvám se, že vám lezu do diskuze, ale váhu miminek bych brala s rezervou. Nám podle ultrazvuku „předpovídali“ porodní váhu 3500g u obou dvojčátek, trochu mě to děsilo, ale nakonec byli 2500g a 3000 g.