Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@DanielaD ahoj,vitej, jsem taky uz moc rada, ze jsme za tim nejhorsim obdobim a moc se na mrnousky tesim. Jeste ty dva tydny aspon ![]()
@kpiskacova Nevadí
No máme 3 holčičky, takže většina je fakt ružová. Včera se mi už ozvala Paní vezme celý balík ![]()
ty se máš, to už dopadne vše dobře, moc ti držím palce ať je vše jen dobré
@kpiskacova
děkuji, také velká gratulace. Tak to je dobře, že jsme stejně, aspoň v tom nejsem sama. Někdy si nevím vůbec rady. Proto jsem přišla za Vámi, abych se s Vámi podělila o radosti a starosti.
jen se zeptám, snad to není moc osobní. Píšeš, že už máš 3 holčičky. Jsi nyní těhotná a čekáš dvojčátka? Tak to smekám.
@DanielaD píše:
@maminka201jen se zeptám, snad to není moc osobní. Píšeš, že už máš 3 holčičky. Jsi nyní těhotná a čekáš dvojčátka? Tak to smekám.
Ahoj budoucí mamčo
. Tvé první těhu? U mně už 3.
V plánu bylo třetí, ale příroda rozhodla jinak
a my se už moc těšíme!
![]()
@DanielaD přišla jsem do této diskuze, protože tu jedna čeká Trojky
Tak jsem byla zvědavá ![]()
Jinak nemám ani nečekám dvojčata
Nejstarší dcera má 3,5roku, mladší 1,5 roku a nejmladší bude mít 12.2.2měsíce ![]()
ano první a hned se zadařilo dvojitě
Páni, takže budeš mít 4 děti? To jsi šikovná, blahopřeji
trojčátka, tak to jí držím palce, áť vše dobře dopadne.
Ty máš taky pěkné schodečky
velká gratulace
@ver1990 píše:
Tak další kontrola úspěšně za námi, podle poslední MS 36+2tt, podle ultrazvuku 37+4tta naši „drobečci“ A- 2700g a B -2880g, asi budeme muset ještě sehnat nějaký oblečení, protože to co mám nachystané jim bude určitě malý a prý že se dvojčátka rodí malinký, kolem 2500g
Jeee to jsou krasne miry
me vazili dvojky naposled v 20tt a budou až v 32tt
,ted jsem30tt
u nas doma tez nachystáno jen vel.44 a 50 ![]()