Dvojčata 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43
14.2.16 22:04

@maity-star teď jsem zjistila, že jsi z Kostelce ;-) tak to bydlíme skoro vedle :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
15.2.16 10:09

@ver1990 teda, jsi moc šikovná a budeš mít krásnou váhu u miminek :) Já rodila 37+1,a císař jsem měla mít až za týden na to, třeba se ti to taky rozjede samo:), já začala být hodně aktivní, pořád jsem uklízela, chodila na procházky a pak to začalo samo:D Ten konec je hodně náročný, skoro vůbec jsem nemohla spát a na záchod jsem chodila co hodinu, tak snad si na to lépe :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
15.2.16 10:28

@mmag můbec na tom nejsem lépe :D Přesně jak říkáš co hodinu na záchod a spánek žádný, protože všechno bolí :D, ale už jenom chviličku, ty jo vlastně pozítří 8o nějak to letí :) A co ty tvoje zlatíčka? :) jakpak se vám daří? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
15.2.16 12:31

@ver1990 to jo, to už máš za pár:), budu držet palce…Zlatička jsou většinou zlatí, střídají se ve zlobení, takže to jde, období, kdy pořád jen spali mají za sebou, takže teď když koukají, chtějí samozřejmě i společnost :lol: ale jde to, máte se na co těšit, když se smějí, je to nádhera. Večer vstáváme jednou kolem 1 ráno a pak až kolem páté a potom Vaším v pět už vstává a Filipek spí do šesti, takže spánek taky jde…čekala jsem to horší, ale musím zaklepat. Jsem teda závislá na sladkostech :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:..
už jsou velcí:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
15.2.16 14:28

@mmag Jsou nádherní, kulíšci ;-) už se na ty svoje cácorky taky těším :-) můžu se na něco zeptat? Možná to bude hloupý dotaz, ale jako prvorodička jsem z toho trochu nervózní. Dneska od rána mám strašný tlaky do pánve když stojím nebo chodím. povolí to jen, když si lehnu. Když to řeknu blbě tak mám pocit jako kdyby měl mrňous každou chvíli vylézt ven. Je to normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
15.2.16 16:44

@ver1990 mě takhle začaly porodní bolesti, měla jsem pořád nutkání na velkou, která také proběhla několikrát :mrgreen: a pak to začalo, tak se radši hlídej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
15.2.16 16:48

@mmag no… Tak ty snad poznám :-D děkuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
15.2.16 19:39

@maity-star to ja celkem pohybliva sem, na prochazky se snazim chodit kazdy den, ale sama se bojim kdyby neco…jinak dort vypada moc pekne, taky mam v planu jeden narozeninovy pro mou drahou polovicku, ma 24.2. tak pokud si mě tam zitra nenechaji, tak neco najdu na netu a vrhnu se na nej :jazyk: jinak spani je u me taky hrozny… furt se v noci budim, menim polohy, sileny…
@ver1990 ty jo tak to se krasne drzite, mas to teda pekny maciky, nedokazu si predstavit, jak asi musi vypadat tvoje brisko :mrgreen:
@mmag kluci jako buci, jsou nadherni :srdce: taky uz se moc tesim na ty nase dabliky, aspon zitra je uvidim na UZ :srdce:

jinak zitra poprve do rizikovky, tak z toho mam takove smisene pocity…jiny doktor…no moc se mi nechce, ale zase tam maji lepsi vybaveni, tak uvidime, co nam tam povedi, doufam, ze bude vse ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
15.2.16 20:54

@miska.siskaa - všichni říkají, že to ani nevypadá na 2 a ještě takhle velký, ale beztak mě jenom uklidňují :-D vypadám jako hroch :-D jentak pro představu-měřím 163cm a přes pupek mám 150cm, takže skoro širší jak delší :-D ale co bychom pro ty naše zlatíčka nevydržely ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
15.2.16 22:11

@ver1990 ty jo tak to jsme fakt kousek :) tak at ti to dobre dopadne a dej pak vědět, jak jste s prcky na tom :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
15.2.16 23:08

@maity-star jsme no :) jsme z Lípy :) určitě se ozvu ;-) děkuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
16.2.16 19:28

@ver1990 ty jdes zitra na planovaneho cisare? Do HK nebo do RK?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
16.2.16 21:35

Tak jsem dneska byla v rizikovce v HK..kde to byla jedna velka komedie! Nakonec jsem se ale prece jen do ambulance dostala, ale k uplne jinemu doktorovi, nez sem mela jit - ten me prohlidl, udelal UZ - coz byla silena rychlovka a ani jsem na UZ nevidela, coz bylo taky na prd… no a zeptal se me proc tam vlastne jsem :D no a nakonec mi rekl, ze je vse OK, tak nevidi duvod proc bych mela chodiit k nemu a objednal me za 14 dni zase k uplne jinemu doktorovi :D sileny…
ale jinak teda dnes 33+1 A:1790g hlavickou a B:1770 koncem panevnim, ale rekl mi, ze porod spontanni, tak sem na nej ostala koukat, protoze muj gynekolog mi rikal ze porod cisarem…tak kdyz sem mu to rekla tak on na me ze nevidi duvod proc cisar, ze jsem vysoka, ze to pujde…tak mam z toho smiseny pocity :nevim: jste nekdo podobny pripad??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
16.2.16 22:14

@maity-star do RK ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
17.2.16 09:36

@ver1990 Držím palce:)