Dvojčata 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
123
19.2.16 12:28

Ahoj holky, hlásím změnu stavu - dnes mě pustili z nemocnice domů. V neděli jsem nakonec ráno přeci jen jela, když mě stálé bolel od pátečního večera podbřišek! Máme holčičky Sabinku 1990g a 45cm a Vanesku 1980g a 44cm v neděli 14.2. 22:37 a 22:38hod. akutním císařem. Pokoušeli se nasadit dvojitou dávku kortikoidů a kapačky na uzrání plic, ale nepomohlo. Byly to opravdu kontrakce 51hod., alevzhedem k tomu že bolesti moc nevnímám, cítila jsem jen ty silné a dktoři nechápali jak to, že to necítím. pořád bylo všechno ok otevřená na 1,5-2cm, ale nepostupovalo to. Najednou ve 22:20 přišel doktor, že to musíme okamžitě ukončit, kolem mě byl takový fofr, jaký jsem ještě neviděla. Když ted mužu porovnat přirozený a císař, z mého pohledu lepší přirozený!!! V pondělí jdu navyndání stehů, protože neměli vůbec místo a porodní sál na prasknutí. Holčičky si tam cca 2-3 týdny pobudou a potom tam budu s nima zase 1-2 týdny, jinak jsem byla 33+4 a váha z ultrazvuku byla naprosto přesná! Holčičky jsou krásné i bych řekla, že každá je jiná i když jsou jednovaječné a odedneška už snad začnou přibýrat. Samozřejmě se mi chce neustále brečet, asi hormony, je mi to líto, že jsou tak malé. Z půjčovny mám odsávačku medela, ale zatím to moc nemohu z prsou dostat. 1. den budou mít moje mlíčko, když jsem po 16hod. odstříkala dohromady pouze 60ml.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
19.2.16 12:44

@AlibabaA8 blahopřeji a přeji ti hodně sil a holčičkám také, snad budou brzy přibývat, at můžete co nejdříve být doma:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
19.2.16 13:01

@AlibabaA8 Moc veliká gratulace k holčičkám!!! TAk to máte za sebou, na Valentýna jste oslavili lásku tím nejlepším způsobem :) Přeji hodně sil a pevné nervy do začátku, ať jsou holčičky zdravé a dobře prospívají. Těšíme se na fotečku a novinky! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
19.2.16 13:17

@AlibabaA8 MOc gratuluju, hlavne, ze jste vsechny tri v poradku :srdce: at vam male delaji jen radost :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
19.2.16 13:19

@maity-star Vam take velka gratulace, ze tak dobre drzite :) je dobre, ze se prckum u tebe jeste porad libi :) ty mas oba prcky hlavickama a zvazujou i cisare jo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
19.2.16 21:32

@AlibabaA8 velká gratulace, přeju hlavně zdravíčko a ať jste co nejdříve doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminka201
19.2.16 21:37

Holky všem moc gratuluji k narození miminek :srdce: :srdce: :dance: :dance: :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
602
19.2.16 21:38
@maity-star píše:
Kočky, je to tu, dnes 36+0! Poslední mezník, který jsem si stanovila, teď už jen ty dva prťousky zdravé a ve zdraví přivést na svět, mají moje svolení, že teď už můžou kdykoliv :) Jsem na nás pyšná :srdce: :srdce: :srdce: Jinak mám 18kg nahoře, v pondělí první kontrola a ozvy v nemocnici, miminka jsou hlavičkama, tak zvažuju přirozený porod. Mám tedy strach, aby se něco nezvrtlo… ale stejně tak mám strach z císaře…

No to je paráda. Já bych měla vydržet do 1.3., to bych měla být 36+6.

Mi se Bčko točí co týden. Dneska mi bylo tak bídně, buďto změna počasí, anebo zase změna polohy v bříšku, to jsem pak ko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
19.2.16 22:16

@miska.siskaa zatim nikdo nic nezvazoval, jen ja :-D uvidime, co v pondeli dr. primo v nemocnici. Prirozene by to bylo lepsi, ale taky to ma sva rizika…tak o tom tsk premyslim furt dokola…
@LenčaKi. Mam je hlavickama uz nekdy od zacatku ledna, tak snad se na poslední chvili nepretoci :-D uz se to krati…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
20.2.16 08:36

@maity-star Já byla s dr. domluvená na CS už od počátku, pokud to zvládneme, tak mě i odoperuje. Rozhodnutí nechá na mě. Pak jsem dojela do nem. a tam se všichni divili, že nechci rodit přirozeně. To bylo Bčko hlavičkou dolů. U propouštění zase KP. Já už se prostě rozhodla, jsem tak nastavená a nechci to pořád měnit. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
20.2.16 13:08

@LenčaKi. Díky, já jsem doma od včera a za holkama se vrátím cca za 2-3 tydnY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
20.2.16 13:17

@m.stejsi ahoj prosím tě nemáš nějakou zkušenost s el. odsavackou mléka? Mám zatím na doma z půjčovny medela symphony dvouzonova se stimulaci, rada bych nějakou koupila na inzerát. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
20.2.16 17:48

@ver1990 jeste jsi v RK? Pry je zakaz navstev? Prosim te, mas nadstandard? Nebo kolik je vas na pokoji? A jak se mate, samozřejmě :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
20.2.16 18:09

@maity-star jojo jsem, zákaz návštěv je a je to pěkně naprd. Nadstandart jsem chtěla, hlavně kvůli tomu aby tam s námi mohl být taťka a nemuseli jsme sedět na chodbě, ale byl plný a teď to nemá smysl, když ho sem nepustí :-( jinak na pokoji jsem sama a budu pokud se to nenaplni že by neměli maminku kam dát. snazi se aby dvojčátka byli sami, v klidu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
20.2.16 18:48

@ver1990 no to je teda pěkně na prd :( a jak dlouho tam jeste budete? jak se hojí jizva? A co holcicky, pribiraji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí