Dvojčata 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
149
22.2.16 20:12

@LenčaKi. Leni tak kdy jdete na to? Ja byla dnes taky na kontroke 36+3, vse vypada ok, ozvy mi natacely v sede a moc mi to tak vyhovuje, lezet na boku bych nevydrzela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
23.2.16 07:45
@maity-star píše:
@LenčaKi. Leni tak kdy jdete na to? Ja byla dnes taky na kontroke 36+3, vse vypada ok, ozvy mi natacely v sede a moc mi to tak vyhovuje, lezet na boku bych nevydrzela…

1.3. Více už mě asi nechtějí trápit :mrgreen: Budu 36+5 (6), prošla jsem už v nem. tolika dr., každý mi to píše jinak. I odhady váhy, 4dr., od 2600 před 3týdny po 2400 včera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
23.2.16 09:37

@LenčaKi. nj, on to každý dr. měří jinak. Včera i u nás… a vůbec mu nevadilo, že hlavičky a nožku naměřil na 37+0/37+1, bříško tam frknul v rychlosti na 33+2 a tím pádem mi přijde i nižší odhad váhy. Ale je fakt, že mi pak říkal, že to bude asi víc, tak třeba to dělá vědomě, aby ten odhad byl podceněný a skutečná váha nebyla nižší, ale spíš vyšší… nám včera odhadli 2,7 a 2,5, ale v obličeji prý to menší miminko vypadalo buclatě :-D tak říkal, že to asi bude víc. Hlavně, ať jsou v pořádku poklady moje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
23.2.16 09:39

Včera jsem byla na vyndání stehů, tak už to tilok netáhne, ale stejně v noci jsem si usela brát algifen na bolesti! Holčičky včera měli uplně stejně 1850g a už jsou jen na vyhřívané podložce. Mám čekat na telefon, až se uvolní místo, jedu za nima! A to mi říkali 2-3 týdny, že to bude trvat, ale jsou prý velké bojovnice a moc šikovné! Jen mám pořád obavy s kojením, aby se vůbec přisály, protože to odstříkávání je šílené a půjčovné za odsávačku 70,–denně také,
sice mám stále málo po 2,5-3hod. 5ml a 25ml. Oni včera měli dávku 32ml 8× denně…pro jedno mimčo by to stačilo, ale pro dvě zatím ne tak uvidíme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
23.2.16 09:45

@LenčaKi. Budu ti držet palce, ať vše dobře dopadne:)
@AlibabaA8 určitě se to rozjede, uvidíš, jen co ti holky budou dávat na přisáti, a taky po císaři to chce čas, uvidíš, že vše půjde a když nepůjde, tak hlavně v klidu, kolik dětí to přežilo i baz mat. mléka. Hlavně chtějí mít děti i spokojenou maminku:)..mě to po císaři nebolelo, tak moc jak popisuješ, tak snad se ti rány co nejdříve zahojí, ať si brzo fit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
23.2.16 11:53

Holky…ani nevite, jak vam zavidim, ze uz to budete mit za sebou :srdce: ja dnes 34+1…jsem sice rada, ze deticky u me vydrzely a drzi tak dlouho, ale predstava, ze mam pred sebou jeste 4 tydny me teda desi :mrgreen:
@LenčaKi. ty jo tak to mate za par :) tak uzivej poslednich dni :srdce:
@AlibabaA8 hlavne ze jsou prcci v pohode… zbytek uz neni tak dulezity..:srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
23.2.16 21:04
@maity-star píše:
@LenčaKi. nj, on to každý dr. měří jinak. Včera i u nás… a vůbec mu nevadilo, že hlavičky a nožku naměřil na 37+0/37+1, bříško tam frknul v rychlosti na 33+2 a tím pádem mi přijde i nižší odhad váhy. Ale je fakt, že mi pak říkal, že to bude asi víc, tak třeba to dělá vědomě, aby ten odhad byl podceněný a skutečná váha nebyla nižší, ale spíš vyšší… nám včera odhadli 2,7 a 2,5, ale v obličeji prý to menší miminko vypadalo buclatě :-D tak říkal, že to asi bude víc. Hlavně, ať jsou v pořádku poklady moje…

Tak puclík to bude? ☺️ Já taky slyšela různé týdny u hlaviček, bříška… No počkání si

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
23.2.16 21:06
@AlibabaA8 píše:
Včera jsem byla na vyndání stehů, tak už to tilok netáhne, ale stejně v noci jsem si usela brát algifen na bolesti! Holčičky včera měli uplně stejně 1850g a už jsou jen na vyhřívané podložce. Mám čekat na telefon, až se uvolní místo, jedu za nima! A to mi říkali 2-3 týdny, že to bude trvat, ale jsou prý velké bojovnice a moc šikovné! Jen mám pořád obavy s kojením, aby se vůbec přisály, protože to odstříkávání je šílené a půjčovné za odsávačku 70,–denně také,
sice mám stále málo po 2,5-3hod. 5ml a 25ml. Oni včera měli dávku 32ml 8× denně…pro jedno mimčo by to stačilo, ale pro dvě zatím ne tak uvidíme!

Tak to bude super, když už budete spolu. To i mlíčko se spustí lépe, neboj. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
23.2.16 21:07
@mmag píše:
@LenčaKi. Budu ti držet palce, ať vše dobře dopadne:)
@AlibabaA8 určitě se to rozjede, uvidíš, jen co ti holky budou dávat na přisáti, a taky po císaři to chce čas, uvidíš, že vše půjde a když nepůjde, tak hlavně v klidu, kolik dětí to přežilo i baz mat. mléka. Hlavně chtějí mít děti i spokojenou maminku:)..mě to po císaři nebolelo, tak moc jak popisuješ, tak snad se ti rány co nejdříve zahojí, ať si brzo fit :)

Děkuju :hug:. A jak vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18333
24.2.16 16:42

Závidím všem co to mají za sebou, přeji hlavně zdraví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.16 17:20

Hezky den :) vsem moc gratuluji k miminkum :) a take se jdu pochlubit nasema milackama nar. dnes - Tomasek 46cm a 2870g a Matyasek 46cm a 2570g. Rodili jsme planovanym cs v 37+4. Ted to vse zacne… Tem co vas to teprve ceka moc drzim palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
24.2.16 17:58

@AlibabaA8 velká gratulace k miminkům :hug: :hug: je super že jste v pořádku a šup šup ať už jsi u nich :hug: :hug: :hug:
@Veronika_ve super miláčkové gratuluju :hug:
jinak přeju pevné nervy :palec:
my jsme ještě pořád v nemocnici, ale snad příští týden už budem doma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18333
24.2.16 18:11

@Veronika_ve
moc Ti blahopřeju :kytka: ty jsou nádherné, pěkná jména. Přeji Ti ať vše zvládneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
24.2.16 21:14

@Veronika_ve moc gratuluji…se Matyasek narodil na svuj svatek, u holcicky mam strach aby to tak taky nedopadlo, Mateje je dneska, tak to uz snad nehrozi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
25.2.16 08:59

@Veronika_ve Moc moc gratuluji:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie