Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kpiskacova Klárka je taky ráda s detma a ráda mi se vším pomáhá, tak snad to zvládneme všichni
J teda u prvního tehotenství neodmítla a pujdu na ni i tedkom, rači.
@kpiskacova Já bych teda šla, kdyby si ji náhodou měla, je to nebezpečné jak pro tebe tak pro dítě:( a u dvojčat je častější…vyšetření není nic strašného, ale myslím si, že to v porodnici vůbec nebudou řešit…ale rozhodnutí je zcela na tobě ![]()
Holky tak ja byla ve stredu na pohotovosti, mela jsem sileny krece v brise…no a bylo to tim, ze klucik se umoudril a otocil se hlavickou dolu, takze ted tam jsou oba tak jak maji a vypada to na prirozeny porod
dnes 35+4 a rikali, ze na porod to zatim nevypada…
@maity-star ty jo tak to krasne drzite…do kdy si myslis, ze te nechaji? ja mam v papirech napsano do 38.tydne a pak indukce, tak uvidime jestli vydrzime, mam toho uz ale plny kecky… ![]()
@miska.siskaa to nevim, v pondeli kontrola, tak doufam, ze se uz nejak kloudne domluvime, co bude kdyz bude a co bude kdyz nebude
nebo jeste lip, ze se to behem vikendu rozjede samo…
ja sama si myslím, ze me nechaji max do konce toho 39tt co ted jsme a pak by asi vyvolávali…? Takze snad max ten tyden jeste. Resp. Asi bych si to i prala, pak nastoupit do porodnice, aby nas uz hlidali, prijde mi ten tyden od kontroly do kontroly dost dlouhej a obcas kdyz se mimca nehybou, jsem z toho trochu nervozni…Jsem teda zvedava, jak budou mimca velika, ale coz, hlavne at jsou v poradku…
Ahoj, holky! Příjmete mě ještě mezi sebe? Termín porodu mám 21.8 a upřímně, jsem dost zvědavá jak to všechno zvládnu. Doma totiž už máme zlobidla ve věku 5 let a 10 měsíců.
@zanettkaa píše:
@kpiskacova @mmag Holky moc děkuji za podporu, no strach z toho mám ale tak zvládneme toA jak kojíte? Obě najednou a nebo postupně? A jak to zvládáte když jste samy doma s prckama? Toho se bojím nejvíc že o nezvládnu
No jinak jsem taky manželovi říkala že ten bude hlavně chodit nakupovat
![]()
neboj, musíme to zvládnout, co už se dá dělat ![]()
@kpiskacova píše:
Holky, mužů se zeptat - odmítla jste některá test na cukrovku? Já jsem se nakonec rozhodla, že tam nepůjdu…moje doktorka s tim nemá vůbec problém, ale trochu se bojim, aby v porodnici z toho neměli trauma :/ nechci se hned při příjmu zaradit do problematických matek…
proč? čeho se bojíš?
@DanielaD No jo, už se jen těšit.
Zrovna se koukám na oblečky pro prcky. Zjistila jsem že jsem si jich teda moc nenechala, obzvlášt ne pro dvojčata ![]()
Ahoj Holky, děkuju všem za rady. Gynekologa definitivně měním. Předevčírem jsem díky kvalitním kontrolám současného gynekologa skončila na pohotovosti, kde se doktor zhrozil, že tak brutální zánět snad ještě neviděl
. Oběma bublinám se dařilo naštěstí dobře a měly předevčírem 15+1tt.
Nechápu, proč jsem ho nezměnila už hned na začátku. Tak se teď modlím, aby antibiotická mast zabrala a všichni tři jsme to zvládli ve zdraví ![]()
@kyticka86 No tak to je teda dobrej doktor když ti to nechal zajít tak daleko
Tak přeji at ti antibiotika zaberou co nejdříve a jste všichni v pořádku. Jetě bych šla k tomu staremu gynekologovi a udelala mu tam randal. ![]()
@maity-star píše:
Tak my dnes 38+0 a stale se nic zavratneho nedeje…brisko je tezke, svedi me a boli me zada pri sezeni/lezeni. Tak kdy, miminka???![]()
![]()
![]()
No ty jsi úžasná ![]()
@LenčaKi. píše:
No ty jsi úžasná
Leni, ale uz bych rada, kdyby se rozhodli jit na svet…tesim se, bojim se o ne a je to napor na telo i nerviky…
@maity-star soucitim s tebou zitra 37+0 a priznaky naprosto stejne… to telo dostava na frak…
![]()
@maity-star @miska.siskaa Holky jak já vás chápu
Poslední dny jsou fakt šílené. Mám za sebou 3 těhu, ale s dvojčátky se to nedá srovnat. Ale těšte se, je to neskutečné štěstí, i když máte naspané 2 hod.
![]()
Ahojda, dnes kontrola v 38+3, snad se to uz chyli, pry je to nachystane a „jen“ zacít rodit… dcerka mi k tomu tady chrchlá a soplí
chjo