Dvojčata 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
396
11.3.16 08:13

@maity-star Tak zkus vytírat a nebo se pomilovat :lol:, třeba to zabere :lol:
Držím ti palce, ať vše máš rychle za sebou a ať jste v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
11.3.16 08:14

@kyticka86 Je tak super, páreček, tak snad už teď budete zdraví až do konce :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4691
12.3.16 19:59

Ahoj holky, kdybyste měla některá zájem o kočárek, prodáváme po našich holkách, byl super:

http://www.sbazar.cz/…ggy-duo-mame

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
14.3.16 12:28

Ve stredu nastup na vyvolavacku budeme 39+5 8o :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
14.3.16 14:01

@maity-star jééé, budeme držet palce:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
14.3.16 15:47

V pondeli nastup na vyvolavacku, budeme 38+1 :) nalez pry jak ve 20tt :mrgreen: ani na mm otevrena…
Ale rodit pry budu az v utery…nevite proc se nastupuje o den driv???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
14.3.16 18:32

@miska.siskaa ja mam pry dole připraveno, ale kontrakce chybi… Tak jsem zvedava, co se mnou provedou… Každopádně budu doufat, ze to pujde rychle a bez komplikaci. A vam preju to same. Budes rodit normalne nebo cisar?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
14.3.16 18:44

@maity-star mne dneska rekl, ze na porod to vubec nevypada…oba jsou hlavickou dolu, takze pocitam, ze prirozene, kdyz budou vyvolavat, vy teda predpokladam taky..!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
14.3.16 18:55

@miska.siskaa jj taky, pokud budou hlavickama, coz jsou uz adi 8 tydnu tak snad se ted nepretoci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
14.3.16 21:36

@maity-star tak to na vas budem myslet :srdce: a jak to mas? Me prave zmatlo to, ze nastupuju v pondeli, ale rekl mi, ze rodit budu v utery, tak jsem zmatena..chci aby byl tatinek u porodu, tak aby to nebylo v pondeli a on nez by prijel tak by bylo po vsem :palec: :mrgreen: jsem si to asi predstavovala jak hurvinek valku, ze ram prijdu, oni mi neco pichnou a treba do 4hod se ne o zacne dit a ono to tak asi nebude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
14.3.16 22:20

@miska.siskaa mam byt v 7 rano nalacno. Předpokladam, ze vysetreni, utz a pak mi zavedou tabletu na vyvolani… A co bude dal, to je otazka, zda se neco zacne dit hned…?nevim, jak to dal bude probihat, ale pak zkusim dat vedet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
15.3.16 07:16

@maity-star mne nic o tom, ze bych mela byt nalacno nerikali…a kdyz jsem se divila, ze budu nastupovat v pondeli a rodit v utery, tak mi na to rekl, ze prej to hrdlo museji nejak dopredu pripravit, aby se vubec otevrelo…tak ja fakt nwn…vzdycky musime mit neco extra… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
15.3.16 12:48

Ahoj všem - zase po nějaké době jsem se sem dostala, ani nebudu číst předchozích x stránek. Jinak holčičky převezli z UL 29.2. do Mělníka, abych tam mohla být s nima, protože v üstí stále nebylo volné místo. Nebylo na vybranou i když to tam máme 60km a do ustí 27km. Převáželi je sanitkou v inkubátoru i s doktorkou. Jsou tam perfektní sestřičky.
Po 10 dnech nás pustili domů v 37+1. mají už cca 2500g.Jen byl problém s kojením, mám velké bradovky a holky gotické patro, ani přes klobouček jim to nešlo…tak uviděli poprvé prso 15tý den po porodu. Odstříkávám a dávám jim to z lahvičky + nutrilon nenatal 1 Pijou cca 50-60ml a já z jednoho odstříkám zbídou 10 a z druhého 50-60, někdy v noci celkem 80. Těch 10dní po císaři to byl fakt děs, jak břicho bolelo a řezalo, že mi dělalo problémy vstát z postele, na jednustranu taky dorý, že jsem nebyla s holčičkama, protože nevím jak bych to zvládla, takhle se to alespontrochu zahojilo!
zatím to doma žádný fofr není, vždy+ť furt spí…ba ne někdy taky brečí třeba v neděli k večeru 3 hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.3.16 20:21

cestovani po ČR pri rizikovem

Ahoj holky, jsem tady poprve. cekam dvojcatka po Ivf v srpnu.jsem na rizikovem. chtela jsem se zeptat, jak jste se citily zhruba v 6.měsíci a zda byste pri rizikovem cestovaly po ČR (treba jen vlakem).diky za odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
16.3.16 07:54

@manglicka Já jsem se cítila skvěle, až na to, že jsem v sedmém porodila. :D Takže opatrně. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí