Dvojčata 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148
16.3.16 10:01

@manglicka ja se citila take v poho, delala jsem dalkove vysku, takze bych musela dojizdet vlakem…ale pro jistotu jsem prerusila, nechtela jsem nic riskovat…
Kdybych byla po Ivf, tak bych nad tim asi ani nepremyslela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
16.3.16 21:04

@nickoun a miska. siskaa moc diky za tvůj nazor :-) ja se na cestu taky moc necitim. takze to byla jen uvaha a zajimalo mne jak to prozivate vy ostatni zkusenejsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
17.3.16 14:10

Ahoj holky, byla jsem na kontrole 7+5 = jedna dutinka s mrňouskem (6+3), druhá menší dutinka je prázdná. Je možné, aby se ve druhé dutince ještě objevilo mimi? Příští kontrolu mám 29.3., tak jsem zvědavá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
17.3.16 15:58

@Hanka_2016 ja mela takhle tri dutinky, z toho byla jedna prazdna a bylo to nejak okolo 8.tydne a cekame dvojcatka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
17.3.16 16:36

@miska.siskaa Takže už asi prázdná zůstane… uvidíme… a ke dvojčátkům moc gratuluji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
18.3.16 14:37
@AlibabaA8 píše:
Ahoj všem - zase po nějaké době jsem se sem dostala, ani nebudu číst předchozích x stránek. Jinak holčičky převezli z UL 29.2. do Mělníka, abych tam mohla být s nima, protože v üstí stále nebylo volné místo. Nebylo na vybranou i když to tam máme 60km a do ustí 27km. Převáželi je sanitkou v inkubátoru i s doktorkou. Jsou tam perfektní sestřičky.
Po 10 dnech nás pustili domů v 37+1. mají už cca 2500g.Jen byl problém s kojením, mám velké bradovky a holky gotické patro, ani přes klobouček jim to nešlo…tak uviděli poprvé prso 15tý den po porodu. Odstříkávám a dávám jim to z lahvičky + nutrilon nenatal 1 Pijou cca 50-60ml a já z jednoho odstříkám zbídou 10 a z druhého 50-60, někdy v noci celkem 80. Těch 10dní po císaři to byl fakt děs, jak břicho bolelo a řezalo, že mi dělalo problémy vstát z postele, na jednustranu taky dorý, že jsem nebyla s holčičkama, protože nevím jak bych to zvládla, takhle se to alespontrochu zahojilo!
zatím to doma žádný fofr není, vždy+ť furt spí…ba ne někdy taky brečí třeba v neděli k večeru 3 hod.

Taky jsem byla po císaři asi týden bolavá, ale pustili nás domů už 5.den, tak jsem na bolest musela rychle zapomenout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
18.3.16 14:38

Maminky čekatelky, držím vám palečky a těším se na zprávy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
18.3.16 14:48

Hlasim drahe dvojceci maminky, ze 16.3. se nam narodil krasny parecek. V 7 jsem mela nastup na vyvolani porodu (39+5),pichli mi vodu v 7.30 a v 10.43 byla na svete Elenka, 3190g,51cm a o 8 minut za ni Danielek 2920g, 50cm. Danecek sel s komplikacemi, sel rucickama napred a priskripl si pupecnik, ale pan primar vse naprosto skvele zvladl, my take a jsme vsichni 3 v poradku, ja bez nastrihu s drobnym poraněním. Rozkojujeme se, Danik ma malicko zloutenku, je to ficak uz v porodnici, natoz doma se starsi dcerkou. O vikendu nas uz možná pusti domu :)

Vitam nové mamky cekatelky a tem, co to maji za pár, preji hladky porod a zdrava krasna miminka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
18.3.16 19:50

@maity-star strašně moc gratuluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
18.3.16 19:51

@maity-star strašně moc gratuluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
18.3.16 20:59

@maity-star Srdečná gratulace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
18.3.16 21:46

@maity-star Gratuluju a přeji hlavně zdravíčko a pohodu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
19.3.16 15:44

@maity-star Moc moc ti gratuluji:))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
19.3.16 21:44

Holky kojite nektera plne? Mely jste dost mleka hned nebo jste dokrmivaly? Cim a jak dlouho? Malym jsou 3dny, mlicko zatim nestaci, vypijou jak kdy 15-30ml ale hned jsou zase hladovi, chteji treba po hodine, nekdy i driv.mam zatim dost bolave bradavky, je to napor a nechci si je odbourat uplne, takze nechavam dokrmovat, ale chtela bych kojit… Kdy jste mely dost mleka pro oba, abyste nemusely davat zadny dokrm a mali byli spokojeni? Jinak nase deti jsou velke, 3,1kg a necela 3kg, takze silu maji a mlika potřebují dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
20.3.16 03:09
@maity-star píše:
Hlasim drahe dvojceci maminky, ze 16.3. se nam narodil krasny parecek. V 7 jsem mela nastup na vyvolani porodu (39+5),pichli mi vodu v 7.30 a v 10.43 byla na svete Elenka, 3190g,51cm a o 8 minut za ni Danielek 2920g, 50cm. Danecek sel s komplikacemi, sel rucickama napred a priskripl si pupecnik, ale pan primar vse naprosto skvele zvladl, my take a jsme vsichni 3 v poradku, ja bez nastrihu s drobnym poraněním. Rozkojujeme se, Danik ma malicko zloutenku, je to ficak uz v porodnici, natoz doma se starsi dcerkou. O vikendu nas uz možná pusti domu :)Vitam nové mamky cekatelky a tem, co to maji za pár, preji hladky porod a zdrava krasna miminka :)

Obrovská gratulace mamino :kytka: :kytka: :kytka: Jste úžasní, jak jste to zvládli! Přeju hodně zdravíčka a sil do začátků :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí