Dvojčata 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1715
1.3.16 11:54

@LenčaKi. gratuluji :potlesk: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
1.3.16 12:50

Leni, gratulace velika, holky jsou poctiva miminka, pekne vahy!!!preji brzke zotaveni :) :potlesk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
1.3.16 16:45

@maity-star Super, krásně se miminka drží :potlesk:…ještě chvíli a máš to za sebou, ale opravdu ti věřím, že to musí být namahavé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
1.3.16 16:49

@Veronika_ve Ahoj! Doma to je lepší, v nemocnici jsem měla pocit, že pořád kojím, strašně dlouho to trvalo, když jsem dokojila a pak měla ještě odstříkat, tak jsem znovu mohla začít kojit, takže já neodstříkávala. Přes den děti nebudím, takže většinou kojím zvlášť, ale večer je budím a dávám zároveň. Neboj všechno se upraví, už za tři týdny budeš vidět změny a teď mají kluci dva měsíce a něco a už máme řád, který je skoro každý den stejný:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
1.3.16 18:09

@maity-star mne treba o cipku ted nic nerikal tak nevim, jen mi rikal, ze jsem zavrena…jak hodne to musi byt aby uz to vyvolalo porod, moc se v tom nevyznam… :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
1.3.16 19:58
@miska.siskaa píše:
@maity-star mne treba o cipku ted nic nerikal tak nevim, jen mi rikal, ze jsem zavrena…jak hodne to musi byt aby uz to vyvolalo porod, moc se v tom nevyznam… :nevim: :mrgreen:

Kdyz jsem cekala dcerku, na posledni kontrole mi psal ze čípek je spotrebovany.to byl ctvrtek a v sobotu jsem rodila. Cim kratsi, tim vice se porod priblizuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
1.3.16 22:29

Ahojky holky :mavam:, mohla bych se k Vám přidat?
Jsem dneska 26tt s jednovaječnými dvojčaty (mo/bi) kluky, termín máme 6.6. a zatím je vše v pořadku. První porod skončil akutním CS.
Máme doma 2,5letého klučinu Antonínka, dvojčata pro nás byla velké překvapení, ale jsme šťastní a zároveň vystresovaní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
2.3.16 06:24

Ahojky :hug: Vítám tě, to jsme na tom stejně ja mam doma 24 mesícní holku ale rodit budu někdy až v říjnu. Já čekám dvojvaječná dvojčata. To já jsem ještě z toho nervozní a mám strach ale těším se a manžel už se hrozně těší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
3.3.16 10:54

@zanettkaa myslím, že nějaké obavy jsou normální.. Já se těším, ale pak mě přepadne nějaká krize a mám strach.. Snažím se moc nemyslet na to co nás čeká a žít okamžikem, užívat si Tonínka a nějakého pohybu, abych se udržela alespoň trošku ve formě.. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
3.3.16 22:15

@zanettkaa @MilliKral Měla jsem to stejně, výkyvy, kdy jsem měla strach, ať jsou holčičky v pořádku a já je zvládnu donosit a pak ten pocit radosti a těšení se na ně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
4.3.16 07:25

Tak my dnes 38+0 a stale se nic zavratneho nedeje…brisko je tezke, svedi me a boli me zada pri sezeni/lezeni. Tak kdy, miminka??? :think: :) :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
4.3.16 07:48

@kyticka86 Ahojky, no ja bych doktora urcite menila, ten me vzdy kontroloval a to jsem teda zatim byla na kontrole 2× co 14 dni. A hodne se divim ze nic neresi a jen mavne rukou… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
4.3.16 07:49

@maity-star teda :), tak to už musí být každým dnem:)), tak držím palce, ať vše dobře dopadne :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
4.3.16 07:55

@maity-star tak to je super ze uz jsi v 38 tydnu, jak ja tu na emiminu ctu ty predcasne porody tak se desim :(
@MilliKral No ja uz se snazim zapomenout na ten strach, uz si rikam ze to proste zvladnu a je to :D
@LenčaKi. Jeee na to se tesim az si je dovezeme domu ajak je uvidi Klarka, jak bude reagovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
4.3.16 08:59

@LenčaKi. Strašně moc gratuluji, holky jsou nádherné. Hlavně hodně zdravíčka a pevné nervy ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí