Dvojčata 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1715
28.2.16 15:40

@kpiskacova @mmag Holky moc děkuji za podporu, no strach z toho mám ale tak zvládneme to :) A jak kojíte? Obě najednou a nebo postupně? A jak to zvládáte když jste samy doma s prckama? Toho se bojím nejvíc že o nezvládnu :( No jinak jsem taky manželovi říkala že ten bude hlavně chodit nakupovat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
28.2.16 18:04

@kyticka86 Ahojky :) Já chodila do 30tt co 4 týdny. Vždy Utz, kontrola čípku až ke konci. Od 35tt jsem přešla do ambulance nemocnice, kde budu rodit.
Jak popisuješ reakce dr. hned bych ho měnila. Ty jsi ta důležitá, musíš mít k němu důvěru a on je tady od toho, aby o tebe řádně pečoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
29.2.16 16:07

@zanettkaa kojím každé zvlášť, ze začátku sem tam oba najednou, ale většinou zvlášť a teď dávám jednou příkrm a po druhé kojím.
Pro mě nakonec bylo lepší být sama a nebo jen s manželem, když tu byly babičky pořád, tak už jsem měla pocit, že nemůžu dýchat, ale každý to má jiné:)Nejhorší je pro mě žehlení, je toho moc, tak opravdu každý den, co přijde táta z práce, tak já žehlím apsoň půl hoďky :D. Někdy stihnu i upéct, opravdu se toho neboj, zvládnout to zvládneš:)Jen se málo odpočineš, ale na to se dá taky zvyknout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
29.2.16 16:09

Tak holky, dnes 35.tyden :srdce: a doktor mi rekl, ze to vubec nevypada, jako bych cekala dvojcata, ze jsem krasne zavrena a deti se me drzi zuby nehty :mrgreen: oba uz maji pres 2kila…jinak kontroly uz kazdy tyden…ale co se tyce porodu, tak u me porad nejisto…rekli mi, ze minuly doktor, ktery mi rekl, ze porod spontanni je proti cisarum…tak ja fakt nwm…
na jednu stranu jsem rada, ze se detem u me tak libi, ale na druhou…uz chci chci mit porod za sebou a byt doma s detma :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
29.2.16 17:33

@mmag A jak jsi rodila císarem? Ja se desim toho zebych jedno rodila normalne a druhe cisarem. :? No jsem zvedava jaka to bude sranda az se narodi, a doma uz mas jedno nebo to mas prvni tehotenstvi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.2.16 20:11

@miska.siskaa no jmena jsme meli vymysleny uz od zacatku, kdyz nam rekli termin cs, premysleli jsme, ze to zmenime, ale uz to byl a je proste matyasek :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.2.16 20:21

Holky, co uz mate miminka doma, jak to zvladate? Konkretne kojeni? Kojite naraz nebo kazde zvlast, kdyz se prihlasi? A co si myslite o tom mlicko odstrikat a krmit odstrikanym? Zatim jsme v poronici a mam pocit, ze neresim nic jineho nez kojeni…snazim se teda oba zaraz plus prikrm, ale vzdy musim bud toho nebo toho budit…jen doufam, ze doma bude vse lepsi, az si clovek vse zorganizuje sam a bude delat podle sveho… Tady uz na me padaji deprese… Nakrmim, dam spat a celam kdy zas budu krmit, uz mi to prijde na hlavu a par krizovych situaci uz bylo, ze jsem mela pocit, ze nemam sanci to zvladnout…piste, jak to doma delate vy? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
29.2.16 21:34
@miska.siskaa píše:
Tak holky, dnes 35.tyden :srdce: a doktor mi rekl, ze to vubec nevypada, jako bych cekala dvojcata, ze jsem krasne zavrena a deti se me drzi zuby nehty :mrgreen: oba uz maji pres 2kila…jinak kontroly uz kazdy tyden…ale co se tyce porodu, tak u me porad nejisto…rekli mi, ze minuly doktor, ktery mi rekl, ze porod spontanni je proti cisarum…tak ja fakt nwm…
na jednu stranu jsem rada, ze se detem u me tak libi, ale na druhou…uz chci chci mit porod za sebou a byt doma s detma :srdce:

U nas to same, detem se najednou ven nechce. s tim rozdilem, ze jsne dnes 37+3 a deti uz maji kolem 3kg a jsou pekne tezke 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
1.3.16 10:23

@maity-star no tak ty uz to mas vubec za par…jdes cisarem nebo prirozene??? dokdy te nechaji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
1.3.16 11:15

@miska.siskaa vypadá to přirozeně, včera na kontrole, ozvy dobré, otevřená na 2 prsty, čípek jeden cm… tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
1.3.16 11:17

Tak můžeme s hrdostí všem oznámit, že jsou holky na světě
8:41 Rozálka 2.750g 48cm, 8:41 Adélka 2.920g 49cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
1.3.16 11:24

@LenčaKi. obrovská gratulace :) holky zadny tintitka :) hlavne at jste zdravy :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
1.3.16 11:26

@LenčaKi. moc moc gratuluji:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
1.3.16 11:26

@zanettkaa bylo to druhé těhu, doma mám 3leté dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
1.3.16 11:29

@mmag Ježiš promin jak jsem četka zpětně tak jsem si všimla že jsi mi to už psala. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí